Komentari na vest

Dve varijante Dejana Stankovića: Bukari možda na klupi!

g

gost333

pre preko 1 godinu

Pazi ovu paljevinu,jel to racunas sklanjalice u lako cemo ligi,golove u ranoj fazi iz kontri,kojima prethode faulovi za protivnike,ali sudije to "ne vide", pa ih ne sviraju ?
T

Teeeja

pre preko 1 godinu

Slična atmosfera kao pred Sherif... Ne radi se samo o pojedinačnom kvalitetu ekipe, već i o organizovanosti i kompaktnosti tima. Pa taj Šerif koga i dalje pominjete kao banana ekipu je dobio Reala u sred Madrida, Šahtjor... Makabi igra jako nezgodno i stvara mnogo prilika, a mi nismo navikli na to, tako da se samo nama može desiti konfuzija...Zveknuli su Olymp kao od šale, a Apoelu su mogli u gostima da daju 7 golova (Pogledajte snimak) . Oni ne staju, videćete sutra, jako brzo dolaze do 16m. Nije da sad pravim od njih PSG, ali su se skockali. I podržavam da igramo ili sa 3 štopera ili sa 2 zadnja vezna. I mislim da će Deki staviti Srnića ili nekog da igra "čoveka", da bi im usporio igru. Treba podržati ekipu ko god da nastupi sutra. Ljudi, pa ne možemo mi bolje da znamo od trenera ko treba da igra, pa dajte...
T

TNT

pre preko 1 godinu

Ako je Bukari na klupi onda ide na X i izgubiće, jer ne zna da se brani sa brzim ekipama. Bukari od starta. On i Kangva su jedini spas u kontrama.
M

Meni je bitno

pre preko 1 godinu

Da vidimo stvarni kvalitet ekipe...do sad ove godine ekipa nije imala jacu utakmicu..bojim se neuspeha i pljuvanja po pojedin igracima. Vec vidjeno vise puta.
D

Dve varijante

pre preko 1 godinu

Izgubiti 3:0 ili 4:1...ako kukavicki izvede ekipu da se brani.
N

Nije

pre preko 1 godinu

to Dekijev stil,tako Milojević igra.
о

опонент

pre preko 1 godinu

Док си трепно Макаби мможе увалити сваком два комада,а исто тако може да има лоше вече,али тешко пред домаћом публиком
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Ako Makabi moze uvaliti svakom 2 dok su trepnuo, onda Zvezda moze 4. Govorimo o ekipi ranga Vojvodine otprilike a pravite PSG od njih.
K

Koliko ljudi

pre preko 1 godinu

Krade trenerski hleb....samo je problem sto nisu vodili ekipu ni na skolskom turniru.
а

арамата

pre preko 1 godinu

За овај меч није битно кога би ми навијачи хоћемо у постави, већ је све на тренеру који треба да одабере на начин да прође овај двомеч. Тренери ломе ове мечеве.
к

кроки

pre preko 1 godinu

Замислите уђемо у лигу шамппиона и доведемо Таварнијеа из Глазгова и нападача.Шалу на страну за ово друго,само да од наших нико не поцрвени,ни да Драговић добије жути
G

Gost0000

pre preko 1 godinu

Srnic xaxaxaxa komedija
d

darkobg

pre preko 1 godinu

Koliko ti nemaš pojma kada podcenjujes Srnica
w

walter white

pre preko 1 godinu

Nije mi jasno sto kritikujete Kataija. Opstepoznato je da on sporije ulazi u formu.
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Ako hocemo da postignemo gol vise u Izraelu, kako pisac kaze na kraju teksta, moramo da igramo sa ofanzivnijim igracima, ali znajuci mentalitet nasih trenera mi ce mo se povuci dati njima posed lopte i cekati sansu, ako je dobijemo. Po mom misljenu veoma pogresno, treba uci u igru kao favorit sto u stvari mi i jesmo, znaci pritisnuti ih sa svih strana da sve prsti, pa kada postignemo svoj cilj, onda stati na loptu, i kad oni pocnu panicno da reaguju, pokusati da dodamo jos koji gol iz kontri. Nisu oni bauk kao sto ih novinari prave da su, mislim da mi imamo bolji tim, samo da svi odrade svoj deo posla na visini zadatka. Presing od pocetka, ne dati im da se sastave sa loptom, a onda tranzicija i udar na gol. Napred Zvezdo u novu pobedu i Ligu Sampiona.
B

Blenke

pre preko 1 godinu

Ako igramo tranziciju onda Bukari treba da igra.
I

Igracemo

pre preko 1 godinu

onoliko koliko nam protivnik bude dozvolio,a i oni isto toliko koliko im mi budemo dozvolili . Dobar rezultat garantuje prepunu Maru . Jednostavno ne sme se ponoviti losa odbrana kao protiv Rendžersa
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Ocekujem postavu iz Pjunika: Rodic se vraca, Erak nazad u sredinu, Milunovic out. Ivanic se vraca, nema Pavkova, i gore Katai lazna 9-ka...
T

Trpadzija

pre preko 1 godinu

Ako izgubimo prvu utakmicu,pod hitno vratiti Miloja za revans,covek bi sa ovim ekipom igrao osminu LS ! Covek nas je uveo u LS sa Vukanovicem I Milicem.
G

Gost 126 mb@Trpadžija

pre preko 1 godinu

Jeste, Miloja pod hitno vratiti, pa da opet primamp "petarde" i "sestarde"!
d

darkobg

pre preko 1 godinu

Pa ovo sto si ti poželeo nema ni u igrici. Dati otkaz Dekiju i za manje od sedam dana dovesti Miloja. Što kaže narod glupost je neunistiva
T

Trrrrr47

pre preko 1 godinu

Moramo razbiti klan leve strane koji bi nas svojom sujetom mogao kostati! Pogledajte Samo Kataia koji uopste ne slavi golove koje on nije postigao.
S

Skakadak

pre preko 1 godinu

Sve ce to biti ok,ceka nas liga evrope u februaru kada prvo zavrsimo na trecem mestu u grupi lige sampiona
g

golst

pre preko 1 godinu

E ne može , idemo u osminu finala Lige šampona ! :)
G

Gott

pre preko 1 godinu

Pri rezultatu 0 1 za Makabi nije sviran čist penal, lopta posle udarca glavom direkt u ruku pogadjas jevreja a nedugo posle poništava gol gde je drugi kontakt lopte bio od ruku olimpijakosovog igraca. Posle toga svaka ekipa padne psihički. Znaci, ceka nas crveni Borjan ili Dragovica i naravno penal i to sve na pocetku Daj Bože da fantaziram. Jevreji su to sve je to njihovo
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Famtaziraš.
P

Prcoje

pre preko 1 godinu

Kakva glupa analiza i predpostavka!Pa ako će Makabi da krene silovito to je onda odlično za Bukarija koji bi imao dosta prostora da iz kontre ugrozi Haifćane!Ostavi ti Darjane tvoja mišljenja za sebe i ne loži ove ljude da se prepucavaju preko komentara!
S

Sal

pre preko 1 godinu

Već godinama je on kuvar mnogih prepucavanja i negativne energije, ne nužno namerno, ali mislim da bi bilo bolje kada bi mu plaćali da NE piše ništa.
G

Gost333

pre preko 1 godinu

Nisu to njegova mišljenja. Ko shvati, naravno.
K

Katai overava golom utakmicu.

pre preko 1 godinu

Nekako vidm Sonoga zato što tamo igra jedan zaista snažan napadač i moguče je da če se nekako pokušati sačuvati Dragovič za onu 2 utakmicu na Rajku Mitiču a Bukari če igrati jer če tako ostajati njihov bek pozadi zbog straha od Bukarija i njegove brzine za mene su upitljivi Ivanič ili Katai, Kvanga i Kanga igraju jer su trkači i igraju u oba smera sa puno trčanja a za golove nam trebaju Pešič,Kvanga,Kanga,Bukari ivanič i katai sad igrači moraju trčati i dati 100 posto,poslednji atom inače može C.Zvezdu ova utakmica Koštati previše Verujenm da če svi trčati a ne trčkarati iza igrača što se dešavalo kod Mirka Ivaniča suviše bitnog igrača za evropske utakmice.
M

Markovitz

pre preko 1 godinu

...Jer ti veliki si klub i ne igraš na bod, već igraš na razultat!
o

obican

pre preko 1 godinu

I moja zena ce da navija za Zvezdu sutra...
h

hahaha 1

pre preko 1 godinu

Znam baš mi reče neki dan.......
O

Onako bas

pre preko 1 godinu

koliko bi mi bila pametnija nacija da nista ne pisemo...posebno komentare.
@

@onako....

pre preko 1 godinu

Misliš da su u drugim zemljama bolji, još su gori, veruj mi.
D

De jàn

pre preko 1 godinu

Borjan-Erakovic,Dragovic,Milunovic,Rodic-Sanogo,Kanga-Ivanic(Lijevo),Kangva(Ofanzivni Vezni),Bukari(Desno)-Katai u spicu. Znam da izgleda cudno ovako bez napadaca, i znam da se mnogi pitaju sto smo dovodili napadaca ako ce Katai, koji nije u formi trenutno, igrati u napadu. Ali ova formacija moze da im utrpa 3 komada na polukontre i kontre. Iako Katai trenutno nije legao na svoje, i dalje je majstor sa loptom i moze nam mnogo znaciti, a istovremeno bi bilo suludo ne iskoristiti brzinu Bukarija koji place za ovakvim utakmicama. Eto, to je neko moje skromno misljenje.
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Kakvo misljenje, takav klub, a takav i trener Stankela, cirkus.
D

Dexiii

pre preko 1 godinu

Vidim puno minusa sam prikupio al sve je to ok,svako ima pravo na svoje misljenje i ok je da sacekamo do sutra i uvjerimo se. I odmah da kazem Aleksandar ce da rijesi mec. Mislim Katai ne Vicic😂😂😂
S

Samo gazi

pre preko 1 godinu

Nemoj da čujem gluposti u stilu Pešič na klupu a jediini pravi napadač C.Zvezde koji pored sjajnog građenja lopte odvlčačenja pažnje obično po 2 igrača stalno pokraj Pešiča uz sve ro Pešič je tehnički mnogo bolje potkovan od Ohija da o Pavkovu nepričam za Evropu treba nam brz Napadač koji zna i da igra i namesti loptu pored Pešiča Bukari če sigurno biti u timu jednostavno igrač kojim se obrane i treneri stalno strahuju.
G

Gost 126 mb@Samo gazi

pre preko 1 godinu

Jeste, Bukari će se sutra naigrati u Haifi, kao što se naigrao u Gentu i Nantu! Niko od ova dva kluba nije želeo da sklopi ugovor sa njim, a zatim je došao u Zvezdu kao “pojačanje”! Nešto nije u redu sa Bukarijem! Najbolje ćemo videti sutra!
M

Misirac

pre preko 1 godinu

ovo je festival fudbalskog znanja i stručnosti !
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Srnic igra od pocetka.
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Prvi naš poraz i videće se prvi problemi koji se vešto kriju. Čini mi se da već ima 2 klana u ekipi. 1 Rodić ,Ivanić,Katai. 2 Kangva,Bukari, Kanga.Nadam se da grešim.
p

pesic na Klupu

pre preko 1 godinu

Pesic na klupu,nikakve koristi nema od njega u napadu,najgori spic u timu posle Bena! Bukari mora da igra,Pavkov takodje od prvog minuta!
P

Prizeman

pre preko 1 godinu

Pametnije bi ti bilo da izadjes da pokupis seno, nego sto ovde glumis pamet...
K

KojMoj

pre preko 1 godinu

Pavkov ostao u Beogradu zbog stomačnog virusa.
G

Gott

pre preko 1 godinu

Svašta pišete. Čitajući vaše tekstove čovek bi pomislio da već gubimo 2:0. Opustite se zna Stanković šta mu je činiti. Nisu bitna vaša ni naša nagađanja. Ali Ferrari na klupi je napisano samo da bi se mi primili. Užasni ste. Razbiti ćemo ih i tačka.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Bitno da igra Kata oko koje će napaljeni israelci trčati krugove. Kangva i Bukari su za Kataija Kante i Mesi lično. Ozbiljna ekipa nikad nebi odmarala jednog od njih radi debelog, nadobudnog neradnika koji nas samo vuče dole.
Z

ZingaroBL

pre preko 1 godinu

E moj ti...kad pricas o nekome kao Katai, trebalo bi da ustanes... Kao da imas pamcenje zlatne ribice...a sjeti se npr samo zadnje utakmice prosle sezone i finala Kupa... No, lakse je biti foteljas, strucnjak...
G

Gost miran

pre preko 1 godinu

grobaru.
@

@škrabotina

pre preko 1 godinu

Pa ti ćeš sutra prvi pljuvati, tog Bukarija i Kangwu.
3

3579

pre preko 1 godinu

@zingaro У спорту се од старе славе не живи! Како Катаи игра од почетка такмичења, зрео је за клупу. Али Деки не сме да га дира...
C

CzZ

pre preko 1 godinu

Katai sutra daje gol.
G

Gosttttttt

pre preko 1 godinu

Za sve ono protiv Glazgova neka se vrati! Napred Zvezdo!
G

Gost ih brate

pre preko 1 godinu

to je za osminu finala dug,to na proleće... sad da uđu oni silni šutevi (preko 22,12 u okvir) protiv Omonije što nisu...a biće,nema razloga da ne verujete...
p

podesen

pre preko 1 godinu

I protiv Salcburga i Trnave da se vrati .

