Komentari na vest

Dušan Tadić: Najbitnije je da prođemo grupu, nije važno kako

B

Bobannnn

pre oko 2 meseca

Ako pobedimo Engleze Piksi postaje kao Pesic preko noci kralj 🤣💪⚽️
D

Dejček

pre oko 2 meseca

Bukvalno sam spreman da se opkladim da vam dam zenu da je delite ko ražanj ako prodjete grupu. Ne zato sto ne volim svoju zenu, naprotiv, obozavam je, ali sam toliko ubedjen da necete uspeti.
R

Rodman93

pre oko 2 meseca

E moja bu*alo...
c

ccccc...

pre oko 2 meseca

U slučaju pobede...setit ćemo te se svakako ovde u komentarima...haha....
t

tupa

pre oko 1 mesec

sad smo sigurni da tvoja zena navija da prodjemo grupu..
k

kizabg

pre oko 2 meseca

Vidi ovako majstore. Najlakši način da prođete grupu je da pobedite sve tri utakmice ili bar dve. Sve ostalo je viša matematika, a kad počnu kalkulacije tipa šta će biti ako bude onda se zna kako se to završi. Što bi Grunf rekao "Ako želiš pobediti, ne smeš izgubiti". To vam je sva mudrost
Т

Тузор

pre oko 2 meseca

Велике су заслуге Душана Тадића за остварени континуитет наше фудбалске репрезентације на великим такмичењима. А какав је играч, то могу да кажу Мадриђани, чијег је Реала уништио на њиховом терену, и био најзаслужнији за победу Ајакса од 4:1. Само несрећан сплет околности је довео до тога да се Ајакс те године не пласира у финале ЛШ, а играо је најбољи и најлепши фудбал, управо захваљујући Тадићу. Јесте, сада и године чине своје, али мајстор остаје мајстор! Далеко је он од било каквог манекена, и надам се да ће то и показати тамо где треба.

klipsch

pre oko 2 meseca

..." Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti".
J

Jel

pre oko 2 meseca

Možete da kliknete da ste bili omladinski Prvaci Evrope i Sveta a Duća Vicešampion Evrope do 21 g. Sada ste u najboljim fudbalskim godinama 28 do 30 a Duća sa 36 ima snage ko da ima 26.Uz to mlađi Vlahović Pavlović su sazreli. Igrajte svi za jednog jedan za sve i pobedite. I konačno postanite i u seniorskom fudbalu ono što ste bili u omladinskom. I nek Duća napravi sistem igre jer zna 20 pita bolje od Pixija. A on nek sedi na klupi i uživa jerbo ne zna da napravi igru. Veliki igrač al nije dobro savladao trenerski zanat.. Iako je učio od Nenkovića Veselinovića Vasovića Osima Vengera Boškova
N

Nikola 7778

pre oko 2 meseca

Da se vi nama vratite živi i zdravi. Od vas odavno ništa ne očekujem, samo da nas što manje osramotite. Kada god sam vas gledao na velikim takmičenjima gde ste se sporadično plasirali, zgadili ste mi fudbal nekoliko narednih meseci.
J

Jovanczv

pre oko 2 meseca

Bolje Luku Ilica da su zvali nego ovog manekena
L

Laker

pre oko 2 meseca

Ti klupa, Sms iza Mitra i Dušana i time imamo tri udarne igle u skok igri a Englezi su niski! Sergej odlican kad igra sam, iza njega Gudelj i Ilic!
F

Fudbalista

pre oko 2 meseca

Lepotu igre "evropski Brazilci" treba da podrede lepoti rezultata, da fudbal igramo 90+ minuta i da, ako slučajno povedemo, ne jurnemo svi u odbranu da branimo to što smo stekli. Igra reprezentacija Srbije i treba da ostvari što bolji rezultat za svoju državu. Da se zaboravi Urugvaj, da se zaboravi Italija, kad smo igrali kao druga reprezentacija.
Z

Zzzoop

pre oko 2 meseca

Bravo, najštetnija priča za nas je ta mantra o "evropskom Brazilu". To je mogla možda Jugoslavija,Srbija nema 20 miliona stanovnika i nema takve igrače
@

@Zzzoop

pre oko 2 meseca

Ni Juga nije trebala nositi tu etiketu kada realno nikad nista nije uradila. Tu etiketu danas nose Hrvati i to zasluzeno jer su za ovih 6 godina uradili vise nego cela Juga u 50 i nesto godina postojanja.
@

@@@@

pre oko 2 meseca

Hrvati nose epitet penaldžija
@

@@@@

pre oko 2 meseca

Hrvati nose epitet najvećih penaldžija u Evropi
r

rf

pre oko 2 meseca

Voleo bih da se postigne pristojan rezultat, izmedju ostalog i zbog njega. Toliko osporavan igrac, a preko 60 golova nam doneo direktno u svojoj reprezentativnoj karijeri, odveo nas na tri velika takmicenja. Jos ako se uzme u obzir da nije poceo reprezentativnu karijeru rano kao Stankovic ili Savo, vec par godina kasnije, rekord po broju utakmica jos vise govori o tome kakvog smo igraca imali prethodnih 12-13 godina. Konstantan, retko povredjen, retko imao kartone.
S

Scaloneta

pre oko 2 meseca

MORAMO PROĆI MAKAR I NA GUZOVE!
Z

Zavukli im loptu iza ledja...

pre oko 2 meseca

Pa ih iznendadili... A ovi ih pregazili, pokidali kao mače muškatlu... Da su hteli, dali bi im 5 u prvom... Možda se iznenadio što je bilo samo 2:1 ili ?!? Kao da mi nismo gledali utakmicu pričaju, a msm da video analizu ne rade jer ne bi smeli ovajve izjave da daju da jesu... Veljković džogira kod oba gola, iznenadjeno džogira u 15 minutu utakmice...
K

Kilikmon

pre oko 2 meseca

Čovek je u pravu.Bolje povući se i igrati na kontre,i pobediti nego napasti, a izgubiti
D

Dajbrepare!

pre oko 2 meseca

Sta kaze Katar Polufinale! Sine pa ni za Kosarku gde smo iole jaki ne nadamo se toliko a od vas se ocekivao prolaz grupe i to je u ravni polufinala ali gle cuda opet corak. Kad vas covek slusa kao da ste neka vele sila a vi ustvari go k...c Toliko lenji i nezainteresovanih znaci pakao! Radujem se Olimpijadi ali EP i ne bas jer cu baciti 6h svog zivota na vase mucenje i kasnije izgovore.
n

nebitni sportovi

pre oko 2 meseca

Radujes se OI? Dakle bacanje kladiva, kosarka, pe.. tenis, vaterpolo, odbojka i ostali nebitni sportovi koje ni uza rodbina tih sportista ne gleda? 🤭
A

Alo alo

pre oko 2 meseca

Nebitni sportovi Ako je tenis nebitan sport, kako onda Djokovic ima milione?
Z

ZetaReticuli

pre oko 2 meseca

@nebitni, evo ja gledam sve pomenute sportove, a fudbal ne gledam, pa uđem u ovakve vesti da se informišem, na šta mi se redovno želudac prevrne od likova kao što si ti.
S

Samo dalje

pre oko 2 meseca

NAJBITNIJE JE DA PROĐEMO GRUPU, NIJE VAŽNO KAKO. Može i sa tri poraza.
K

Kilikmon

pre oko 2 meseca

Ćovek je u pravu.Bolje povući se i igrati na kontre,i pobediti nego napasti, a izgubiti