Pol Pogba (Reuters)
Pol Pogba (Reuters)

Dugo je potrajalo… Pogba izbačen iz Juventusovog tima!

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.03.23. | 15:04

Neće konkurisati za večerašnji meč protiv Frajburga

Tek što su ga Juventusovi navijači napokon dočekali da zaigra posle pola godine pauze, Pol Pogba je opet van tima. Ovoga puta zbog nediscipline.

Na Čizmi je prilično glasno odjeknula vest da je Maks Alegri kaznio francuskog vezistu i izbacio ga iz konkurencije za tim u večerašnjem meču Lige Evrope protiv Frajburga.

Izabrane vesti

Pogba je juče navodno zakasnio na zajedničku večeru u karantinu u Juventusovom trening kampu što je razljutilo Alegrija koji je odlučio da ga disciplinuje.

Francuz se letos vratio u Juventus posle ne baš slavnih šest sezona u Mančester Junajtedu i najavljen je kao kapitalno pojačanje. Ipak, odmah po dolasku je povredio koleno i morao na operaciju zbog čega je odsustvovao pola godine i nije stigao ni da debituje. Potom je usledila još jedna lakša povreda kolena i prve minute u sezoni je upisao tek 26. februara kada je ušao sa klupe u derbiju protiv Torina. Potom je sakupio 13 minuta u meču sa Romom. Ukupno je u sezoni propustio 26 utakmica u svim takmičenjima i zabeležio tek 35 minuta na terenu.

Kada je delovalo da se napokon vratio i kada je trebalo da bude u konkurenciji za vrlo bitan meč protiv Frajburga, usledio je akt nediscipline i izbacivanje je iz tima. Juventusu je Liga Evrope verovatno najvažnije takmičenje do kraja sezone jer mu nudi jedinu šansu da eventualnim osvajanjem igra u Ligi šampiona i sledeće sezone.


tagovi

Pol Pogba

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara