Komentari na vest

Dubai nam sprema derbi Marko Nikolić - Miloš Milojević

v

vdddd

pre 11 meseci

Pa mozda ovde ovo citaju deca ali ovo je spinovanje, tacnije toliko narucenih tekstova da je to smesno i sramno vise. ej spor klub pa ovaj otisao u Emirate pa to je smeh. Postujemo Mozart ali treba da malo smanje ovo, tako i za igrace pa kao da ceo svet samo nase traze. Sto je najgore od svega igraci su Ok, ali ko ce nase trenere hteti, za njih je nekada Kina sada Emirati i slicno vrh ledenog brega i naravno Rusija pre svega da se ne lazemo sto su pod snakcijama i nece niko da ide tamo, ne sme tacnije. E sad naravno Rusi imaju bolje trenere od nasih to se zna, igrace nemaju ali trenere imaju. Mozart bi trebao da objavi ovaj komentar jer je bitno da se zna.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Milojević me je totalno razočarao onim što nam je pružila Zvezda za njegovog mandata, da ne verujem da će ostati više od dva meseca u novom klubu!
N

NoviSad021

pre 11 meseci

Sledeci derbi im je u Litvanskoj ligi
S

Sirađuli

pre 11 meseci

Ja cenim negde dalje na istoku. Singapur, Vijetnam...
B

Bad Stuyvesant

pre 11 meseci

Sad sam skroz zbunjen. Kazu imao je ponude iz Engleske i Nemacke, pa ga hteo Dinamo iz Moskve. Da je odmarao i punio baterije a sad ispade da je prihvatio zapravo i jedinu ponudu jer nije zeleo vise da ceka... cekao izgleda 2 godine da nesto izleti. Tamo ce da druguje sa Coklom, tu su negde po kvalitetu. UAE!
G

GOST 510

pre 11 meseci

Pa pare su u Dubaiu, živiš kao car, nema ni poreza, nema ni napornih putovanja.

PFK NIŠ

pre 11 meseci

Ovaj indijanac i nije za bolje, Al Vasl, Dinamo Moskva koji moze da igra samo Kup gde ucestvuju prvaci Tadzikistana, Turkmenistana, Mongolije i Kirgizstana... A i tamo ima da popije otkaz posle dva meseca...