Komentari na vest

Draksler u Lisabonu, PSŽ uspešno čisti svoje dvorište

B

Brat Nevera

pre preko 1 godinu

Sportski sektor u Parizu ovog puta pokazuje da je zaista ozbiljan, rade kao sat, kapa dole. Kako je samo Draksler nestao sa fudbalske mape, mislio sam da je predodredjen za velika dela kad sam ga prvi put gledao u Šalkeu i Volfsburgu, šteta...
D

Don Rossi

pre preko 1 godinu

Draksler je bio top talenat,mislio sam takodje da ce biti top klasa,ali dolaskom Nejmara pa posle i Mbapea on je izgubio to prvo mesto u timu i totalno ispao sa fudbalske scene.
H

Hajmo,djećaci...

pre preko 1 godinu

Slažem se za njih a dodaću i da je Siti uradio izuzetan posao ljetos.Izgleda a na žalost mnogih,da su shvatili da valja prvo angažovati dobar menadžment.Sad su za šišanje ostali samo Amerikanci u Londonu i Mančesteru.
h

haewaheehhae

pre preko 1 godinu

svaka cast ovima sto se tice odlazaka, uspeli su skoro sve ljude da oteraju koji im ne trebaju samo su cini mi se ikardi i rafinha ostali jos, ali verujem da ce mozda i to uspeti do kraja roka. dok real ne moze marijana dijaza 4 godine da otera , ni odriozolu evo sad.. kao ni barsa braithwaitea .. ocigledno da moze da se postigne sve ako klub se maximalno angazuje i svaka cast direktoru pariza na tome pokazao je da je sve moguce uz dosta truda.