Komentari na vest

Duljaj: Ovo je demonstracija sile! Da vidim da li bi sudija smeo ovako u drugim situacijama

b

batabane

pre 14 dana

Gospodine Duljaj i da je sve tačno što ste rekli, Antić je morao da bude, skoči ispred njihovog igrača. Ali bekovi Stojković(Filipović) desno i Antić levo su nevidjene rupe, prelazi ih ko hoće zato Partizan gubi od najslabijih protivnika. Ne primećuje da ih prelazi svako iole kasvetno krilo. Gohbništa ne igra, ne sastavlja se sa loptom, on menja Kalulua, Severinu. Trifunovica, nigde. Janković, kada je zamenio Antića nije bio loš. Marko Živkovic je klasa bek, za Arandjela, i Filipovica, koji kao štoper i nije loš.
F

FM

pre 15 dana

Klasican nemac pojma, mozda ima posla kod caleta u pekari ?
H

HOLIWOOD

pre 15 dana

Duljaj najveci glumac u istoriji Srpskog fudbala!
k

kragujevčanin

pre 15 dana

G.Duljaj,gledsao sam na Areni Vašu izjavu posle utakmice. Verujte, nisam je razumeo. Kaćete ,nisam kriv, nisam sudiju psovao,a zatim, ja se izvinjavam ako sam nešto rekao...I onda Vaš šlag na torti: pozivate se na FK Partizan, zapravo, iz Veših reči se jasno shvata da sudije mora da strepe od Partizana, i da je treneru Partizana sve dozvoljeno! Aman, g. Duljaj, cenim Vaš trud,ali ova izjava me podseća na onu seriju u kojoj Bora Todorović kaže nemačkom oficiru:"Jesa,...a nisam...jesam". Pročitah sada i deo izjave da je sudija znao da imate tri kartona i da je namerno dodeli četvrti. Glupost,pa Vi ne igrate na terenu...Inače, gledajući Vaše ponašanje prilikom dodele žutog, Vi ste zaslužili dodatno crveni ,jer da Vas neko od saradnika nije uklonio..bilo bi svašta. Malo više mere, jer teorije zavere koje neprestano izlaze od nekih iz FK Partizan su vredne prezira. Da ne bude zabune: isto bih rekao i da je trener Zvezde ovako se ponašao.
K

Kako

pre 15 dana

Zašto je dozvoljeno i nekaznjivo i nema kazne suda kad vredjas,pretis sudijama,a istovremeno policija komunalna one mučenike bez bus karte i zigose javno ili kad opsujete nekoga iz zezanja moze biti verbalni delikt.
K

Karmelito

pre 15 dana

Samo cu reci Karma. Za vremena Mirka, Dula,Tola i hapsenja Dzaje i Cveleta, a istovremeno Bjeke i Zeke ne,dolazi na naplatu. Nego gde su jos reflektori najsvetliji i najsavremeniji na svetu od Kezmanovog transfera u PSV. Ili ne mogu da prime struju koja se ne placa.
A

Ahaa

pre 15 dana

Kreće kmečalica na max znači.
D

Drone najbolji

pre 15 dana

Kaži da si se nervirao zbog slabe igre, loše formei sudijskih odluka, ali ne pravi nas budalama. Pogledaj snimke i uveri se. Budi frajer( teško) i izvini se. U Evropi bi te razapeli, a i tamo se greši.
N

Nosorog

pre 15 dana

Veselio sam se sinoć u kaficima uz vinjak. Fotografisao sam kiblu sa viskijem.
H

Helsingborg

pre 15 dana

Svaki dvadesti komentar je Partizanov navijač a ostalo panteri.Koji kompleksaši pa to je haos.Evo opet će nam dati pet komada i opet je Tole kriv i opet nas AV voli pa nam pomaže i opet će oni uzeti pošteno duplu krunu a kako drugačije.Eto vam lopta pa se loptajte sami sa predsednikom,niste za bolje.
P

Polako druze

pre 15 dana

Druze,nemožeš da psujes sudiju i da vredjas, zato sto si trener velikog kluba. Zvezda ima pomoc drzave(i bez toga bi bila prva realno),Ali ni jedan njihov Trener ne vredja i ne raspravlja se sa sudijom.rasulo u klubu pa lece komplekse na Ovaj nacin.
B

Bxvah

pre 15 dana

A hibridni rat?Ko je to izjavio?
T

Trnjina

pre 15 dana

Dva su kluba miljenici drzave vec 70 i vise godina!
O

Ostojica

pre 15 dana

jel bi penal za patlidžan?! 😅😅😅 Kad je derbi? Od 24 šuta prosli put na vaš gol,jedva dve ušle, sta mislite koliko će ovaj puta ući,, neka svaki dan sreće... Pogotovo sad kad ste ovako mootivisani ČUKA MOTIVIRANI... Hahahha gazi
J

Jgf

pre 15 dana

Ako dobijemo crveni pola sata pre kraja umesto vas kao na prošlom Derbiju možda nas i dobijete
O

Otac Makarije

pre 15 dana

Bravo crveni žlezdaš, sam si srocio ili ti neko pomogao?Ako si sam srocio…dalje znas…
M

Manche

pre 15 dana

Ne treba biti strog prema Duljaju previse, ipak covek cuda cini sa ovim timom. Pa pogledajte samo ko mu je sve otisao, Bjelic, Rikardo, Menig, Dijabate....a on je drugi na tabeli. Setite se da smo mu predvidjli 5-6 mesto na pocetku sezone.
g

gosttttt

pre 15 dana

hahaha pa opet sudije pa jel te nije sramota vise bruko jedna...
c

cao cao

pre 15 dana

Alo Montela, jesi poleteo posle drugog gola ili još verglaš?
J

Jelenko P

pre 15 dana

NAJVECI PROBLEM kluba si ti.Cak veci nego sto su Vucelic i Vazura. NEMA kluba na svijetu koji nebi smijenio trenera jos na kraju prosle sezone a pogotovo poslije ovoga sto radis u ovoj sezoni.
T

Treba biti realan

pre 15 dana

Citaoc @history je spomenui da je Jsd jednog momenta izjednacio po broju titula. Nije spomenuo da je tih godina preminer bio bivsi predsednik jsd, da je u vasoj upravi sedelo nekoliko ministara, da je cuveni tole bio predsednik fss, da je tada bilo toliko namestanja i guranja jsd da su cak fudbaleri vojvodine u finalu kupa napustili teren i prekinuli utakmicu.
J

Jdh

pre 15 dana

Nego kako je poslednjih 12 godina? Sad je sve ok?
K

Killy

pre 15 dana

Kondore, pekareeee...kakav let!!! Dok si bio 1. i kad su vam se svurali penali za prekorete tad si bio veliki gospodin, pa budi i sad kad vidis da ti se tim raspao, bukvalno se ne zna ko sta radi u ekipi. Iz aviona se vidi, kqo da ne treniraju....Ali najlakse drugi da bude kriv. Mali si Igore!
C

Cjepka123

pre 15 dana

Tačno tako!
0

0211

pre 15 dana

Sledeci je Nadj 😂

Toto-ko-tunjo

pre 15 dana

Ma neka. Titule dolaze i prolaze, ali onaj kondorov let pored terena ostaće večno. Koliko god mi bilo drago što im Čuka sunuo treći, mogu samo da zamislim tugu kondora. Iskreno.
L

Littmann

pre 15 dana

Kaže lik mrtav-'ladan da nije psovao majku sudiji, kako je ovaj to naveo u izvestaju. Pa, druže, nije ovo Napoleonovo doba, nego 21.vek. Kamere zabeležile kako mu psuješ majku i to više puta. Vrhunac licemerja... Leti, leti, leti, leti..... Duljaj.
G

Gost1987

pre 15 dana

Svaka mu cast na ljubavi, pozrtvovanosti koji pruza prema klubu ali... Rekao sam i na pocetku on jednostavno nije za trenera. Covjek ne zna nista al bukvalno, partizan nema igru i samo je sreca i na silu drugi. Mora se promjeniti 10 igraca min, previse stranaca slabog kvaliteta, ma rasulo opste.
R

Rocky IV

pre 15 dana

Partizanu pod hitno treba P R I V A T I Z A C I J A !!!
d

d.g.

pre 15 dana

Da li to znači da trener Radničkog 1923 može da radi šta hoće? Prvi ti moraš prikladno da se prikladno ponašaš i ispoštuješ tradiciju kluba koji treniraš. Na šta ti liči onaj kondorov let posle izjednačenja? Razumem tvoje emocije i da si veliki grobar ali to moraš kontrolisati. Uvaljen ti je vitak tim, poguran si jesenas i sad te boli prizemljenje. Gledaj da sačuvaš drugo mesto.
B

Baxter88

pre 15 dana

I to debelo poguran samo zbog izbora u decembru i to je svima bilo jasno da ne bi vec na polusezoni Partizan bio na - 10 i da ne bi nezadovoljstvo medju masom kulminiralo u sukobe.
P

Pedja Vracar

pre 15 dana

Joj Igore, pa samo lud ne vidi da si ovo folirao. Znaš da ce biti tesko u rupi i onda uvali Nađu kosku, da ga odmah eleminises da i ne pomisle da bude trener od juna. Ko te ne zna skupo bi te platio, a ko vidi jos skuplje. Provaljen si!
G

Goust

pre 15 dana

Ne znam da li ti covece vidis sebe, bar posle utakmice na snimku kako se ponasas na klupi? Da si vecito izvan prostora za trenere, utrcavas u teren, namerno smetas protivnickim igracim kad su blizu linije.. Treba te iskljuciti bar na 5 utakmica, da se malo unormalis, ako je moguce..
A

Avijacijaa

pre 15 dana

Srećom igralo se na Brdu a ne Krovu. Da je Krov bio, sleteo bi Duljaj sa 30m
G

GostRadan

pre 15 dana

Duljaj, Vucelic i Vazura, momentalni odlazak iz Partizana. Skupa sa strancima. Dovesti trenera koji se razume u taj posao i ostacemo drugi do kraja. Sa njim na klupi, TSC ce nas prestici. Sve ostalo je nevazno.
D

Džooo

pre 15 dana

Siledžijsko ponašanje trenera JSD
S

Sima Arauho

pre 15 dana

Jedino nam Bog i Jovanovic mogu pomoci.Namerno si dobio 4 zuti i saljes nas na klanje u Rupu.SRAM TE BILO!SRAM TE BILO!
s

stari partizanovac

pre 15 dana

Partizan jači bez Duljaja na klupi!
k

karioka

pre 15 dana

Dokle ide ova teorija zavera?Po ovome ispada da su mu sudije redom davale kartone da ne bi vodio derbi ili je klub koji vodi sa klupe takva velicina da ne sme da im se pokaze karton?Burazeru pravis ispade na svakoj,ali svakoj utakmici i svaki karton si zasluzio( neki su ti i oprosteni).Uostalom sto te iz kluba nisu opomenuli da jos jedan karton sledi suspenzija?
T

Tango

pre 15 dana

Nije on skakao na sudije zato sto mu je dosadno, nego zato sto vidi kakav mi kriterijum sudjenja imamo a kakav neki drugi. Kolka je velicina klub vidi se po igracima koji igraju u reprezentaciji. Milinkovic, Pavlovic, Lukic, Zivkovic, Radonjic, Vlahovic. Mitrovic, sve su to igraci koj su prosli skolu Partizana i koji ovu reprezentaciju vode na drugo veliko takmicenje za redom.
Г

Геџа - Србијанац

pre 15 dana

Лет, лет, бубамаро у далеки свет...
s

sila

pre 15 dana

Pa nisu prethodna tri kartona sudije demonstrirali silu već ti ispadima. Lalatović i ti ste tu prvaci, krenuo je i Lazetić a Savo nije on je samo šutirao mikrofone.
G

GeOs

pre 15 dana

Ali mikrofon je bio u zoni za trenere :)
n

namernoooo

pre 15 dana

uradio da se nebi bruko za derbi...spasao se i odleteoooo u nepoznatom pravcu,odleteo ali bukvalno 😂 zna li se sta,gde je sleteo...da ga nije oborio nas pvo nedjeee
S

Slavuj

pre 15 dana

Kaže Duljaj da sudije nemaju poštovanja prema Partizanu i mogu reći da je to tačno. Postoji jedno ali, a to je da Duljaj i najgora uprava kluba u istoriji više ne poštuju klub od sudija i protivnika, jer da nije tako i Duljaj kao i uprava posle porošlogodišnjeg 4 mjesta trebalu bi biti davna istorija. Neće on otići jer zna da niko drugi u ovakvoj situaciji, neće doći. Uprava se zahvaljuje na donacijama na osnovu kojih preživljavaju, hvala predsjedniku,a to što si samo u prošloj godini ostvario minus od 9 milona, nema veze. To državu ne interesuje , kao ni pitanje ima li tu kriminala? Ima , ali to su ljudi koji imaju našu podršku , bolje je ne kopati. Kakva je uloga Dejana Nedića u sunovratu kluba? Možda im daju kup ove godine, kao infuziju smrtno bolesnom, neka mu bude malo ljepše do gašenja. Dakle niko ne poštuje klub , sudije, protivnici, igrači, struka, uprava, navijači. Kakva je svrha doći na stadion Čuke, pisati transparente i vikati protiv uprave, a na svoj stadion ne ideš. Kraj vas takvih u Bgd Vazura će zaraditi penziju u Partizanu. Možda ste vi ipak lice i naličje istog novčića.
R

Rotkvica

pre 15 dana

Sto bi sudije imale postovanja prema Partizanu???
D

Dexl

pre 15 dana

Uvjek je prozivanje sudija i pozivanje na velicinu Partizana?Sta bi trebalo onda?klub osnovan 1945 tradicija pa da Vam se svi sklone?
s

senseimaster

pre 15 dana

Ako je po godini osnivanja onda Vošu ne bi niko smeo popreko da pogleda,tu su večiti u debelom zaostatku.
V

VeskoNS

pre 15 dana

Pozdravio te Stanoje
N

Nisam gost

pre 15 dana

Eto,opet da cujemo nesto "pametno"i "edukativno"od kvazi trenera.Svaki sudija pamti,pise kartone trenera Partizana da bi mogao prvom prilikom da mu uskrati vodjenje ekipe. Od toga kako su smeli sve igrace da salju na teren do memorije sudija o njegovim kartonima. Zaista je jadno,bedno,ponizavajuce ko sedi na klupi jednom kluba koji je najveci rival moje Crvene Zvezde.Tu su sedeli nekada Tumbakovic,Golac... Hvala ti Boze sto mi je srce crveno belo
D

Dron je

pre 15 dana

Dron
U

Ultra011

pre 15 dana

Duljaj kao Dalibor iz Partizanske eskadrile...
R

Raša P

pre 15 dana

Nije zaslužio žuti karton već crveni!!! Imam utisak da je to namerno uradio.
m

max 00

pre 15 dana

Ti si druže zalutao u trenerski posao. Da imate onu stvar trebalo bi ko Fener da na derbiju izađete i napustite teren pa neka igraju sami sa sobom a ovako vas gaze i uništavaju a vi učestvujete u tome. Ah da zaboravio sam sa tim ciljem ste i postavljeni od strane ovog režima.
N

NoName1

pre 15 dana

Ko vas gazi i uništava? Čukarički???
k

krivac

pre 15 dana

Ma da svi su postavljeni sa ciljem izgleda i bunker i navijači grobari. Jedino ti nisi u sistemu. Ali da daju novce verovatno bi bio i ti. Da se razumemo, niste vi krivi već Vučko koji vas finansira državnim parama i z to će jednog dana odgovarati. Ko njemu daje za pravo da bez skupštine i budžeta deli narodne novce bez pokrića i partizanu i zvezdi. I u košarci i u fudbalu. Da bi kada se kupe licence u Evropi bili 11, 16 ili 4 u grupi.
T

Tuga

pre 15 dana

Nisi ti normalan. Za nesposobnost kriva vlast? Idi leči se.
J

JeNeaH

pre 15 dana

Tako je Duki, nisi ti kriv, ti si fin i pošten.

