Komentari na vest

Duljaj sad pohvalno o upravi: Sad smo zbog Severine ostajali do kasno u noć, a ne samo do 16 sati

k

kondor007

pre 5 meseci

Nanas , oni nisu avangarda , vi ste 100% avangarda uzivaj .
D

Dusan Vranic Zvezdas

pre 5 meseci

Igor Duljaj je veliki covek, veliki gospodin, i vec postaje veliki trener. Trud, i rad niko ne moze da mu ospori i to daje rezultate. To je covek koji ima ogromno srce. Sumadija je ponosna na njega.
G

Grga Cvarak

pre 5 meseci

Pa i nije bas promjenio plocu. Mislim da je ljudski za pozitivnu stvar reci da je pozitivna. Zasto nebi pozdravio odluku uprave da pusti navijace jednu utakmicu besplatno na stadion? E sad, to naravno ne znaci da sve ostale stvari o upravi i dalje ne stoje. Ali Duljaj ovde ne prica o njima nego o necemu drugom. Manipulise se covjekovim rijecima bas bezveze.
L

LILIHIP

pre 5 meseci

Duljaj je ozbiljan glumac!!! Vratio se Severna,sve je ok svi su zadovoljni i nema problema
S

Sima Arauho

pre 5 meseci

A jel zna neko zasto Jovanovic nije vise u Železničaru?!Pitam za druga.
D

Dorcol

pre 5 meseci

Duljaj je za sportskog direktora rodjen.
B

Bankrot

pre 5 meseci

Dug kluba im presao preko 100 mil. zakljucno sa pocetkom ove godine sto su javno potvrdili i bivsi clanovi njihove uprave u izjavama za medije,upravo to je glavni razlog Zasto su im isekli struju,vodu i grejanje pre par meseci,zasto im svi igraci Beze iz kluba glavom bez obzira poput: Asana,Dijabatea,Severine...itd zbog ne isplacenih plata,zasto moraju da rasprodaju sve sto valja od igraca za najmanje moguce pare,zasto ne isplacuju plate igracima po pola godine...itd Upravo taj dug od 100+ mil koji je napravljen u zadnjih 10.god je glavni razlog zasto ova njihova uprava na celu sa Vucelom i Vazurom ne sme da podnese ostavku nikako da se za ogroman dug koji su napravili i totalan bankrot kluba ne bi saznalo javno!
k

kondor007

pre 5 meseci

Bankrot , ala se ti nalupeta , nemoj vise za ovu godinu bilo bi previse dosta si nalagao o stanju u FKP . Kada bi bilo tako ne bi pustali gledaoce na utakmicu besplatno , vec bi se borili za svaki dinar da zarade , lupetalo .
i

igokeasi...

pre 5 meseci

...kad vec pominjete neke dugove Zvezde i lupetate cifre ko na pijaci,a sta ce mo onda sa zvanicnom izjavom vaseg bivseg clana uprave i Vucelicevog bivseg zamenika u vasem jsd klubu koji pre meces dana javno izjavi za TV Slovenija da prtizan ukupno duguje vise od 100 mil ali da ova vasa uprava to Krije od javnosti i da lazno prikazuje mnogo manji dug nego sto je zaista,i to je upravo razlog zasto ne smeju da daju ostavke,jer ce se sve to saznati i otkriti ako Vazura i kompanija podnesu ostavke i zato godinama u nazad cine sve da ostanu u klubu na vlasti samo da ne bi isplivala istina u javnost da je klub u totalnom Bankritu i da su vam upravo zbog duga od preko 100 mil isekli struju i grejanje pre samo par meseci,i zato sad vasa uprava mora sve zivo da rasprodaje od igraca da bi klub preziveo i izbegao odlazak u totalan stecaj,to je izjavio vas bivsi clan uprave i bivsi Vucelin zamenik za TV Slovenija,tako da kad on to kaze i javno priznaje to je kraj svake price!
V

Videcemo

pre 5 meseci

Apr ce pokazati sve
F

FMPovci

pre 5 meseci

Pa ako navodis ko je sta rekao o dugovima Partizana, zasto ne napises ime tog bivseg funkcionera Partizana.Eto ja sam slucajnoscu zaposlen u odsijeku finansija opstine Smederevo i nikada ni od jednog kolege bilo da navijaju za Partizan ili CZ, nisam cuo takve izjave nekog bivseg clana UO FKP. Najveci dug Partizana pominje njegov bivsi predsjednik Dragan Djuric a to je iznos od 80 mil.evra sa tedencijom rasta. Ja kada sta napisem o dugu CZ ne izmisljam cifre ego kazem to je rekao taj i taj moze se pogledati na drustvenim mrezama tu i tu. Evo pogledaj emisiju " Bez ustrucavanja" na YT, sa gostom Ognjenom Koromanom i poslusaj sta je izjavio koliki je dug CZ, mnogo,mnogo veci od 100 mil. evra i cuj sta je rekao kakva sudbinaceka Zvezdana Terzica. A kolike su stvarne cifre duga kakoCZ takoi Partizana saznacemo za 2-3 mjeseca jer je 31.03.tekuce godine krajnji rok kada pravna i fizicka lica moraju predati svoje zavrsne racune.
N

Nordsjeland

pre 5 meseci

@Videcemo Jesi ti svestan da vi samo za porez na stadion i klub dugujete drzavi skoro 30 mil evra,to je cak i vas Ostoja javno pruznao,na to jos sigurno imate 70 mil duga bankama i ostalim poveriocima,a nista od toga ne mozete vratiti nikad jer nemate nikakvu zaradu posto EL igrali niste preko 20 godina a titulu videli niste 8 godina,odakle da zaradite novac za vracanje dugova...sa marsa mozda?
.

.....

pre 5 meseci

@FMPovci Koroman nikad nije radio u računovodstvu Zvezde pa onda sigurno ne može da zna tačan iznos duga. Znajući za njegovo večite kritičke i tendenciozne izjave ne bi bilo čudno da je navodnu sumu utrostručio.
K

Kalcopolista

pre 5 meseci

PUNA PODRSKA ZA UPRAVU,VUCELU I VAZURU OD SVIH PRAVIH GRBARA!👍
D

Dobio po

pre 5 meseci

Usima, hahhaha
B

Birokrata

pre 5 meseci

Moze li autor teksta da ponudi neke dokaze o tome sto je napisao, gde se to prica, ko prica, koga je zvezda premirala, sa koliko? Ili ajde evo neka posalje bar jedan link sa nekog teksta u kom se to tvrdi.
P

Pedja108

pre 5 meseci

Opet gledate pornic sa Severinom. Nabavite nesto svezije, to je vec odavno bilo.
A

Alex20

pre 5 meseci

Evo ih,iz cista mira,prica se po krugovima,a cijim?Bolesnim grobarskim krugovima,svake godine ista prica,masinerija radi jako,ali shvatite da nemate kvalitet za titulu,vecinu utakmica dobijate na misice i uz obilatu pomoc sudija,ali zivi bili pa videli tamo za dva meseca kakva je prica i kakva ce to plac biti i nemoc.
k

kondor007

pre 5 meseci

Alex 20 lepo so se napricao , to si ti verovatno sanjao , a kada se probudis ono od sna nema nista . Uzivaj momak !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fear The Beard

pre 5 meseci

Nema frke,ovaj ce za dva dana,toboze,da glumi da je ljut,pa ce onda opet da okrene pricu,malo za Upravu,malo protiv,pa ce malo Liga da bude regularna,a malo nece,zavisi od toga da li se njima tako svidja.Slusacemo demagogiju jos malo,a kad Miloje to opegla rutinski u Derbiju,pobedom bez primljenog gola,i bez rivalovog suta ka golu,onda ce da se ljuti na Drzavu,Savez,onda krece poznata propaganda,onda se skidaju maske.
k

kondor007

pre 5 meseci

Sta mislis ako oni opeglaju tvoga Miloju moze sve da se desi i da bude obrnuto i da ti places zajedno sa Milojom . Ne mora da bude tako ali sve je moguce i jesenas ste pricali i pricali bice petica ili trica u Partizanovoj mrezi i gle cuda ono bi obrnuto . Jos i danas places od toga derbija , cuvaj zdravlje .
Š

Šarani

pre 5 meseci

Duljaj ti sa južne tribine su se preselili na istočnu. Pusti to foliranje. Kao fol bojkotujemo a nabijamo sa istoka. Svaka vama čast, 24 miliona evra duga samo za porez državi a svaka druga utakmica besplatna. Ma može vam se, porez će da plati moj pokojni pradeda. Umesto da svaki dinar skupljate bar struju da platite i to vam država platila deo a većinu i dalje dugujete, vi besplatno puštate.
j

jel da

pre 5 meseci

ma oni su majstori spina a za porez ko pita?
M

Maree888

pre 5 meseci

Gledaj ti FK Zambija i pusti nas
@

@Sarani

pre 5 meseci

Prvo vi vidite kako ce vas klub da izmiri dugove drzavi i povjeriocima u iznosu od 170 mil. evra pa tek onda pricajte o Partizanovom dugu. Razmislite sta ce vas klub da radi i kada ce da vrati dug Agro banci od 17 mil. evra i 7 mil.evra Marfin banci.? A sta je je li CZ, vratila 10 mil. duga firmi tasna-masna sa 1 zaposlenim od 10 mil. evra sa kamatom od 25% nezabiljezenom u svjetskom bankarstvu.? Naravno da je to fiktiva i da iza te transakcije stoji drzava koja je od svojih siromasnih penzonera i druge sirotinje odvojila od usta da bi gosp.Terzic, pricao Basne, o toboz placenom porezu iz klupskih sredstava. Da li si se ti i tvoji drugari sa sjeverne tribine, ikada zapitali a zasto ako vec drzava placa licence Partizanu mora i CZ? Zasto je skupstina grada Beograda pre 20 mjeseci morala vrsiti rebalans budzeta, da bi se ponovo uzelo od beogradske sirotinje i CZ dalo 4.8 mil.evra da bi isplatila dug Leceu za Falka,po presudi suda FIFA u iznosu od 1,8 mil.evra i dug od 480 000 evra isto po presudi suda FIFE, za cuvenog Rajiva van La Paru i dug za 3 srpska kluba kojima CZ nije platila obestecenje prilikom dovodjenja igraca a sve da bi se pre UEFA monitoringa ocistio dug i dobila licenca.? Drzava je pre 7 mjeseci dala Partizanu 3 mil.evra a u istoj trenasi je i CZ prebaceno isto toliko. Zasto ako dobro finansijski stojite? A kako stojite sa finansijama najbolje je cuti iz usta vasih bivsih igraca O.Koromana,bivseg kapitena Nikole Mijailovica itr. Interesantno je da vi navijaci CZ,prozivate Partizan za neplacanje struje a vama drzava za struju oprostila dug od 730 000 evra.
M

Ma da

pre 5 meseci

Sada ce da dignu kredit od agro banke u visini od 17 miliona platimo porez drzava oprosti kredit i svi srecni.Ups krediti se oprastaju drugom klubu
V

VOLIM PARTIZAN

pre 5 meseci

SRAM VAS BILO SVE DO JEDNOGA!!! VOLIM PARTIZAN
Š

Što se nama

pre 5 meseci

Žališ što boliš partizan. Ne bih se time hvalio
G

Goxyyy

pre 5 meseci

Vazura i Duljaj to su srca dva
o

ogavno...

pre 5 meseci

Ali novinari koji bez ikakvog dokaza pitaju o nekom premiranju ,bljak
@

@ogavno

pre 5 meseci

Ma kakvi gdje ce CZ, da premira Partizanove, protivnike. Ma kavi gde ce Partizanu, da sudi Danilo Nilolic, iz Terzicevog sela Lovcenac. Ma kakvi gdje ce u Var sobi da sjedi veliki prijatelj Zvezdana Terzica, fud.sudija Milan Mitic, a pogotovo da CZ u Backoj Topoli, sudi njen aktivista i simpatizer Milan Ilic, a u Var sobi jos okoreliji Zvezdas, fud.sudija Marko Ivkovic, koga je javnost u regiji upamtila pre 18 mjeseci na utakmici Radnicki Nis-CZ 1:2 kada je produzio utakmicu za 4 minuta u tom periodu iskljucio 2. igraca Radnickog da bi domaci igrali sa 9 igraca sve do 99 minuta 5 minuta preko nadoknade sve dok Pesic, nije postigao sramni pobjedonosni gol i naravno odmah je sviran kraj utakmice.
l

lazete bre

pre 5 meseci

kakva laz, produzeno je do 98 minuta jer se 4 minuta nije igralo u zaustavnom
N

Nanas

pre 5 meseci

@ ogavno, to onaj mitic sto vam je dosudio penal u derbiju ??? Samo ime ti kaze cime se sve sluzite,da vas nema trebalo vi vas izmisliti,tolike mitomanije,lazi,spina,izmisljotina,gazenja preko mrtvih da bi se doslo do nekog cilja,nema nigde kao kod vas, mitomaniju pravite oko obradoviceve izjave,a on ladno kaze da ne menja stav,a pre 8 dana kaze NISMO DRZAVNI KLUB,pre 2 dana HVALA DRZAVI I GRADU, i to je doslednost,ali vi i dalje verujte da ste avangarda i opozicija,a kad vas opaucimo jos 3 puta u Abi tada ce biti krivi vanzemaljci,cia,bia...
и

ијаоооооо

pre 5 meseci

Какве су овце навијачи јсд када су мислили да је он против управе да се он јадан сам бори ахахахах