Draksler u Lisabonu, PSŽ uspešno čisti svoje dvorište

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.08.22. | 17:24

U pitanju je pozajmica...

Pazari Pari Sen Žermen ovog leta nemilice, juče je ozvaničio dolazak Fabijana Ruiza i dogovorio Karlosa Solera iz Valensije, ali uporedo i 'čisti' svoje dvorište. Žoržinjo Vajnaldum i Ander Erera već su na novim adresama (Rim i Bilbao), očekuje da u naredna 24 sata Park prinčeva napuste Leandro Paredes i Idrisa Gej, dok je Julijan Draksler to učinio tokom današnjeg dana i uskoro bi trebalo da bude predstavljen kao novi igrač Benfike.

Nemački vezista stigao je u Lisabon gde treba da obavi lekarske preglede i stavi paraf na ugovor sa portugalskim velikanom. Kako se iz više izvora može čuti radi se o jednogodišnjoj pozajmici tokom koje će, kako stvari stoje, PSŽ i dalje isplaćivati dobar deo plate Draksleru.

Izabrane vesti

Nekadašnji reprezentativac Pancera u velikom je padu. Ove sezone prosleđen je u drugi tim, a tokom prošle zabeležio je tek 540 minuta u Ligi 1 i postigao dva gola. PSŽ već duže vreme pokušava da ga se reši - pre svega njegove velike plate od oko 7.000.000 evra - i izgleda da je konačno uspeo.

Ranije tokom leta bilo je kontakata sa Njukaslom, međutim kako nisu uspešno okončani Parižani su prihvatili da je pozajmica zapravo jedino rešenje. Benfika se javila i izgleda da je dogovor postignut.

Na Lužu danas rade i na jednom izlaznom transferu, pošto se Ajaks ozbiljno zagrejao za golmana Odiseasa Vlahodimosa. Prema insajderskim informacijama potencijalni posao vredeo bi 12-13 miliona evra. Ono što otežava realizaciju jeste činjenica da se u Holandiji večeras zatvara prelazni rok, odnosno to što Benfika ima veoma malo vremena da kupi zamenu.

Na izlaznim vratima Luža je i vezista Sualiho Meite, nekadašnji igrač Milana i Torina. On će najverovatnije u Kremoneze...


tagovi

Julijan DrakslerLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara