Miloš Milojević (©Starsport)
Miloš Milojević (©Starsport)

Dubai nam sprema derbi Marko Nikolić - Miloš Milojević

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.06.23. | 14:26

Doskorašnji trener Crvene zvezde doduše ima i druge ponude iz inostranstva

Crvena zvezda je želela iskorak i dovela Baraka Bahara, ali dupla kruna osvojena u Srbiji znači da Miloš Milojević neće dugo čekati na novi angažman. Rumunski mediji već su objavili da je on predložen i Klužu, ali prema informacijama Mozzart Sporta ipak je Milojević bliži odlasku koji neće igrati evropska klupska takmičenja.

Naime, Al Vasl je ozbiljno zagrizao za srpskog stručnjaka i ponudio mu unosan ugovor da se preseli u Dubai. Klub koji je pre više od desetak godina vodio i legendarni Dijego Armando Maradona – a za koji nastupa i nekadašnji štoper Metalca Aleksandar Vasiljević – uveren je čak da će Milojevićev odgovor biti pozitivan.

Izabrane vesti

Moraće međutim da bude strpljiv, jer postoje i drugi udvarači, a među njima se svakako ističe ime moskovskog Dinama, koji jeste evropski klub, ali zbog opšte poznate situacije neće igrati međunarodna takmičenja.

I dalje je naravno veliki klub, ali pomalo trom što se videlo na primeru Marka Nikolića, koji je bio viđen kao naslednik Slaviše Jokanovića samo da bi transfer propao jer srpski trener nije mogao više da čeka pa je otišao u Šabab Al Ahli, takođe u Dubaiju.

U Moskvi se očigledno silno premišljaju, sada se po ruskim medijima kao prvi favorit pominje Valeri Karpin, nekada trener Spartaka, Majorke, Rostova...


tagovi

Miloš MilojevićAl Vasl

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara