Komentari na vest

Drhtanje do Katara: Povređeni Vlahović, Veljković, Živković, Ilić, Lazović

R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Veliki udarac bi bio da ni Lazovic ni Zivkovic ne mogu, jer onda ostajemo samo sa Radonjicem po toj desnoj strani, a Radonja je za tu poziciju mozda i preofanzivan. S druge strane Ilic verovatno i da ode u Katar nece biti starter, ali steta za njega samog bi bila, pogotovo posle onako dobro odigrane utakmice protiv Norveske da ne ide na SP. Veljkovic je vazan stoper, vrlo verovatno bi bio i starter, a o Vlahovicu necu trositi reci.
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Veljković je standardan centralni štoper u trojci sa Blekijem desno i Kalabom levo. Ilić je dokazao kvalitet, i trenutno je prva alternativa za S.Lukića i Sms-a. Definitivno pre Gudelja pošto Piksi voli tehnički pismene igrače. Nesrećni Grujić je izduvao u Portu, i vrv neće ići na SP jer ne igra uopšte, a šteta, jer je osetno bolji igrač od Račića i Maksimovića, ali ni oni vrv neće putovati. Na SP ide 26 igrača, pa možda bude iznenadjenja na spisku, ali gro se zna. Jović mora da proigra jer nam treba treći napadač, alternativa za Mitra i Ducija. Lazović nam je potreban, a Andrija Živković je teška prevara, i ni sam ne zna kako je zaslužio da igra. Doduše, Piksi zna ko mu je tutnuo lovu da gura ovog debeljka, jer teško da on ne vidi koliko je Žile neupotrebljiv. Šteta za Boranijaševića, jer bi za ovu formaciju bio suvo zlato.
L

Lokalac

pre preko 1 godinu

omladinci? Ok nemoguce da se deca do 18 god ne loze ali nas mentalitet nije nikada bio za turnirska takmicenja. I tim sivi prosek,nemamo kvalitet. Ako grupu prodjemo to je podvig. Ne lozite se na medije.
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Najbitnije je da zdravi budu Mitar i Pavlović, ostalo je zamenjivo.
K

Kulinari

pre preko 1 godinu

Nadam se da ce se svi oporaviti. Smatram da Matija Nastasic ne zasluzuje poziv za A reprezentaciju. Svaka mu cast na karijeri, ali on uopste ne igra u klubovima unazad nekoliko godina.
G

Gost dobro

pre preko 1 godinu

I nije neka šteta.

goranpravdic011@gmail.com

pre preko 1 godinu

sto ne objavljujete komentare???
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Sa koje utakmice su ovi dresovi?
g

gost023

pre preko 1 godinu

Belgija-Tunis
M

Mile12

pre preko 1 godinu

Sta cemo bez Zivkovica ,rezerve Paokare,za njega nema zamene...
B

Butragenjo

pre preko 1 godinu

Samo da ne bude fijasko kao sa kosarkom...
p

plavac

pre preko 1 godinu

a šta nije fijasko?polufinale,titula?bitno je samo da se ne brukaju i odigraju kao što su do sad,i nakantaju švajcarce i za početak više nego dovoljno.sama činjenica da su nas pre godinu i po dana dušili redom i bilo nas sve sramota a sad ih gledamo na SP i to sa gol više igrom,pa šta hoćete bre više
Z

Zlatko Psihopata

pre preko 1 godinu

Ionako će selektor koji zove Kanađanina Mitrovica i Erakovica da doživi debakl. Povrede su samo opravdanje.

Katalonija

pre preko 1 godinu

Šta ti je? Kakve probleme ti imaš pa se ovde prazniš? Kakvih sve ljudi ima to je strašno... Pod tim selektorom igramo najbolji fudbal od kada ga ja pratim a to je poslednjih 25 godina. Pola reprezentacije je iz Partizana, tebi smeta što je pozvao mlade talente zvezde, tužno i jadno... Jel je vama toliko teško da shvatite da reprezencija nema ama baš nikakvih dodirnih tačaka sa vašim frustracijama i mržnjom?!?
G