FC President

pre 15 dana

Ovaj je zreo za hospitalizaciju!
M

Mile mesožder

pre 15 dana

Duljaj je smešan za Dejana Stankovića i njegovo divljanje...a nikad nije dobio žuti karton. Predsednikova klub - predsednikova liga
a

acotakovo@gmail.com

pre 15 dana

Jel smes da se zakunes da Stanković nije dobijao kartone?!
X

XD

pre 15 dana

Umorio se dok je imitirao avion pa ne zna šta priča. Oprostite mu.
m

mare013

pre 15 dana

Mnogi klubovi su osnovani i pre 1945. Zapravo, Partizan koji je osnovan 1945. spada u grupu klubova sa najkraćom tradicijom. Prestani da kukaš i plačeš svaki put kada na terenu bude neko bolji od tebe. Čukarički zasluženo dobio utakmicu. Bilo bi nezasluženo da je Partizan izvukao bod.
S

Smajkijaja

pre 15 dana

Duljaj je "dobar decko". Poenta price je da je sa ovakvim timom uspeo uz dosta srece da bude u trci za titulu. Sada, kada polako, stvari dolaze na svoje mesto, covek je "izgoreo". Sve te utakmice gde je Partizan dobijao bodove, preokretima u zadnjim minutama utakmice, sada to "ne ide". Malo je falilo da se "opet izvuku". Stresno je sve to. Svestan je i on da nema tim, ali nervoza cini svoje. Juce, apsolutno njegova krivica. Emocije ga nose, sto je normalno u sportu. Partizan "ugled", kako kazu, treba da gradi u "malim" utakmicama, koje oni godinama u nazad ne mogu da dobijaju. I ne treba kukati na sudije, drzavu, ne znam ni ja na koga, kada je vise nego ocigledno da je u pitanju kvalitet tih igraca Partizana.
H

History

pre 15 dana

Da podsetim mladje narastaje,grobare pogotovu. Zvezdu ste pobedili na Marakani 1977me u prvenstvu kao gost,pa 1995te golom Saše Ilića u prvenstvu kao gost. 18 godina niste,a bili tito i partija i cobe na vlasti. A tek medjusobni susreti,titule i kup u vreme bivse juge skoro duplo više pobeda,titule prvaka i kupa. Napominjem period 1945 do 1992.
@

@History

pre 15 dana

Vasi izneseni podaci su daleko i u suprotnosti sa istinom pa se pitam zasto nekom etreba da pise o necemu stoje danas lako provjerljivo.Na kraju svog komentara kazete da ste obuhvatili period 1945-92 godina. Nisam siguran hoce li mi Mozzart objaviti komentar napisao bih sve rezultate prvenstvenih utakmica Partizana i CZ od 1945 do 1992 sa sastavima ekipa i strelcima, pa bi oni sto ne vole da pretrazuju Google mogli vidjeti i procitati da je Partizan kao gost pobjedjivao CZ uprvenstvu i 1947,48,50,54,56,59, 70, 1977, 2 X 1:2 i 1:3 i da dalje ne odgovaram na neistine koje si napisao, da je CZ imala duplo vise titulai pobjeda od Partizana sto je laz za Nobelovu nagradu. Pa CZ i Terzic su a ne Partizan, 2017 kada se Partizan izjednacio po broju titula oba kluba po 27 trazio nekakvu titulu Sumadijsko-Macvanskog okruga iz 1945 kada su na podrucju dijela Srbije bez KiM formirane 2 grupe sa po 4 kluba ova Sumadijsko-Macvanska grupa i u AP-Vojvodini gdje se igralo jednokruzno i prvi u grupi je obezbijedio direktno ucesce u prvom posleratnom prvenstvu FNRJ. U Macvansko-Sumadijskoj grupi je prva bila CZ a u Vojvodjanskoj Spartak iz Subotice i ti prvaci grupa nisu razigravali sto i nije bilo potrebe da bi se vidjelo ko je bolji od ta 2 kluba. I ne lezi vraze posle 74 godine drustvo iz Ljutice Bogdana, se sjeti tog turnira i zatrazi od Kokezijanskog FSS da im to prizna kao titulu samostalne drzave Srbije, sto pod pritiskom drzave i Kokeze FSS to i ucini. Na skupstini FSS na upit podpredsjednika FK Partizan V.Vuletica, zasto se onda i Spartaku iz Subotice kao prvom u svojoj grupi na podrucju AP-Vojvodine ne prizna ta tzv. titula nicega, odgovor je bio da jedna drzava moze imati samo jednog prvaka a da sramota bude jos veca i nezaboravna bolje rezultate u svojoj grupi je imao Spartak u odnosu na CZ. A posebno je zalosno da CZ koja sebe smatra ravnogorskim a ne yu. klubom prihvatila laznu titulu bez dijela svoje teritorije AP-KiM. Ali vazno je da ti ovdje pominjes nekakvih 18 godina Tita i KPJ, kao oni su osnivaci Partizana a eto CZ su osnovali ravnogorci Draze Mihajlovica i Nikole Kalabica, pa me cudi od kuda takvom klubu na prsima CRVENA ZVEZDA- PETOKRAKA, posto je to simbol koji je proslavio SFRJ, Brozove Partizane i KPJ.
H

History

pre 15 dana

@history Lepo si se raspisao ali da ne bi talabasali ovako unedogled,evo predloga. Ručak opklade ti i ja,da ste napominjem prvenstvene na Marakani dobili 1977 pa 1995. Ostalo
C

Citajmo

pre 15 dana

@History Covek ti lepo kaze,a vidim iz tvog komentara da 1977ta Tzadnja pobeda Partizana na Miticu i onda kreces sa tackama... Znaci slozio si se.Lepo ti je rekao da je bilo pre 1977,ali od 1977 do 1995 niste pobedili Zvezdu u prevnstebim na Miticu. Zatim ne drzis se recenog period 1945-1992 godina i bivsa Jugoslavija titile,kup,medjusobni susreti i lepo ti kaze SKORo duplo vise,sto znaci neki odnos 70 30%.Onda 3/4 teksta pricas o Terzicu i periodu koji se ne pomnje uopste.
N

Navijac88

pre 15 dana

Naravno da si zaslužio jer treba da shvatite da vi niste kočijaši već pedagozi na neki način i da treba da postoji respekt u ophođenju .Na sta bi to ličilo kada bi delegat i sudije trenerima i fudbalerima psovali porodicu. Zato mani trenerski posao pa u Topolu znaš ti gde.
ц

царски

pre 15 dana

слажем се да тренери треба да буду и педагози, али имају ли судије који намерно греше неку одговорност, јер у спорту сви треба да буду предагози, а наше судије чиме могу да буду примери, сем у демонстрацији силе, јер су заштићени ко бели медведи.
N

Nesko Milovanovic

pre 15 dana

Lucani pustaju Imt danas
N

NoName1

pre 15 dana

Naravno. Pustili su i Javor prethodno kolo.
I

Imt Imt Imt

pre 15 dana

Dvojka u Lucanima danas
P

Partymaker

pre 15 dana

Mislim stvarno ovo nije u redu što se Duljaju radi. Ni kriv ni dužan dobija kartone, zavera velika
M

Ma da bre to

pre 15 dana

Ako za lalatovo ludilo pored terena znamo šta je krivo, šta reći za ponašanje ovog tipa? Druže imaš 40+ godina, igrao si fudbal ceo život i ti se ponašaš kao u balonu da igraš sa ortacima u pivo ili seosku ligu najniži rang....reprezentativac zemlje (i to dobar) igrao LS i ti nisi naučio za sve te godine osnovne manire. Deluje stvarno kao dobar čovek...ali druže daj malo na ponašanju poradi.
A

Aparthejd

pre 15 dana

Mene zanima zašto nije sviran bar jedan penal kad je Penalko ušao već u 60’ i nekom minutu?
A

A letio sam nekad,letio ja..

pre 15 dana

A kmeee! A kmeee! A kmeee!
H

HumskeMuke

pre 15 dana

Igi dobro je,ti si izgubio 3 : 2,a odbojkasi 3:0 od Zvezde. Ostaje grobarima pokusaj mozda jedino titula u kuglanju ili macevanju da se osvoji. Mada je tu Zvezda tek favorit.
D

Drukac

pre 15 dana

Nemoj tako, eno osvojili kup u rukometu, iako misle da su osvojili sampionat u rukometu, haha.
V

Visokoletač

pre 15 dana

Molim, jedan burek sa mesom, dva sa sirom, jogurt i da brzo doletiš da se ne ohladi burek.
A

Aviondzija

pre 15 dana

Igor Muljaj🤣
D

Dejan 1

pre 15 dana

Trener koji nema iskustva on je za dečicu petlice to treba da preuzme neko sa iskustvom jedne iste izmene igrača bas pratim koliko god bio dobar on ih izvodi igra mu Arandjel čovek veze nema ako toliko voli partizan neka prepusti nekom drugom ekipu
O

OdeStit

pre 15 dana

Štit,gde štit?? Ljudi gde štit?? Vratite nam štit ili bar dva penala po isteku 90tog minuta..
s

shu

pre 15 dana

Nije problem pricati bez emocija posle meca, vec je problem da sa 40 godina ne znas da obuzdas emocije na terenu. To mozda malo govori i o inteligenciji, ali ne bih da vredjam. Sa druge strane, totalno objektivno, da sam sudija i da mi se rodjeni brat onako ponasa na terenu, odnosno pored terena, dao bih mu crveni, jer ono dzibersko ponasanje ne bi trebalo da bude dozvoljeno na sportskim terenima, bez obzira na boju kluba koji predstavlja taj pojedinac. Stojis van svog trenerskog okvira terena, klatis glavom , bog zna sta pricas(ne mora da bude psovanje, jednostavno oni ponasanje nije sportsko), stav kao da bi izgazio sudiju samo da nije kaznjivo itd. itd., sve to je blago receno za crveni. To nigde na svetu ne moze da se vidi, a da pritom ne prodje bez kazne. Sa druge strane, sta kukas na sudije kad ti tim primi 3 gola i to ni jedan nije iz nekog penalapa da se zalis na pogresnu odluku. Nije sudija kriv sto odbrana ne postoji, sto duvaju razni vetro kroz zadnji red Partizana, i onaj jadan Jovanovjc, na vetrometini, ni njemu vise nije do branjenja, kicma ga boli jer je stavio ceo tim na ledja i pokusava da ih odnese koliko je to daleko na tabeli moguce.
M

Muljaj

pre 15 dana

Zema ima 45. godina.. I čovek nije ni orao ni soko.. Više liči na malog kobca pilićara..
R

Rano si

pre 15 dana

Poleteo.
L

Ljudi

pre 15 dana

Ja na pola teksta više nisam mogao da čitam. Čovek izjavio toliko gluposti da to nije realno.
Ч

Чикаго

pre 15 dana

Ти си од старта сезоне заслужио 44,а не 4 жута картона.
D

Dejoooo

pre 15 dana

Moj druze prodje sedam dana ti se izvinjavas sudijama sto si im porodicu spominjao.Tvoje ponasanje .
B

Bg1

pre 15 dana

a ja ga nekada gotivio kada je igrao za reprezentaciju....
J

JadnaReprezentacija

pre 15 dana

Ja ne znam iole znacajnu utakmicu A tima gde Igorishka igrao i protiv koga. Mozda prijateljske neke. Ne zna se jedino veci zujan ko je bio on ili Nadj. Trce,trce samo,a beze od lopte i kriju se. On je igrao u Sahtjoru gde 10 igraca bili majstori samo takvi.
G

Grobari Astoria

pre 15 dana

Pricao mu Kralj kako zapravo uopste nije lose biti suspendovan, nekih recimo 3 do 6 meseci. Primas nesto malo umanjenu platu i dalje sedis u UO i tamo plata kaplje a ti ne radis nista. Pecaš.
S

Srbo Kanadjanin

pre 15 dana

Svesno je ovo radio, sudija ga je 10 puta opomenuo pre nego sto je dobio karton. Hoce da izbegne derbi jer zna da ako izgubi da pakuje kofere. Uvalio Nadju kosku. A zamisli, dobije Nadj i Duljaju potpise otkaz?
K

KojMoj

pre 15 dana

Ono "zamisli" zaboravi i ne razmišljaj.

Dimitrije

pre 15 dana

Velika Podrska Za Sudije Sta oni moraju da trpe ovako ponasanje prema sudjam malo treba FSS da poradi da se cuvaju sudije da nemoze niko bas niko da leti na njih dajih biju pljuju vredjaju alooo srbi ALOOOO FSS DESTE BRE VISE SACUVAMO SUDIJE
S

Statler

pre 15 dana

Šta znači DESTE?
F

Farbas

pre 15 dana

Providno, manipulatorski, 0 od covjeka i trenera, ako nafata nekog sudiju da mu da bodove inace ce ga on prozivati. Ali to je greska sudija koji popuste ovom manipulatoru i njegovom deranju
R

Reaallno

pre 15 dana

Namerno si dobio 4 zuti u sezoni, 10 puta te sudija upozorio da se vratis u svoj prostor ti odbijas, samo da bi izbegao bruku u derbiju i drugom uvalio vruc krompir. Kad je Kindergarten Norsjelant zgazio partizan 0-7 nisi se derao na sudije i provocirao?
G

Grrep

pre 15 dana

Legenda kaze da i dalje leti oko stadiona...
M

Miloš 1970

pre 15 dana

U Leverkuzenu čekaju prvu lošu seriju Alonsa ,da ga zamene sa Duljajem, zato moramo da zadržimo Dukija i sačuvamo od timova lige petice!!!Ovakav talenat za trenera se radja jednom u sto godina!!!
D

Dzemper

pre 15 dana

Emotivac. Bori se za klub. Voli ga. To je zivot. Idemo dalje. Ipak se okrece.
S

Serbio

pre 15 dana

Ovaj ko da mu je Lalat brat
B

Bane1989Ns

pre 15 dana

nije Partizan jak a protivnici slabi,nego je Partizan slab a protivnici jaki.Da bi bio prvi moras da pobedis ne samo prvog nego sve klubove u ligi.Dzabe Partizanu i titula ako sa ovakvom ekipom izadju na Evropska takmicenja i Danske konobare crno im se pise.U napadu su bez Saldanje 0
I

Ivan pfc

pre 15 dana

Tacno, problem kluba sto ima takvog trenera. Forsiraj tini dalje Kovacevica, Bazdara i Kastilja, pa posle filozofiraj i svaljuj krivicu na druge.
N

Nanas

pre 15 dana

Ja razumem i frustraciju zbog 5 godina bez trofeja i 7 godina bez titule,donekle razumem i komplekse,ali brate ovi u partizanu svi ko klonirani,od stanoja,duljaja,nadja, nikolica svi od starta meca samo skacu,urlaju,trce oko aut linije,pritisak na sudije,psovke,hajde ljudi oladite malo,pogledajte na sta vam ekipa lici...sto je najgore,svoje ponasanje prenose na igrace,svi se unose u lice sudiji,neki cinicni i ironicni osmesi i pogledi...kad vidim ovog Natha,ja se Bogu zahvaljujem sto on nije politicar, sa onim pogledom uvek punim mrznje taj bi da ima mogucnosti nocas izazvao nuklearni rat...

Bojank91

pre 15 dana

Znači ne da nije zaslužio sad karton ceć nije ni u Ivanjici? U realnosti su njemu opraštani kartoni . Večito kukanje na sudije, a kao da ne zna da sce gledamo u direktnom prenosu
M

Mjv

pre 15 dana

Zone pobegulja.
a

aooo kako je poludio

pre 15 dana

Koje ludilo, povrijedio se golman zbog sudije...

Sakur

pre 15 dana

Pricao sam da je petric amaterski trener ali ovaj ga je nadmasio.Onaj je barem bio miran a ovaj ko pusten sa lanca pored klupe i jos mu grobari pevaju ime a covek nije ni za seoski fudbal.Sada ce vodja da ga nagradi novim ugovorom a vi mu i dalje pevajte ime jer on voli Partizan
a

ajde...

pre 15 dana

Prijavi se ti u red za sendvič možda bude i neka parica pride.
К

Киза

pre 15 dana

Доле земља изгледа ти као шарен цвет, лет, лет, бубамаро, лет, лет, лет!...
M

MilosBg

pre 15 dana

Dok su bili prvi sve je bilo u redu. Prozivao je upravu, kukao na konferencijama kako je ovaj tim pruzio i vise nego sto realno vredi, i slazem se sa tim. Ali kako su izgubili prvo mesto, zatim zaredjali kikseve, Duljaj okrenuo curak i sad vise nista nije regularno. Matori, da se ne busas toliko u grudi onda kada bi bilo pametnije da cutis sve bi bilo u redu.
L

Lakrdija

pre 15 dana

Kako je bilo lako glumiti gospodina kada si prvi..
g

gostbre

pre 15 dana

i ovo ce proci
@

@gostbre

pre 15 dana

Nece uskoro, ne nadaj se previse!
K

Kuluvele

pre 15 dana

Samo se nadate. I tito bio pa ste kukali i djindjic bio pa ste kukali.
V

View

pre 15 dana

Duki nadam se da si na kraju sezone ili derbija bivsi trener, pogibio si se ... Poceo si da se ponasas kao svi treneri kojima je dosao kraj
M

MoshaPutjko

pre 15 dana

Dolazi Gaćinović u Partizan. PROVERENO!
d

d.g.

pre 15 dana

Ono jesenas nije bilo normalno. Normalno da sudija ima autoritet i da sudi realno a ne da respektuje (gura) instituciju.
G

GavraKacanski

pre 15 dana

Aman više, Kalimero! Nikad ti nisi kriv! Dosadan si. Od prve sekunde utakmice skačeš na sudije, vršiš pritisak, vredjaš. U svakoj normalnoj ligi bi leteo kao kofer zbog ponašanja kakvog više nema ni u seoskim ligama. Ajde, bre...
R

Rale pfc

pre 15 dana

E,moj Montela...
Ž

Žerac

pre 15 dana

Gospodine Duljaj ovo što vi pričate je demonstracija sile i moći. Iz nedelje u nedelju pričate istu priču. Kao nemaju protivnici poštovanja prema Partizanu a koga vi poštujete? Sam sebi postavi pitanje zašto si dobio četiri žuta kartona. Pa nema utakmice da se nisi zaleteo na sudije, da im se nisi unosio u lice i pretio. Gospodine Duljaj poštovanje treba zaslužiti.
G

GostW

pre 15 dana

Ma da bre, treba sa te pusti da skaces i urlas na njega i da se napravi lud kao da se nista nije desilo. Znam da je tako bilo u prvom delu sezone kad je radio stit, ali sada stita nema, morate da se ponasate normalno i da zasluzite pobedu. A to da li si ga psovao ili ne, uopste nije bitno, na glavu si mu se popeo, da ti nije dao zuti izgubio bi integritet. Ja se cudim sto ti i drugi nije dao, jer si nastavio nakon dobijenog zutog.
h

hsjsjsh

pre 15 dana

problem je sto sva 4 kartona mu je Pavle Ilić pokazao...
N

Neverovatno

pre 15 dana

Ali i pored sudjenja iskljucivo u korist jugoslovena, oni jos i kukaju???????????
X

Xxxx

pre 15 dana

Trener treba imati gospodske manire , gospodske izjave, gospodski i sportski se ponasati kako prema svojim igracima tako i prema protivniku, cestitati , davati primer drugima kako navijacima pored malih ekrana tako i na tribinama.To bi onda i bilo neko " smirivanje tenzija" Zamislite onda kakav primer daju Duljaj i Zelimir svojima a onda cudjenje otkud im takvo ponasanje
2

24.232

pre 15 dana

UZMI TOLE 8. TITULU!!!
g

gunđalo

pre 15 dana

uzmi aco (i pokooni ko i dosad), 8- titulu
I

I Duljaji primio pelcer od Ser Šamroka

pre 15 dana

Sudija mi dao treći žuti u Ivanjici znajući da ću da dobijem četvrti protiv Čukanjičkog pa neću mogi da vodim Partizai u Derbiju i da opet pobedimo sa 2:2..
R

Reč je reč

pre 15 dana

Baš zanimljivo🤔🤔🤔 Svi treneri partizana kako i fudbalu tako i u košarci potenciraju da njih i partizan neko treba da poštuje dok se oni prema tim od kojih očekuju poštovanje ponašaju kao divljaci.Ono u fazonu ja ću tebi oca,majku ,sestru i sve do devetog kolena a ti ćeš meni da se klanjaš jer sam ja partizan .😂😂😂
D

Duljaj

pre 15 dana

Ja letim brrr,letim brrr,vijuuuuu
D

Deks75

pre 15 dana

Duljaj pre utakmice: Zalazem se za fer plej sudjenje. Duljaj posle utakmice: hoce da bije sudiju i urla PAR-TI-ZAN SE MO-RA PO-ŠTO-VATI!!!
P

Prti

pre 15 dana

Nevidjeno u fudbalu. Sudija trcao za trenerom i redom sve po spisku dok na kraju kad je video da smireni Duljaj ne reaguje, izvadio i dao zuti karton. Bruka je pukla!
k

kilop

pre 15 dana

au brate ako vi stvarno mislite da bi nesto promenilo to da li ce da vam sedi na klupi u derbiju Duljaj,Nadj,Gvardiola ili bilo ko...najsramniji ljudi na svetu navijaju za partizan.Niste sutnuli na gol do 90_tog minuta i naravno opet je sudija kriv za sve...obraza bez kao i uvek
K

Kon

pre 15 dana

@kilop,J..t...p....m....
p

prti

pre 15 dana

@ kilop ne kontas sarkazam :D
j

jjjjjjjjj

pre 15 dana

da li ovaj covek ima malo obraza, da vodi bilo koji drugi klub u ligi bio bi iskljucivan svaku utakmicu a ovde se zali kada mu daju zuti, jadan on a celu utakmicu sta radi skace i pljuje sudije
Đ

Đukin fan

pre 15 dana

Ajd žuti i nek nije zaslužio !!!No sta bi s rezultatom večeras !?!Porazom na - 7 u ciglo 15 dana fijasko
G

Gost RS

pre 15 dana

Za onakvo ponašanje svako bi mu dao karton a on priča o demonstraciji sile. Ozbiljno se lik gubi iz kola u kolo.
H

Hesler

pre 15 dana

Idi bre više sa ovom upravom i vodi ove strance sa sobom!!!
M

MarijanPepe

pre 15 dana

Jel se zna da li je Duljaj na kraju, kao i uvek, gospodski cestitao protivnickom treneru na prikazanoj borbenosti?
N

Nanas

pre 15 dana

Jesi li ateriro majstore ??? Kako je igrao popilarni Taki ??? A Sveta reprezentativac i Arandjel junak sa Krova ???
e

e

pre 15 dana

U veku tehnike bas je problem gde ces sedeti na derbiju.
D

Deks75

pre 15 dana

Ako izgubimo tradiciju, izgubili smo sve. Tradicija je da samo Partizan daje gol ili 2 gola, koliko god je potrebno, u zaustavnom vremenu. A ne i njegov protivnik da daje nekakve golove u zaustavnom vremenu?! Pa to je udar na tradiciju. Kako je sudija ovo smeo dozvoliti? Trebao je odmah da svira kraj posle drugog Partizanovom gola u zaustavnom vremenu, ili eventualno dozvoliti da Partizan da i treci. A ne da dozvoli da Partizan primi gol u tom istom zaustavnom, spornom vremenu?! To je necuveno!
B

Budak

pre 15 dana

Ja vozim F117 A nevidljivog bombardera...tako i ovaj nas mucenik
V

Von

pre 15 dana

Bitno je reci idemo dalje,gde vise dalje u ambis gde nam je i mesto sa takvim trenerom.
R

Rade Radojković

pre 15 dana

Folirant. Namerno je to uradio da ne vodi ekipu na derbiju. Svestan je koliko nema igru... jedan od najgorih, ako ne i najgori trener mog Partizana svih vremena.
E

Evo miga

pre 15 dana

Bruka je pravdati se kao klinac, a ljudi imaju uši. Leti i odleti! Red je. Dok si bio prvi bilo je sve ok, Sad druga pesma. Bruka treneru.
B

Best wishes

pre 15 dana

Evo ga upravo preleteo preko Ljiga u brisucem letu.
J

Joe011

pre 15 dana

Nisi za trenera. Nauči da se ponašaš, nauči nešto od velikih trenera, vodi neke ekipe (kadete, klince neke) pa se vrati. Imam 46 godina i isto toliko sam Partizanovac.
L

Lik

pre 15 dana

Svaku utakmicu više vremena provede van dozvoljenog prostora nego u njemu. Trči do kornera da doda loptu umesto dece. Samo zbog toga bi svaku utakmicu trebao dobiti žuti karton.
A

Aloo

pre 15 dana

Jel si sleteo,pazi da te ne uhvati radar hahahaha
D

Deks75

pre 15 dana

Tradicija Partizana je da on pobedjuje svaku, SVAKU utakmicu. I sudija je svojim neprimerenim ponasanjem narusio tu tradiciju. Sudija je ovim cinom iskazao nepostovanje.
j

jel zna neko

pre 15 dana

dal idalje leti oko stadiona?
l

lol12

pre 15 dana

Sudija narusava tradiciju partizana da treneri i igraci mogu sudiju da psuju i prete mu a on je tu da cuti i slusa.A ovaj protiv svake tradicije pokazao mu žuti karton.
k

kevinpanter

pre 15 dana

Veoma providno
M

MRSSS

pre 15 dana

AHAHAHAH PA SAMO COVEK SA MALIM IQ MOZE DA VERUJE OVOM POKEMONU