Tomas Miler (©Reuters)
Tomas Miler (©Reuters)

Drhti Barselona, Miler najavljuje Levinu osvetu: U sredu da pokažemo svetu ko smo

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.12.21. | 12:09

S obzirom da su im na poslednje tri utakmice dali 14 golova pretnju treba shvatiti ozbiljno

Lionel Mesi je nagrađen i sedmom Zlatnom loptom, Žoržinjo i Robert Levandovski su po mnogima oštećeni, ali čini se da niko ne pati koliko i Nemci zbog svih golova Bajernovog napadača. Levin saigrač iz Minhena Tomas Miler ne krije koliko je razočaran i preti Barseloni pred okršaj šestog kola Lige šampiona u kome bi Bajern, uz pobedu Benfike nad kijevskim Dinamom, mogao da Katalonce pošalje u Ligu Evrope.

I mada se ovih dana spekulisalo da bi zbog atraktivnosti klubova Nemci mogli da “povuku ručnu” Miler apeluje na saigrače da svetu pokažu koliko se Frans Fudbal ogrešio o kvalitet igre u Bundesligi. Jer Miler još nije zaboravio ni kako je Frank Riberi ostao bez Zlatne lopte 2013. godine, iako je Bajern tada pokorio Evropu, a Francuz u tesnom glasanju zauzeo tek treće mesto, iza Kristijana Ronalda i opet Mesija.

Izabrane vesti

20.00: (1,35) Fajenord (5,00) Herakles (9,00)

Ne treba zaboraviti, te 2013. je Ronaldo postao jedini osvajač Zlatne lopte koji je dobio prestižno priznanje iako u 2013. nije osvojio nijedan pehar.

Iz ugla Bavaraca, Poljaka i cele Nemačke dodela Zlatne lopte je definitivno razočaranje. Za neke, ono traje malo duže. Dugo sam u fudbalu i zato nisam toliko iznenađen rezultatom (slično je bilo i sa Riberijem 2013. godine), ali cela ova stvar je ostavila utisak na mene: Mi u Bundesligi imamo sjajne fudbalere i ne treba da se krijemo. Treba da se borimo da nas svet prizna tako što ćemo ostvariti još međunarodnih uspeha”, napisao je Miler na Linkedinu.

Miler dakle smatra da Bajern mora da nastavi s onim što najbolje zna: da demonstrira silu. I to baš protiv Barselone, jer Mesi je Zlatnu loptu dobio baš zbog golova u katalonskom klubu i osvajanja Kopa Amerike.

Za mene je ovo najveća motivacija da stvari postavimo na svoje mesto s ciljem da pehar Lige šampiona vratimo u Minhen i pokažemo fudbalskom svetu šta se dešava i šta nemački fudbal može da donese. Prvu narednu šansu imamo u sredu u utakmici Lige šampiona protiv Barselone. Hajmo!”, istakao je Miler.

Imajući u vidu da je Bajern u protekla tri meča Barseloni dao 14 golova treba ovu najavu ozbiljno shvatiti. A ako se i Barsa nadala popustu od Bavaraca bolje da zaboravi. Ne bi nas ni iznenadilo ako bi Bajernove aždaje učinile sve što mogu da Levandovski postigne što više golova.


tagovi

Tomas MilerZlatna loptaRobert LevandovskiLionel Mesi

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara