Komentari na vest

Drhti Barselona, Miler najavljuje Levinu osvetu: U sredu da pokažemo svetu ko smo

B

Bojčo

pre preko 2 godine

Ne mlatite, molim vas, dao je izjavu za kladionicu i ništa više od toga, Bajern je ove sezone izgubio tri utakmice i to od Frankfurta, Hofenhajma i ne znam koga još, zar ne može da izgubi i ovu protiv Barselone? Barselona je gigant i to će se videti u narednom periodu, Ćavi je trener, imaju najbolju mladu ekipu (čitaj Pedri, Fati, Arauho, Gavi, Abde, Erik Garsija..Memfis je malo stariji ali sjajan igrač, Niko Gonzales...Buskets i Pike kada im se igra, opet su jedni od najboljih na svojim pozicijama, Usman Dembele... strašan igrač kad je raspoložen i zdrav), i sad takav jedan tim predstavlja totalnog autsajdera? Pritom im treba pobeda za siguran prolaz, a i verujem da Benfika neće uopšte imati lak posao protiv D. Kijeva, tako da Barselona sigurno ide dalje i uz dva dobra zimska pojačanja i Ćavijevu filozofiju, ima da tuče ovaj Bajern već sledeće godine. Živi bili pa videli!!
B

Bojčo

pre preko 2 godine

Ii da, Barselona i te kako ima šanse u osmini finala ako promaši M. Siti i Liverpul, pa i Čelsi, protiv svih drugih objektivno može da igra, i protiv Ajaksa, protiv Lila, protiv M. Junajteda...itd. Molim vas, razmislite malo i nemojte da dođete za sedam dana i da hvalite Barsleonu, navijam za nju od malena ali realnost je da Barseloni nije mesto ni u L. Šampiona ni u L. Evrope, kamo sreće da postoji mogućnost da ispadne iz grupe kao četvrta - to bih najviše voleo, da mogu u potpunosti da se okrenu Ligi i Kupu u Španiji, pa dogodine uz adekvatna pojačanja da udare na LŠ opet
G

Gost13

pre preko 2 godine

Burazeru ne znam dal si gledao meč protiv Viljareala, da nije bilo sudije Barsa ne bi izvukla ni bod. Komično je kako se na silu gura jedna osrednja ekipa. I dosta gluposti da tim mlafim "talentima", sve je to siljenje. Od njih svih eventualno dvojica će postati jaki fudbaleri, ostalo će biti prosek.
@

@ssss

pre preko 2 godine

Sa tim mladim talentima će Barsa za jedno tri godine moći da konkuriše sa Seviljom za treće mesto u španskoj ligi. Pusti me te priče o mladim Barsinim talentima. To su bajke u koje ne veruju ni ovi iz Barse, ali su se tako finansijski ukanalili da nemaju drugu mogućnost nego da guraju igrače iz svoje škole koji su svetlosne godine udaljeni od generacije Mesija, Ćavija i Inijeste. Bajern je za njih institucija.

Mr 007

pre preko 2 godine

Barsa ce zagarantovano primiti 3+ komada,izivljavace se kao Pep nad nizeligasima u Engleskoj. 😂
E

Enzo

pre preko 2 godine

opet će im dati osam komada :D
G

Gost222

pre preko 2 godine

Barselona neće izgubiti u sredu igrajte X2 nemoj da bude da nisam reko
L

Lobo

pre preko 2 godine

I št ako bude x, a Benfika pobedi Barsa opet ispada.
G

GoranTop

pre preko 2 godine

Ime,prezime i prihvatam opkladu.Dajem ti taj x2!
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Tako je!!! Mrzim Bayerni Lewandowakog, ali zaslužuje nagradu. Sada resetajte sve iz inata!!
P

Partymaker

pre preko 2 godine

Bayern dobija rutinski, naravno Leva rešava utakmicu jer će cela ekipa igrati samo za njega
B

Baksuz

pre preko 2 godine

najbolja stvar za Barcelonu bi i bila da ispadne u ligu evrope , ovako i da nekim cudom produ grupu u 1/8 ih ceka ponovo neka blamaza sto bi im srozalo i ovako srozano samopouzdanje .
I

Istoimje

pre preko 2 godine

Čeka ih blamaža i u ligi evrope
T

Trololo

pre preko 2 godine

Ne vidim razlog da Bajern izađe sa rezervnim timom. Valjda im je stalo da malo zapnu sada i da već sada izbace potencijalno opasnog protivnika. Ko može da garantuje da se Barselona neće podići u narednom periodu, a bilo kakvo kalkulisanje se Bajernu kasnije može obiti o glavu.
S

Sinouu

pre preko 2 godine

Ma kakav rezervni tim, pa njihovi najbolji igrači žive za ligu šampiona jer im je nemačka krajnje dosadna, pre će u nemačkoj da odmaraju igrače, šteta što nije mesi više u barci, sigurno bi im upakovali 6 komada zbog ove kradje onako iz inata, čeka se da nalete na psg i da oduče od fudbala i taj naftaški tim, i gazdu im im kriminalca i prevaranta skupa s mesijem
I

Ifa

pre preko 2 godine

Kako ce te ih pokorit kad oni imaju golden boya sam.ce samljet bayerniv vezni red
K

Kukaa

pre preko 2 godine

Kako se loze ljudi....Bajern izlazi sa 6. Ekipom i pušta Barselonu da prodje dalje
A

Ajdeeebrzo

pre preko 2 godine

Ajde pravac kladionica reši si brige egzistencijalne kad si tako siguran
H

Hoces se

pre preko 2 godine

Pojaviti ako ne budes u pravu? Ili ces u rupu da se sakrijes?
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Pregazite ih kao sto smo i navikli da ih gazite!!!!
K

KROJF

pre preko 2 godine

Voleo bih da ih BAJERN PROPISNO NAKANTA.Ono pre neki dan PRVORAZREDNI SKANDAL. POZDRAV
M

Mekkyaku

pre preko 2 godine

Kako mi je milo kada pogledam koliko je taj osporavani Tomas Miler značio fudbalu i Bayernu, Maradona mu je jednom prilikom rekao da je on,, sakupljač lopti pokraj aut linije i grdno se ogresio" i to mu je naplatio 2014. Samo se bogu molim da raznesu Barselona i da Lewa da 5,6 golova da zapusi usta svakome i stigne Rokijev rekord... Mia San Mia 🤜🤛💯💯❤️❤️
G

Ghost11

pre preko 2 godine

Sad lepo Levandovski da im da tri komada, za onu kradju od pre neki dan
D

Dzomba

pre preko 2 godine

Pa nije ih Barselona pokrala nego PSZ hahaha
G

Gost4231

pre preko 2 godine

Džombinjo sve jedno mora da im uvali 5 komada