Komentari na vest

Dve triple krune, 16 titula i transfer koji je Bajern spasio bankrota – Rumenige ode kao apsolutna legenda

O

Objektivac

pre gotovo 3 godine

Sklonio se čovek sam da ne smeta nasledniku a ovde bi neka matora izlapela drtina od 77 godina naredjivala i bušila mladjeg i sposobnijeg a sve to uz viski i tompus.Za pare bi ovde prodali sve.
g

gost133

pre gotovo 3 godine

Apsolutna legenda Bayerna a Bayern opet pokazuje kako treba donositi odluke i kako poslovati. Kahn je na terenu bio strasan autoritet a vjerujem da ce i u upravi biti! Zna Bayern sta radi! Mia San Mia!
Y

Yulio

pre gotovo 3 godine

Apelujem na novinare da nam ne pisu ovakve vesti jer nam samo dodaju so na ranu. Ej bre na jednoj strani Bekenbauer,Henes, Rumenige, Kan... Kod nas terzic, vazura, vucelic, karadzic... Tuga
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Кад видим какви људи воде Бајерн а какви наше клубове запутам се који је смисао нашег фудбала. Прослављени играчи, легенде, људи који су оставили неизбрисив траг у сваком погледу. А овамо Вазуре,Вучеле,Терзићи, Тончеви. Шеици, имају нафтне бушотине а наведена братија наше клубове.
S

Svaka čast!

pre gotovo 3 godine

Rumenige,toliko jako zvuči da ti se ledi krv u žilama!Mi to drukčije radimo,kako jedni tako i drugi i treći...

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Legenda Bayerna, nadam se da će Kan nastaviti uspešno da vodi Bayern.
G

Gospoda

pre gotovo 3 godine

Kakva gospoda! Nece da se mesa u izbor novog trenera, kad za 6 meseci ne bi bio tu, cak stavise i ode ranije da moze novi da se navikne! Plus na sve to, dok je bio igrac ode u drugi klub da spasi svoj.. Sve ovo nama zvuci neobicno jer zivimo u izopacenoj zemlji gde se, pogotovo, u fudbalskom savezu trpaju jedan preko drugog, ko ce na koju poziciju, ko ce vise para da uzme! Gospodski primer nam daju Nemci, ali naravno, nikad nista necemo nauciti..
E

E!

pre gotovo 3 godine

Titula u Bundesligi ima tezinu kao titula u Ligi 1, farmerske lige.
a

as

pre gotovo 3 godine

Da li je Premijer liga u Fergusonovoj eri bila farmerska? Ne znam da li znaš, verujem da ne, ali Junajted je u periodu od 1993. do 2013. uzeo više titula EPL nego Bajern Bundesa.
B

Bitno je

pre gotovo 3 godine

Da u Spaniji i Italiji imaju tezinu, kao i u engleskoj gde se jedan covek igra fm-a u realnom zivotu. Ajde ne lupaj, nemoj citati vest ako te ne zanima. Mia San Mia!
B

Bugii

pre gotovo 3 godine

A da li imaju tezinu 2 titule lige sampiona,2 superkupa i 2 titule prvaka sveta sa Bayernom i sve sto se moglo osvojiti je osvojio?!!
s

sta?

pre gotovo 3 godine

Legenda!