Bojank91

pre preko 1 godinu

Da ih lomi kad ih već stigne umor. Jedino što bi onda silovali tu levu stranu, a sa Bukijem dobijamo i desni bok. Pa onda neka se odluče šta će da pokrivaju. Ovo ima smisla jer nam je desna strana u defanzivi , blago rečeno, kritična.
S

StefanKatar

pre preko 1 godinu

Verujem Misteru, on je precrtao Kangu i stvorio Engola Srnu, najvrednijeg igraca na svetu po transfermarktu. Ne znam koliku platu ima Sanogo, ali steta sto nismo nasli neki dogovor sa njim.
A

Apoel

pre preko 1 godinu

Pavkov nije otputovao...
p

podesen

pre preko 1 godinu

Popravlja traktor u Begecu nece od juče da pali.😭😭😭😭😭😭
G

GipsyFucker

pre preko 1 godinu

Ona treca varijanta je jedino sigurna: SKLANJALICE NEMA!!! Mister bolje da se prihvati gradjevinskog preduzimackog posla nadalje haha!
S

Suckbigdick

pre preko 1 godinu

Fejnord puni sa 5ardom i 8 komada!
V

Valderama

pre preko 1 godinu

Kangvu ostavi na klupi, em nema iskustva em je Bukari sto puta korisniji zbog kontranapada, a i ima vise iskustva. Kangva posle da udje
k

kontra gif

pre preko 1 godinu

Šilja jedini pravi centarfor u zvezdi. Katai napolje isporuče i kontre ukoliko se nameste. Bukari od prvog minuta desno do njega Kangva, levo Kanga i Ivanić. Čuvati se kartona i obaranja protivnika i na centru a kamoli na 16 metara. Ne polemisati sa sudijama. Mirno i polako, čekati šanse iz kontri.
G

Gostttttttt

pre preko 1 godinu

Kratko i jasno
Z

ZeksAmerika

pre preko 1 godinu

Jedva cekam Hamrun sa Malte da razvali Partizane

07.08.16

pre preko 1 godinu

Bukari je bitan,jer je prebrz,i bas zbog njega Makabi ne sme previse da izlazi previse i da bude mnogo ofanzivan,iz straha da ne pukne kontra.Dakle,Bukari mora,bas kao sto mora i treci veznjak,verovatno Srnic,jer Sanogo nije u dobrom momentu,ugovor mu istice,nema minute,mozda nije glavom vise tu.Po meni,romb formacija,Srnic defanzivni,tandem Kanga-Kangva,isped Ivanic.Napred,levo Pesic ili Katai, desno Bukari.Pozadi Borjan,Gobelja,Rodic,Drago i Erak.Imali bismo dovoljno veznih,brzog Bukarija,i igrace jake na lopti.Jedina dilema,ili Pesic ili Katai,koji je los u poslednje vreme,ali bas u Izraelu ocekujem da bude stari.Dakle,po meni u rombu,Borjan-Gobeljic,Dragovic,Erakovic,Rodic-Srnic-Kanga,Kangva-Ivanic-Katai(Pesic),Bukari.
G

Gost RS

pre preko 1 godinu

Ma da,ostaviće u ovakvom meču na klupi igrača koji je od starta eksplodirao. A tek što je Darjan dodijao i Bogu i narodu ...recimo uzmeš jelo koje najviše voliš i žvaćeš zalogaj 50 puta, doboćeš bljutav ukus i samo ćeš da ispljuneš. E tako izgledaju ove kilometarske novinarske analize i sinteze, toliko naporne i česte da gube smisao. Ne zanima me ništa osim tih 90 minuta sutra.
G

Gost1234

pre preko 1 godinu

Gde je tu logika,uigravas svaku utakmicu istu postavku i prvensto i evropu i onda kad je najbitnije ti da menjas postavku.
M

Makijan

pre preko 1 godinu

Deki ima pravo. Bitno je to prvo poluvreme da ih neutralise, primiri. Otvorice se oni nece im odgovarati x pred Marakanu. Bukari u drugom poluvremenu svez da njih napadne jos ako podju napred je velika sansa. Treba igrati mirno revans je na nasem stadionu. Totalno ritam oboriti i biti skoncentrisan.
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Najbolji nacin da ih primiris je napasti ih iz svih oruzja, ne dozvoliti im da zapocnu napad, seci sve u korenu, i udarati sa svih distanci, ako ih u pocetku uhvati panika nista od njihove igre, nece se sastaviti sa loptom. To smo mnogo puta videli kada Zvezdi gostuju ekipe koje se brane, pa na faktor iznenadjenja dodj na Maru pa napadnu, i onda zvezdi pomrse racune sa visokim presingom. Kad se sistem raspane, onda je posle sve lakse.
M

Makijan

pre preko 1 godinu

@Gost Djape, Mislis li da mi kada se otvorimo nismo ranjivi? Jesmo posebno kada igramo bez te 6 -ice. A oni imaju jaku tranziciju i brze igrace i ne vidim razlog da nam odbrana bude na vatrometini. Ne treba se povuci vec igrati strpljivo i mudro jer imamo revans u Beogradu. Murinjo sa Interom nije osvoji LS na napadacku igru vec na mozak. Jer na kraju svega pamti se samo dali smo usli u grupnu fazu LS ili ne. A kako ko te pita. Poenta je biti strpljiv cvrsto u sredini. A na Marakani ce oni osetiti pakao sta znaci.
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

@Maikin - Nisam rekao da se otvorimo, nego da igramo odbranu visoko, znaci svaki igrac da ucestvuje u odbrani, da se igra blize igracu a ne da kao balerine obigravaju oko igraca, nego da se ide u loptu, i da se stvaraju brzi kontra napadi oduzetim loptama. A sto se tice odbrane, ako ne mogu da pokriju svoj deo terena onda nisu za Zvezdu. Ako se igra timski, sto Zvezda izvrsno radi, moze se lako do pobede, i sto neko rece ne treba menjati tim koji pobedjuje, treba im se samo u glavu udenuti jedan dobar motivacioni govor, da izgore na terenu.
G

Gost ma dajjj

pre preko 1 godinu

Ostaviti na klupi najspremnijeg igrača trenutno?Ko to radi?
M

Misasbc

pre preko 1 godinu

Ljudi nije srnic iz sapca on je iz nekog sela tu pored, pun nam je grad tih "sapcana"
R

Razlika

pre preko 1 godinu

Za razliku od tebe on je ponos Sapca.
Н

Ноле

pre preko 1 godinu

Што се тиче приче 'какве' играче је имао Олимпиакос.Какве !? На заласку каријере ! Као да сад кажеш па Јунајтед има Роналда.Ал' то није Роналдо од пре пар сезона.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Bravo bre!!! Gledao sam utakmicu, njihov stoper broj 66 je toliko los bio da to nije moglo da se gleda!!! Ne bi mogao u Vozdovcu da igra, ne znam kako igra u Olimpijakosu!???!!!????? I ostatak tima nista bolji bio nije, katastrofalne greske su pravili, nenormalne. Posle nisu uspeli Slovan u dve utakmice da pobede!!!!!! Ok Makabi dobar, brz, namazan, treba ih postovati. I nista vise od toga.....
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Mnogi ovde komentarišu razmišljnnje novinara kao da je to izjava Stankovića!!! Da nije smešno bilo bi žalosno!!!
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Ne bih se ja složio. Darjan više od bilo kojeg novinara ovde ima izvore iz Zvezde i vrlo verovatno preko njega i plasiraju neke informacije koje ne žele ili nisu spremni da sami kažu. Ili kada žele da opipaju puls navijača oko neke odluke. Ne kažem da je naše mišljenje presudno, daleko od toga, ali gleda se i prati šta navijači komentarišu. A Darjan je jedan od novinara koji direktno rade sa Zvezdom. Pri tome ne govorim to kao nešto loše, samo konstatujem.
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Ako pricamo o ofanzivnom Makabiju i njihovim igracima koji u zavrsnicu napada dolaze sa pet igraca, onda je prava prilika za Bukarija da ih ubije svojom brzinom iz kontre i iskoristi taj prostor koji ce se pojaviti pozadi. Tako da je on idealan za ofanzivnu taktiku protivnika i nacin na koji igra Makabi...a kada znamo da imamo igrace u vidu Kange, Kangve i Ivanica koji ga mogu gadjati u trepavicu. Ne vjerujem da ce Stankovic pribjegavati nekim velikim rotacijama, vec ce taktika biti samo u vidu stajanja na terenu i linija tima. Mozda budemo samo stajali malo nize u zoni odbrane, nego obicno i sa opreznijom igrom kada se otvaramo u fazi napada, odnosno sa manje igraca izlaziti zbog njihove brzine u tranziciji i kontranapada. Uglavnom tamo se ne treba zaletati i srljati pod svaku cjenu, cak sta prije cekat ih i koristiti supersonicnog Bukarija da istrci jednu onakvu kontru i matira ih. Ne sumnjam da ih je strucni stab dobro skautirao, jer nisu nimalo naivni, ali isto tako nema razloga za strah i treba samo da igramo svoju igru i konrolisemo loptu sto duze...a to sada odlicno rade Kanga i Kangva, uz Ivanica i Kataia.
G

Gluposti...

pre preko 1 godinu

najjaci je ovaj kome je 3 gola razlike normalno???? Pa po toj logici Olimpijakos bi ih dobio 5:0 ako se gleda po "kvalitetu"
L

Luja

pre preko 1 godinu

Utakmica nacrtana za Bukarija. Verujem da to čak i "mister" vidi.
O

Otodjibaje

pre preko 1 godinu

Ja se ne bi slozio sa tobom. Ne zalecu se Izraelci tek tako, mora biti jos neko u veznom redu, ovaj Kangva i Kanga su mi neodgovorni za defanzivu skroz
G

Gost1234

pre preko 1 godinu

ja kao partizanovac vam kazem, Silja van, Katai lazna devetka, Bukari daje gol.Voleo bih da prodjete zarad koeficijenta i naseg fudbala
G

Gost223

pre preko 1 godinu

Videćemo, svakako ćemo razmišljati i o Vašem predlogu. Sa zahvalnošću, stručni štab FK CZ
@

@1234

pre preko 1 godinu

Razmotrićemo, što bi rekao Šojić.
S

Sale76

pre preko 1 godinu

Ako se čak i igra opreznija, zatvorenija varijanta onda najbrži igrač sposoban da istrči kontru ne sedi na klupi. To zna i Stolica, a kamoli Deki.
В

Вук

pre preko 1 godinu

Макаби Хаифа има паклену атмосферу до тачке усијања. Неће бити нимало лако Звезди. Грме деведесет минута. У Пиреју су били преко три-четири хиљаде, са кортеом, бакљадом, бубњевима. У веома јакој еуфорији су и кренуће јуришно на нас. Не сумњајте да ће бити много много зајебано.
Х

Х Х

pre preko 1 godinu

И сад треба наши играчи да се уплаше Макабијевих навијача, а играју за клуб који има најбоље навијаче на свету. Никако у Пиреју није могло да их буде толико колико кажеш, стадион је мањи од Маракане, а УЕФА даје 5% карата гостујућим навијачима. На Маракани је тих 5%, око 2800 карата, у Пиреју је око 2000.

gemathegreat

pre preko 1 godinu

@ Vuk Ako naši stanu u malo niži ili srednji blok ovi mogu da igraju pipirevku letnji dan do podne.
K

Korisnik

pre preko 1 godinu

Srnić je polivalentan igrač. Može da bude beskoristan na mnogo pozicija na terenu.
1

11211

pre preko 1 godinu

Za vas koji ne znate ništa o fudbalu svaki igrač je beskoristan
K

Keba

pre preko 1 godinu

Alo Deki bre, ne igraj se i ne izmusljaj! Najboljih 11 na teren i svi u napad! Bolji smo za dve klase! Nema sta da se kalkulise, igrajte kao da revans ne postoji! Pobeda od 3 gola razlike je realna, kad pogledas kvalitet igraca!!!
a

alo bre

pre preko 1 godinu

Sta pricas dete??? Kakve igrace je imao Olimpijakos pa je izgubio 0:4 na domacem terenu....
G

Gost8266

pre preko 1 godinu

Pa ja mislim bas da bi tip igraca poput Bukarija najvise dosao do izrazaja protiv ekipe koja igra ofanzivno kako vi kazete. Bude li na klupi, u najmanju ruku je cudna odluka.
T

Tok meča

pre preko 1 godinu

U 7. minutu, delije sa severa izbacuju trans protiv Rotšilda i zverogušterske planetarne uprave, na to jevrejska domaća publika negoduje i provocira, zatim Bogdanov sa nekoliko momaka prelazi preko terena da se obračuna sa najvatrenijim domaćim tifozima, nakon toga sudija prekida meč koji se potom registruje sa 3-0 za domaćina.
S

Santoro

pre preko 1 godinu

Darjane druze , uz duzno pistovanje tebi i tvojim tekstovima ali ti do sad nisi nista pogodio...Verovatno Stankovic nije imao sta pametno da radi , pa te onda trazio da ti kaze taktiku.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Iskreno tezak je izbor, ako krenemo standardno, bez zadnjeg veznog, to bi bilo opravdano iz razloga sto je do sad dalo odlicne rezultate, ali opet ulog je ogroman. Mozemo lako primiti neki gol iz tranzicije bez osiguraca pozadi i ode dosta toga nizbrdo. A mozemo pak zrtvovati jednog dobrog igraca (naprimer vi kazete Bukarija) i krenuti defanzivnije, sigurnije, pa naprimer da to izgleda lose kao protiv Pjunika druga utakmica, a moze dati i rezultata da budemo daleko sigurnije defanzivinije. Na Stankovicu je da odabere za to je placen, svakako ako pobedimo ili igramo nereseno on ce se velicati i pricati da je pogodio, ako se izgubi bice on kriv i to je to. Ja licno bih krenuo standardno kako sam i do sad igrao, jer ja stvarno ne znam koga bih izbacio iz tima. Napred imas Ivanica i Katai koji su majstori, uz Bukarija koji je najbrzi igrac i koji bas iz tranzicije moze da zapreti, a na sredini imas Kangu i Kangvu koji su odlicni ove sezone, ja tu ne znam koga bih izbacio...
R

Renato

pre preko 1 godinu

Jedini igrac koji je u stanju da istrci kontru ce biti na klupi? Bravo Stankovicu
G

Goran Novi Sad

pre preko 1 godinu

Druze ne nerviraj se ovo je nagadjanje "novinara"...
@

@bezEU4ije

pre preko 1 godinu

Ok...sa jedne strane gledano veliki ulog i zna se sta nam donosi prolaz dalje...ali ako sa druge, sportske strane, gledamo...nemoj da se zajebavamo...posle 2 utakmice je realno da bude skor 5:2 za Zvezdu...toliko o razlici trenutno😉
I

Ispada da

pre preko 1 godinu

Mi celo leto uigravamo tim koji ne moze da igra iole ozbiljniju utakmicu!?
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Zamisli situaciju u kojoj Bukari sedi ne klupi da bi igrao Srnic. Mindblowing. Ne, stvarno ako se to desi, mogu i da osvoje Ligu Sampiona, sto se mene tice ja to necu gledati. Eto mu 10-15 minuta "zatvaranja" utakmica na kojima je vec 2,3-0 za Zvezdu ako bas mora ali nemoj mi tog kepeca pred oci u ozbiljnim utakmicama.
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 1 godinu

Pesic Out, Katai lazna devetka, Ivanic i Bukari, Kangva i Kanga centrala, Sanogo ili Srnic zadnji vezni, i ono cega se ja najvise plasim je Gobelja ali boljeg nemamo nazalost, Erakovic i Dragovic, Rodic, Borijan.
B

Babarogs

pre preko 1 godinu

Izvesti sastav koji je pobedio Pjunik 5:0 bez filozofiranja molim!!
G

Gost333

pre preko 1 godinu

Ovo je "sastav" za zavaravanje protivnika, kao da smo deca a oni budale pa ne znaju. U svakom slučaju taj sastav neće početi utakmicu, mada kakva smo sve tumbanja igrača i nelogičnosti do sada vidjali, ništa me više ne moze iznenaditi, naravno u negativnom smislu.
m

milittao

pre preko 1 godinu

jedva čekam da vidim supersonični tim na megdanu sa iole pismenim trećerazrednim timom. sve ispod 3:0 za najskuplji tim u istoriji srpskog fudbala koji je samo ove sezone uložio 10 miliona u dovodjenje igrača a gde su plate?
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Videli smo vas protiv penzionera Tomovica i Trickovskog. Tvoja kuca gori, a ti gledas sta se desava sa kucom tvoga komsije... Zato ste tu gde i jeste... I ne boj se ti, Zvezda ovo rutinski peolazi...
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Videli smo vas protiv penzionera Tomovica i Trickovskog. Tvoja kuca gori, a ti gledas sta se desava sa kucom tvoga komsije... Zato ste tu gde i jeste... I ne boj se ti, Zvezda ovo rutinski peolazi...
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Pa tacno je ulozili smo, svako normalan ko moze ulozio bi, taj ulog se vraca vec ove godine od igranja LS ili LE, plus mozda i od prodaje Erakovica, a da ne pominjem da prvak sledece godine direktno igra LS i dobija 30 miliona. Pritom ulozene su uglavnom pare koje su i zaradjene od Evrope i prodaje igraca. Nije ovo kosarka pa da drzava igra glavnu ulogu u finansiranju, fudbal je daleko profitabilniji sport (iako ja vise volim kosarku), dok je kosarka jako neprofitabilna.
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 1 godinu

Porucio bih tebi i tvojim istomisljenicima da bolje gledaju u svoje dvoriste i gledajte vas supersonicni tim protiv mocnog harpuna i ribara sa Malte.
G

Gost1111111111111111111

pre preko 1 godinu

Taj trecerazredni tim je izbacio sampiona Grcke i sampiona Kipra i igra play off lige sampiona, a vi ste ispali od nekog kiparskog tima i sad igrate sa supersonicnim maltezanima za ulazak u mocnu ligu konferencije.
m

milittao

pre preko 1 godinu

pet godina igrate Evropu prihodujete milione a dug se ne smanjuje ispod 40.miliona, gde su onda pare? lako je ulagati kada bankomat radi punom parom, nikad se više nisu dovodili igrači kao u vaš klub u poslednjih 5 sezona, preko 50 igrača je došlo i prošlo kroz klub od toga 45 promašaji..bukvalno na kilo ste dovodili....ove godine prvi put da ste uboli sa Bukarijem i Kangvom i to što su vam drugi predložili...inače,to što je Makabi izbacio prvaka Grčke i Kipra ga ne svrstava u sam krem evropskog fudbala, oni su treća liga, možda i četvrta, ranga tipa onog Aeka što je izbacio Partizan i zato je logično da ga klub renomea kao CZV ispraši u dva meča,tj pometla...
@

@Militao

pre preko 1 godinu

Brate pa ko nam krade onda Zvezdu??? Sto napadas nas za igrace i pare iz drzave- ti treba da pitas a sto se daju pare iz drzave kad se imaju iz Evrope!!!!??????? Drugo.... Kako veliki renome Zvezde, treba da se dobije Makabi u obe, A OVAMO NAMESTILI POBEDU NAD KOLUBAROM NAD OVIM NAD ONIM... kako druze namedtili kad smo tolika sila-STO BI NAMESTILI???? i objavite vise komentare... Niti psujem niti vredjam, nema potrebe za cenzurisanjem
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Neka proba Zvezda sa dva napadaca od starta znaci Pesic i Pavkov pa da se vidi kako bi to izgledalo.
p

plavac

pre preko 1 godinu

pavkovu se pokvario traktor,neće od juče da upali,ostao je u begeču
y

yo.dorro

pre preko 1 godinu

Koliko drame ni oko cega, zvezdin tim 3x skuplji, mogu da izadju sa drugim timom i opet su bolji. Neuspeh je da ako ne pobede obe utakmice sa po 2, 3 gola razlike. Protivnik u rangu Santa klare... bukvalno kao za LK.
k

krstim se

pre preko 1 godinu

auuu jbt koliko ti pojma nemas o fudbalu ,cuj na nivou Santa klare
n

ne verujem

pre preko 1 godinu

Ala si lupio....
P

Pancev

pre preko 1 godinu

Zar utakmica u Glasgovu nije opomena upravo je Srnic napravio penal posle koga je utakmica krenula u losem smeru necemo Srnica u prvih jedanaest!!

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Pa ti nemoj, bitno je da Stankela hoće. On se pita a ne ti.
M

Miksea

pre preko 1 godinu

Predlog za Stankelu, dva zadnja vezna da se zaključa sredina i bez napadača, taktika iz zlate ere Bata Đore. Ne može da omane. Bože pomozi nam...
M

Miksea

pre preko 1 godinu

Makabi igra kao u transu - izgubili glat od Apolona 2:0. Vadi napadača, daj Srnića da "zatvori", ma daj i Sanoga, samo da se nekako da gol više protiv kaznene ekspedicije iz Izraela čiji igrači nemaju ni slike na TM.
S

Sloga 1983

pre preko 1 godinu

Da je Vladan tu nikakav problem nije uci u LŠ , a ovako sa taktikom mistera bice teško ! Ako Bukari ostane na klupi biće pa zato smo pukli,ako ostane Katai bice sramota to je legenda,ako ostane Kanga on ce da dobije crveni u revansu i ostavice nas kao na svakoj evropskoj u kvalifikacijama. Daj bre istrči sa 11 najboljih najspremnijih da puca u koske dobijemo to 0:2 i odemo kuci !
д

д.г.

pre preko 1 godinu

" Човек за специјалне операције". То изгледа значи све по мало и ништа посебно.
D

Dejan Pizon

pre preko 1 godinu

Srnic i Gobeljic mama moja i jos se odustalo od desnog beka sto znaci Gebelja je tata.
G

Gost1986

pre preko 1 godinu

Дабоме... Срнић обавезно од почетка... Онда без Канге или Кангве... Букари мора играти
S

Silkeborg

pre preko 1 godinu

Dobro je pa je Katai vrhunski defanzivac. Ni slucajno ako dodje do varijante da igra Srnic da se ne klupira Katai, vec Bukari koji je mnogo bolji i potrebniji igrac u ovoj utakmici.
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Nista, ama bas nista mi nije jasno u ovom tekstu. Prepun nelogicnosti. Bukari, koji jedini moze da parira brzinom - da ne igra? A Katai moze ? To je igrac manje u Haifi, automatski...To sto njega trener neizmerno ljubi - to je njegova stvar. Sto se mene tice, moze i da ga usvoji ako zeli. A onda - Bukari da udje u drugom, ako rezultat bude dobar ???? Nidje logike. Ako zaista bude nesto slicno ovome u tekstu - ne pise nam se dobro.
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

Muka mi je od naših trenera. Stalno izmišljaju toplu vodu, prilagođavaju se protivniku,dva zadnja vezna,najbolji igrač na klupu zbog neke taktike... Igraj bre fudbal,najjača postava i u napad... Kakve su ovo gluposti?

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Nije klasično kurčenje u pitanju već 13/14 miliona razlike u prihodu. Igra se pametno, a to očigledno nije tvoj fah.
@

@jesam

pre preko 1 godinu

Deki je celu karijeru proveo u Italiji, uvek će ići na zatvorenu taktiku, tako je naučio. Pa jesi video da on u našem prvenstvu, gde Zvezda vodi ubedljivo, uvodi Srnića, Sanoga i zatvara utakmicu, tzv katanaćo.
D

Dragan 1985

pre preko 1 godinu

Zvezda ako udje u LS, planira da dovede napadaca iz Makabia Haife Frantzdy Pierrota, i verovatno desnog beka iz istog kluba. Makabi ima 3 puta manji budzet i duplo manje plate nego u Zvezdi, samo sto ce morati da ih plati, ali ulaskom u LS imace zagarantovanih 25 miliona evra.
0

058

pre preko 1 godinu

Ne pričaj gluposti kakve veze ima plasman u LŠ sa budžetom Zvezde.
L

Lik

pre preko 1 godinu

Momak iz Šapca, majstor iz Srbobrana, mirni momak iz Bačkog jarka, nikad to neću shvatiti.
T

Tanasije CZBG

pre preko 1 godinu

golgeter iz Nisa...nasatavi niz...
D

Dragan 1985

pre preko 1 godinu

Odgovor za 058, prelazni rok je do 15 septembra. Zvezda ulaskom u LS dobija u startu 15 miliona evra, i moci ce da kupi 2 igraca do 15 septembra, da li si sada ukapirao. Pola ovde ne zna da protumaci napisano. Mora da niste imali adekvatno obrazovanje
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Јованчић са црвеног крста ахахаха
N

Nemanjablok61

pre preko 1 godinu

napadač iz Begeča
7

789

pre preko 1 godinu

Visoki centarfor iz Begeča.
P

Pavkov od 1.min

pre preko 1 godinu

SAMO NE DEDA PESIC U NAPAD,PAVKOV MORA DA POCNE!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD ()

pre preko 1 godinu

1. Ovo nisu varijante Dejana Stankovića i njegovog stručnog štaba, VEĆ VARIJANTE DARJANA NEDELJKOVIĆA, koji je samo jedan od oko 10.000 "trenera" i sastavljača startnih jedanaest Crvene Zvezde. 2. Nas (mene) ne interesuje mnogo ni sastav ni startnih jedanaest, nas interesuje plasman (po mogućstvu sa dve pobede) u LIGU ŠAMPIONA za sezonu 2022 /23. 3.Nas (mene) interesuje, da Stanković formira takav tim koji će potpuno ofanzivno svih 180 minuta igrati protiv Makabija,,,,, i verujemo da će Zvezda sa takvim pristupom sa 90%sigurnosti pobediti u ovom dvomeču. 🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴 💪💪💥💥💪💪💥💥💪💪💥🎊🎆🎇🎊🎆🎇👑👑👑🔥🔥

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Tim koji će da pobedi, sa ili bez ofanzivno. Umjetnićki dojam se ocenjuje na umjetnićkom klizanju . Ovo je za repa i prestiž.
v

van

pre preko 1 godinu

Samo hrabro, ne moze kukavicki u LS. Ne gubi se nista imamo LE. NE VAZI gol u gostima, sada prolazi onaj koji da vise. Tako da nema vise taktiziranja, ne primiti gol kuci itd Kanga? Bez ljutnje, nije najbolji igrac Zvezde, ali je mozda najvazniji igrac Zvezde. Uvek igra, najvesce i svih 90 min, realno bez njega i sa njim nije isto. Zasto, ne znam, ali to je realno
1

1945.

pre preko 1 godinu

Deki, mister, igrače nadahnjuje govorima druga Tita, treba očekivati da naša Crvena petokraka zasija najsnažnije u Izraelu za slavu naroda, vođe i Partije.
A

Apoel

pre preko 1 godinu

Ako cemo vec igrati defanzivnije sa zadnjim veznim onda mora Bukari biti tu za kontre i polu kontre, totalno bi nelogicno bilo da Bukari ostane na klupi...
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Srna ubio Krasnodar, a ne bi bio dobar za Haifu. Dajte ljudi, dokle vise omalovazavanje coveka.
s

senseimaster

pre preko 1 godinu

Najmanje može Bukari u defanzivi ali zato Katai igra odbranu za desetku,njegova defanziva će se izučavati na sportskim univerzitetima....plus je mnogo korisniji i brži u kontrama...
К

Краљ Пера

pre preko 1 godinu

Шта мислиш да ли играч који веже 2 противничка играча на њиховој половини игра одбрану и ако се не враћа преко пола?

gemathegreat

pre preko 1 godinu

@ Mutommbo Tebra ne sprema se LOGIKA za utakmicu već TAKTIKA za utakmicu. U taktici može da bude i nelogičnosti u svrhu ostvarivanja cilja.
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Ako igra Srnić, onda može da izostane samo Katai. Bukari je njbrži igrač i nema logike da igramo defanzivnije sa 6-icom a da se lišimo ubitačne klntre. Drugo, bukari drži protivničku liniju dalje od naše polovine, ako igraju Katai ili nekada Ben, onda protivnička odbrana može izaći visoko. Može u zadnjih 30 minuta da igra Srnić umesto Kataija i Pavkov umesto Pešića. U tom slučaju smo dominantniji na skok igri u odnosu na Makabi. Gledao sam juče snimak njihove utakmice sa Apolonom i Olimpijakosom, dobri su ali nisu kvalitetnija ekipa od Zvezde. Što ne znači da nas ne mogu izbaciti, ali je to pre svega ako nam se dogode neke individualne greške ili neka druga srećna okolnost po njih. Nisu baš tako dobri kod branjenja kornera i prekida, tu je Zvezda u prednosti u odnosu na njih ako igra Milunović, uz Dragovića, Erakovića i Rodića. I Šilja Pešić je sasvim solidan u vazdušnim duelima, ali u varijanti sa Pavkovim cca 25-30 minuta, to bi moglo da ih baš poremeti. Prekidi su sastavni deo fudbalske igre, to smo videli protiv Glasgov Rendžersa i Šerifa, kao i Salzburg i Milano protiv nas.
B

Boogy

pre preko 1 godinu

Nadam se da Darjan lupa. Bukari bi trebao da bude ključni igrač, a ne rezerva. Dobar blok i brze kontre preko Bukarija.
Z

ZvezdasSrb

pre preko 1 godinu

cinjenica je da Makabi nije laganica kao sto neki koji nemaju pojma o fudbalu pricaju, pa zato Stankovic mora da pojaca defanzivu a nema zadnjeg veznog na klupi sto je tragicno...ali dobro nikad bolji prelazni rok sto bi rekli...
G

Gost7777

pre preko 1 godinu

cinjenica je da Makabi nije laganica kao sto neki koji nemaju pojma o fudbalu pricaju, pa zato Stankovic mora da pojaca defanzivu a nema zadnjeg veznog na klupi sto je tragicno...
G

Glavni gost

pre preko 1 godinu

Hahahah to je kao kad bi mesi u barsi bio na klupi
G

Gost1432

pre preko 1 godinu

A moze li ofanzivna formacija tipa "milojevic" 10-1? Sarkazam za one koji ne razumeju..
s

sta?

pre preko 1 godinu

''...čovek za specijalne operacije Slavoljub Srnić..'' Ja ovo bas ne mogu..
K

Koliko

pre preko 1 godinu

Poznavaoca fudbala u pokusaju da pametuju....alooo odmor.
z

zvezdasSrb

pre preko 1 godinu

A sto ne bi Kanga na klupu? Sta on to moze bolje od Kangve? potpuno sličan tip igraca...
J

Jesse Custer

pre preko 1 godinu

Jeste, Bukari na klupu, a Katai da se šeta po terenu. Čovek ništa u Evropi nije uradio od Libereca. Svaka čast na svemu, ali koja je korist držati čoveka na terenu na osnovu starih zasluga kad više šteti nego koristi, a Bukarija koji se odlično pokazao do sad i u formi je, držati na klupi. Srnića već više ne vredi komentarisati. 2022. godina, igra se odlučujući dvomeč za LŠ, nama Srnić izigrava zadnjeg veznog. Šou program.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Ja razumem da si protiv toga da Bukari bude na klupi ali pljujes Magika? Poslednju bitnu tekmu za nas klub Magiko je resio sa 2 gola u finalu kupa. Katai mora da igra a mora i Bukari bilo ko da se stavi na klupu je zlocin prema ovoj ekipi.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Ja razumem da si protiv toga da Bukari bude na klupi ali pljujes Magika? Poslednju bitnu tekmu za nas klub Magiko je resio sa 2 gola u finalu kupa. Katai mora da igra a mora i Bukari bilo ko da se stavi na klupu je zlocin prema ovoj ekipi.
T

Trpaj ih Dejane sve

pre preko 1 godinu

Opusti se. Uživaj u fudbalu koji igramo. Kupi sezonsku, obnovi članarinu. Gde ćeš lepše
U

U koliko

pre preko 1 godinu

ne shvataš kako se fudbal igra onda ne istupaju sa neozbiljnim predlozima jer ako nisi primetio Kataija neprestano usvajaju na terenu cime se otvaraju odredjene pukotine u protivničkoj odbrani. Zvezda sutra nece igrati kao na Mari gde uglavnom svi igraju bunker nego ce morati pre svega da osvoji sredinu terena i zatvori prilaz svom golu i da iz brze transformacije proba da ugrozi gol protivnika,pokušati i iz prekida ako se ukaze prilika. Bukari ce igrati,koliko videcemo.
J

Jesse Custer

pre preko 1 godinu

Jeste li vi toliko ograničeni da ne shvatate da Kataija niko ne pljuje jer nije u formi, nego zbog njegovog ponašanja? Ljudi kupe kartu i izdvoje 3-4 sata svog vremena da bi gledali njegovo vucaranje po terenu i bol u onoj stvari. Vama ako je to okej, i nemate ništa protiv toga, svaka vam čast. Samo me manite patetisanja i toga šta je neko uradio pre 3, 6, 9 meseci ili 2 godine. Ličite na one koji čim neko napadne Pavkova, uzvraćaju sa njegovim golovima Liverpulu pre 4 godine. Mene interesuje sadašnjost i ko u datom trenutku može više da pruži. A Bukari svakako može više trenutno da pruži od Kataija.
c

cowboy

pre preko 1 godinu

ooooo Katai magikoooo, Katai magikoooo, kratko pamcenjeee, Katai magikooo
P

PatakDača

pre preko 1 godinu

Ali najjači su mi ovi komentari ljudi koji se postavljaju kao neki fudbalski znalci kao da oni svakodnevno provode vremena sa tim igračima zvezde i trenirajuih 🤣😂🤣
D

Drvo

pre preko 1 godinu

A za šta drugo služe komentari i kafane nego da glumimo trenere? A jbg, u kafani moraš da kupiš piće, ovde možemo to isto za dž. Samo napred braćo virtuelni treneri, ne dajte da vas ovi fini pokolebaju.
S

Sasa1

pre preko 1 godinu

Ima ih podosta, pola komentara je od ovih što su u zimovnik, pošto im još sad hladno, druga polovina od nabeđenih fudbalskih znalaca, koji su tri puta šutnuli loptu u svom selu na nekom turniru i sad sve znaju i razumeju... Dok recimo Deki Stanković nema pojma jer učio od najboljih, treneri mu bili sve moj do mojega 😁
Г

Гостиварски

pre preko 1 godinu

Деки не зезај, јесте Катаи легенда, али је у опасном паду форме, док је сасвим супротно Букари на максимуму. Друго, ако већ излазе високо, зар није логичније да имаш Букарија само му шибаш лопту у простор или преко одбране, тако они неће имати ту слободу да ризикују превише напред, убијаш две муве једним ударцем, опаснији си горе, а због Букарија не могу да буду скроз комфорни са пресингом. Нема ми логике изостанак Букарија науштрб Катаија. Треба одиграти паметно, најлакше ћемо да нападнемо, ајде да то сачувамо за БГ, ако код нас будемо морали да јуримо губитак из Израела, бојим се да ће завршити као са Ренџерсом, један кикс и ћао. Срнић ако буде играо против физички јачих играча биће нам хендикеп, ови из Ренџерса га појели одбијао се од њих.
D

Dve varijante

pre preko 1 godinu

Kukavicki pristup ili hrabro....biram hrabro pa kud puklo da puklo.
S

Srbija Srbima

pre preko 1 godinu

A ja biram da udjemo u Ligu šampiona. Kako? Pa na bilo koji način, da li će se povući ili jurnuti na gol sasvim je svejedno. Bitno je uzeti ogromne pare i igrati najjaču ligu na svetu
D

Dexiii

pre preko 1 godinu

Ma kakva druga varijanta,samo gas, pa prosla su vremena kad smo morali da se pazimo i igramo oprezno,razbucati ih i kraj. Dobro je neko ovde vec napisao komentar od starta najjace pa da vidimo ko je ko,a i nema sanse da nas nabiju,eventualno veliki broj golova ali na obe strane,to je maksimum sta moze da se desiMada ne sumnjam uopste da ce dobro da se zavrsi sve
n

nema sta...

pre preko 1 godinu

ma ti si fudbalski ekspert ...
T

Tomiks

pre preko 1 godinu

Ko kaze da igramo bez zadnjeg veznog taj se ne razume u fudbal. Ovo nije Mladost GAK, imaju brza ubojita krila koji su jako opasni po gol. Fudbal nije ko će dati gol više, setimo se sa kakvim smo fudbalom dva puta ušli u Ligu Šampiona a sa kakvim ispali od Omonije i Šerifa.
m

mogli

pre preko 1 godinu

Cuj, bukari najmanje doprinosi u odbrani. Sale katai se u odbranu vrati nikad, plus je u jako lošoj formi, a nije ni brz. Iako ne bih njega menjao, u slučaju da ipak igra sa osiguracem on je prvi izbor za klupu. Ludost bi bila da ne igra bukari. Cak iako stisnu, to otvara prostor za brze kontre a brzi covek od bukarija ne postoji... Srnic specijal bi bio potpuna ludost. Svaka čast za borbenost, ali on znacajno odudara kvalitetom od ostatka tima. Ne razumem zašto bismo davali prednost makabija tamo gde je nema...
J

Jaaaaa

pre preko 1 godinu

1.10 kvota da igra Srnić! Kakvo otvaranje, parkiranje autobusa i onda čekamo kontru. Viđeno iz aviona!
G

Gobeljardo Plus

pre preko 1 godinu

Kako se uopste dovodi u pitanje bilo kakva formacija bez Bukarija ,a to kako je Srnic u prednosti nad Sanogom mislim da ne zna ni sam Stanković .
K

Koler

pre preko 1 godinu

Moze biri....3421....erakovic milun dragovic...srnic kanga sanogo rodic...kangva ivanic...katai
G

GostBM

pre preko 1 godinu

Nemam ništa protiv da Srnić počne umesto Kange, čak mi je to i poželjno. Ali ako počne na uštrb Bukaria...to bi bio vrhunski idiotizam!
a

argh

pre preko 1 godinu

Da li ste vi normalni da u istu rečenicu stavljate Srnića i Sanoga. Sanogo je igrao i još uvek može da igra jake evropske utakmice. Srnić nije pravio razliku ni u drugoj španskoj ligi, a ni u našoj. Dečka gotivim zato što je borben i uvek pogine, ali i ja bih bio borben, pa ne igram.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Srnić bolji u ovom trenutku. Sanogo je hodajući kiks, spor i sa tačno nula doprinosa u ofanzivi. Srna može daleko više prostora da pokrije.
G

Gost1989

pre preko 1 godinu

Pa ne treba nam ćebe nego fudbaler. Sanogo>>>Srnić
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Nema nista od desnog beka tako je receno iz Zvezde to je to.
J

Joe Lesh

pre preko 1 godinu

Lose su ti insajderske informacije od laufera Darjane. Evo sastava: Borjan,Rodic,Dragovic,Erakovic,Gobeljic,Sanogo,Kanga,Ivanic,Kangwa,Bukari i Katai. Sansu sa klupe ovisno o stanju na terenu i rezultatu cekaju Milunovic,Srnic, Mitrovic,Pesic i eventualno ako stvari krenu po zlu Pavkov pod uslovom da se oporavi od "stomacnih problema" ( citaj pozitivan na covid-19).
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Prvo se piše desni bek pa levi. Osnovno u fudbalu.
M

ManaTb

pre preko 1 godinu

Moze pricati , sta god ko hoce. Ovo je nacrtana, utakmica za Srnića , a to Deki dobro zna , Srnic je taj koji moze da se trka i pravi nered u protivnickom veznom redu , da udara i da pravi faulove , treba Srnic da igra tu , na tom mjestu , kao taj tip igraca.
G

Gost0000

pre preko 1 godinu

Kao protiv Rendzersa u Glazgovu?
J

Jesse Custer

pre preko 1 godinu

Srnić može da pravi nered samo po našem veznom redu, što i inače radi.
J

Jesse Custer

pre preko 1 godinu

Srnić može da pravi nered samo po našem veznom redu, što i inače radi. A to što ti navodiš, Srnić ne može da igra ni u ludilu, jer je spor u reakciji i slab u duelu.
Д

Дарко1111

pre preko 1 godinu

ТАКО ЈЕ
Z

ZV

pre preko 1 godinu

Kakva nepravda da toliko strucnjaka nema posao a tako su puni ideja i znanja...
У

Уо

pre preko 1 godinu

Наравно да Букари неће на клупу. Уозбиљите се. Остало препустимо Декију.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Evo kreću kombinacije. Samo da Srnić zvani specijalne operacije ne napravi neki penal unutar prvih 10 minuta kao u Glazgovu pa da bude posle "nismo imali sreće." Igraj bre jednom čoveče muški, pusti taj katanaćo, bo vas ko ga i izmisli.
F

Fii

pre preko 1 godinu

Bravo bre
G

Gosti

pre preko 1 godinu

Jesam li ja upravo procitao da Bukari doprinosi u odbrani manje od Kataija i kako je to moguce?
B

BoraB

pre preko 1 godinu

Njemu ako Bukari ostane na klupi onda je zaista truba od trenera.. vec je imao kiks sa Dragovicem i kartonom, sad jos i ako ovo uradi onda nemam reči
D

Deki uozbilji se

pre preko 1 godinu

Kakav Srnić i Sanogo. Izaći kao čovek i nadigravaj se sa Izraelcima. Najjače od svega bi bilo da Bukarija ostavi na klupi. Ako se plašiš gostovanja Makabiju nisi trener za Zvezdu.
s

strasno...

pre preko 1 godinu

Eto vam rezultat kada se pokvare odnosi sa Sanogom...pa je klub na drugom mestu...
М

Мора да се шалите

pre preko 1 godinu

Spec ops Срна, мислим да то не постоји ни у вицу.
J

Joksa1986

pre preko 1 godinu

Sto bi jednostavno kad moze komplikovano, rece jednom jedan pametan covjek :)
F

FKCZ991

pre preko 1 godinu

Dokazano loša varijanta. Prvo, ovim se razbija najjace Zvezdino oružje a to je trougao RKI sa leve strane. Drugo, Srnić ne donosi ništa, hodajući kiks kao i Gobeljić, dokazano vy puta. Ovo je put u poraz sličnom na Ajbroksu.
S

Stameni Milos

pre preko 1 godinu

Ako smo "ostali" bez Ohija,ne znam kako mislimo da igramo ozbiljan Evropski fudbal sa Pesicem i Pavkovim u napadu??? Pesic moze da pravi razliku samo u domacem prvenstvu,a Pavkom je ocajno izgledao prosle sezone kad god sam ga gledao uzivo! O desnom beku necu ni da govorim,moze Erak da igra tu poziciju ali onda ostajemo bez ucinka u napadu od strane desnog beka!
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Ja ocekujem postavu iz Beograda protiv Pjunika. Prva je utakmica, njih posle ceka puna Marakana, pa i ako udjemo ofanzivno tesko da mogu da nas razbuse, nisu PSZ.
j

jel tako

pre preko 1 godinu

kao sto nisu Apolon ili Olimpijakos???
r

rea

pre preko 1 godinu

@jel tako, Olimpijakos kako izgleda ove sezone i koji im je prosek godina, teško bi mogao sa Partizanom da se nosi i ovo ti pišem kao navijač Partizana. Tako da ta Hapoelova pobeda protiv njih nije nikakav "bauk".