Komentari na vest

Dva gola Sume malo Pazaru: Voždovac u 94. minutu do prvog prolećnog boda

T

Tugaljko

pre oko 2 meseca

Vozdovac je u potpunosti zasluzio bod a mozda i sva tri da nije bilo golmanove greske koja mu nije prva.Nije mi jasno zasto vozdovac forsira iznosenje lopte iz prve linije kada su zbog toga do sada primili mnogo golova.I konacno da konstatujem da se trener odlucio da vrati zadnju liniju kao sto je i igrala sa Djurdjevicem kao desnim bekom i da stavi pravog stopera.Steta sto i protiv vojvodine nisu uzeli bar bod zasluzeno
h

helllooo

pre oko 2 meseca

Najlosiji trener daleko u regionu, pazarcima je unistio san u evropu.
R

Realno2

pre oko 2 meseca

Ovde trener nije nista kriv,igraci pazara su krivi jer brane prekit sa 3 igraca u 16 metara a 6 igraca vozdovca u 16🤦‍♂️pazar je bio bolji,Ali nije imao srece .
m

micko35

pre oko 2 meseca

Kako trener nije kriv? Valja bi on trebao da vodi utakmicu i da im ukazuje na pogreske, poenta je sto su igraci provalili kako je los trener i ne zele da igraju. Ima jako los odnos sa igracima jer je nadobudan i pun sebe.
j

jjjjjjjj

pre oko 2 meseca

kako su primili gol nisu ni zasluzili da pobede, devedeseti minut u 16 m 3 igraca pazara i 6 igraca vozdovca
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

Ono kad dobiješ na kladionici a želio si da odigraš čistog 1, pa se u zadnji momenat predomislis i odigraš 1x 💰😎
N

News

pre oko 2 meseca

Zasto niko ne pise kakav je penal dobio Pazar? U dva minuta Jovanovic dva puta svira penal prvi var ponisto zbog ofsajda
B

Baxter88

pre oko 2 meseca

I to je taj nas najbolji sudija! Klasican faul u napadu igraca Pazara jer gubi kontrolu nad loptom i nalece i obara igraca Vozdovca a on svira penal za domace!?
z

zaks

pre oko 2 meseca

Bio kontra faul.
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Ако нам је он најбољи судија .Не само због ове утакмице. Делује онако без енергије . Постављен одлично и оно свира као пенал ,али га вар поништи због офсајда.
j

jjjjjjjjjjjjj

pre oko 2 meseca

pa ovo je nas "najbolji sudija" rekose neki
Z

Zarpae

pre oko 2 meseca

Nikat se nece ponoviti ona igra kao kod gacina i trcanje sviju 90 minuta gore dole i jorga kako ih je spremio
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Vozdovac ako je negdje mogao da uzme bod ovo proljece, to je onda protiv ovog Maticevog Pazara. Postajem malo dosadan sam sebi sa ovim, ali stvarno jos uvijek mi nije nikako jasno sta su Pazarci mislili kad su tom Maticu dali posao, a ko fol hoce da ganjaju Evropu. Stvarno nevjerovatno.
I

Istina 75

pre oko 2 meseca

Najgori stoperski par u ligi ima Pazar.
S

Sale555

pre oko 2 meseca

Ko je ovaj put trenercini Maticu kriv?
l

lol12

pre oko 2 meseca

S obzirom da Pazar igra do kraja sa partizanom,Tsc-om,Vosom,Cukom i Nisem ne bi bilo da od gotovo izvesne evrope izbore mesto u plej autu sa velikim strucnjakom Igorom Maticem
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Nevjerovatno zvuci, ali bas to im se i smijesi. Ja i dalje ne mogu da vjerujem da su mu dali posao i to jos nakon sto su vidjeli sta je uradio od Cukarickog.