Galjardo

pre preko 1 godinu

Uh samo Jovic da nam se ne povredi....
U

UO

pre preko 1 godinu

Igra se u sred sezone, tako da će neko sigurno faliti. Kao i svim drugim reprezentacijama, svim do jedne. Ne postoji ni jedan klub u ligama petice sa najmanje 23 igrača, da im baš niko nije povređen. Tako neće biti ni reprezentacije koja će moći da okupi 23 igrača koja želi. Ružno je praviti razlike između igrača, ali u ovom momentu je apsolutno najbitnije da startnih 11 budu zdravi.
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Drhtanje? Kakav naslov. Ne znate vi sta je drhtanje.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Koliko su samo ruzni ovi dresovi. Mislim da nikad nismo imali ruznije. Zamisli samo kupiti ovako nesto i to jos bez broja? Pa da mi ih neko daje za dzaba, nebi ih uzeo/nosio.
d

deki_kg

pre preko 1 godinu

Uvek smo imali dobre rezervne varijante (osim mozda 2006) a ovo je stvarno katastrofa
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

A Partizanovi crni su mnogo dobri? Kada se pogleda komplet oprema reprezentacije dresovi su lepi i nose u sebi neku specificnost, kao sto su tradicionalne srpske boje jos iz doba Dusanove Srbije - crvena, bela, i bakarno-ugasita (zlatna) na kragnama i rukavima. Uostalom svaki dres coveku postaje drag i prepoznatljiv kada reprezentacija igra dobro.
G

Gostionicarcic

pre preko 1 godinu

da, specifičnost, kao kalendar kod zubara, sa ovim brojevima na stomaku
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

@Risorgimento Kakve veze ima Partizan s ovim sto sam napisao/prokomentarisao? De se malo unormali. Ne mora sve zivo i nezivo na ovom sajtu da ima veze s Partizanom i Zvezdom. Dresovi su uzasno dizajnirani i to je to. Tebi ako se svidjaju, to samo govori kakav ti je osjecaj za estetiku. Znaci, nemas ga uopste.
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

@Grga Cvarak, tebi ako je do estetskih izazova onda gledaj ljubav i modu. Ovo je fudbal gde najbitnije reprezentovati zemlju dobrom igrom na terenu. Napisati kako ne bi nosio dres Srbije na kome su utisnuti nacionalni simboli ni da ti ga daju za dzabe moze samo covek bez istorijske i kulturne samosvesti.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Ne razumijes poentu, druze, i opet mjesas babe i zabe. Kao prvo i prvo, da estetski momenat u sportu nije vazan kako ti tvrdis, onda se stvari nebi nikad mjenjale i svi bi uvijek nosili jedno te isto, a nebi jedan tim/reprezentacija imala ljepse i kvalitetnije dresove od nekoga drugog. Dobro obrati paznju na dizajn vodecih klubova/reprezentacija u svijetu. Da li mozes da primjetis razliku? To pod jedan. A pod dva, jednako kao sto igraci, kao i mi navijaci, predstavljamo Srbiju kad obucemo dres reprezentacije tako ju isto i mozda jos i vise predstavlja i taj dizajn dresa. Da samo malo razmislis, shvatio bi koliko nas ovakvi dizajni zapravo brukaju pred svijetom, to jest koliko bi promocija reprezentacije, odnosno Srbije bila veca sa boljim/ukusnijim dizajnom dresova i ostale sportske opreme/rekvizita. Ali da bi to mogao da shvatis, moras prvo da shvatis da stvari o kojima ti pricas, tipa patriotizma, nacionalne svijesti, ponosa, itd. nemaju nikakve veze s ovim o cemu ja pricam.
D

Darcom

pre preko 1 godinu

Narednih 15 dana svaku utakmicu nasih igraca, a koju ne budem uzivo gledao, cu odmah ulaziti u Livescore i gledati izmjene na kraju meca. 15 dana strepnje
G

GostGG3+

pre preko 1 godinu

Ma sigurno zbog Zivkovica se svi tresu :)
D

DekiSum

pre preko 1 godinu

???
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

Nadam se da ce se oporaviti, tj. da ce sve biti u redu do Mundijala. Ako ne, Silja Pesic se namece kao resenje u napadu.

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Прво,нажалост нису сви здрави! Због повреде је отпао Спајић,који би био сигуран путник за катар.Друго,без потребе се спомиње Вељковић,пауза једам меч и све је у реду. Највећи проблем су Илић и Лазовић. Само да је здравља!!!