Komentari na vest

Dvojac na izlaznim vratima Marakane: Dioni višak posle dolaska Ohija, Bakajoko već otpisan

Petar Majstorović

pre preko 2 godine

Nisu problem samo igrači nego i trener koji forsora igru levo sa dva krila, Rodić, Katai i polulevo Ivanić a desne strane nema uopšte igrača, jer Gajić i kada dobije loptu on ne zna (ne sme) da prođe beka već je sa ivice protivničkog šesnaestetca vraća nazad na centar ili sa centra golmanu. Bena i Falka neću ni komentarisati jer oni nikad nisu ni bili desna krila. Svi protivnici kada vide ko igra desno u zvezdi, jednostavno levog beka povlače u sredinu jer tu na svojoj levoj strani nema šta da čuvaju. Srnića od kada je došao nije stavio na primarno desno krilo, ne beka, ne popunjavanje rupa iza Krstičića ili da glumi Sanoga, nego klasično krilo da otvori tu desnu stranu, a onda se čudimo što ne funkcioniše Pavkov kada igra. Pogledajte snimke igre zvezde protiv ekipa linglong i kretanje lopte 95% sve idu levo, desna strana se jednostavno ne koristi, i to trener ili treneri ekipe ne mogu da ne vide.
G

Gostpodesen

pre preko 2 godine

Brat Risairo od 420 000 evrova, bonusi za golove po 2000 evrova,za asistenciju 1000 evrova,zalomi golmana jeste da je bio ofsajd,gol prazan,on se misli i sutne u stativu.Brat nam ustedi 2000 e za gol a pokaze da je majstor pogodi stativu.Mrkela kaze doktore pogledaj sta sam ubo Mesija za sicu.Doktor ga gleda i kaze ko ga jeb. i ovako pare ne bi video.😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
h

hahahapalma

pre preko 2 godine

Bio ofsajd ne bi mu dali pare jer se gol ne vazi svakako,on takav nikakav zaradio vise od tebe za celi zivot da radis ne mozes mu nista jer on pola godine trenira za ono sto ti nikada neces moci da zaradis
3

3x3

pre preko 2 godine

Pokušao od stativu sam sebi da asistira da bi izeo 3 hiljade.
R

Rambaudi

pre preko 2 godine

Sva sreca pa nisu mnogo kostali i odradili su svaki euro koji im se jos duguje...
W

Wickr

pre preko 2 godine

Borjan vec otisao?

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

Koliko li je samo penzionera zavrssilo na aparatima znog Bakajokove i Dionisove plate...a tek ce nakon dovodjenja novih debelo placenih stranaca
B

Bane15

pre preko 2 godine

A koliko tek zbog Panterove plate i pola NBA igraca sto su vam dovukli po komandi vrha drzave
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Njih dvojica zajedno zarađuju manje nego Madar, brt. Hehehe
P

Pentraksil

pre preko 2 godine

Znaci sad ce uz Onomjaunfa i beka Serifa, u mezimicu doci jos dva stranca.
5

5.000.000,00 €

pre preko 2 godine

Добиће држављанство😉... Но фркс...
1

12345678910

pre preko 2 godine

Каква скаут служба клуба. Јбт доводе се играчи који те избаце.
J

Jednoruki Krstivoje

pre preko 2 godine

Sto se mene tice, neka Mrki pikira neke igrace Levadije i Cernomoreca hahahaha.
v

v1ad

pre preko 2 godine

Pa ovo pisete vec negde od poslednje utakmice u prvenstvu ako ne i pre. Nista novo. Samo se ponavljate. U stvari, kad malo bolje razmislim, vi o odlasku Dionija pisete od njegove druge ili trece utakmice u Zvezdi.
H

Hhh

pre preko 2 godine

Dovesti Radonjića iz Benfike na pozajmicu. On tamo i ne igra. Zvezdi bi koristio.
G

Gostnahaabba

pre preko 2 godine

Hoce lud jee 10 koraka unazad sad kad se konacno bratio na pravi put.Ima plati 1.2 miliona eura neto,jedino zvezda pola da mu placa a? hahaha jeste lud je u najboljim godinama da pusti benfiku i dodje u srbiju da igra kup protiv loznice
I

Iks Tb

pre preko 2 godine

Treba Bakajoka Mrkela da vodi kuci i zanima se cuvanjem Mrkeline mlade..
D

Dokle vise

pre preko 2 godine

Stefan Mitrovic Radnicki Nis , Mihajlo Banjac Tsc , Aleksa Jankovic Cukaricki , Vlalukin Jovan Metalac , Addo Serif , Lincoln Santa Klara , Evandro Proleter ... Spiska nikad kraja , samo Mrkela nema vremena ... prati propalice iz Francuske:)
B

Bane15

pre preko 2 godine

Tu nema ugradjivanja zajedno sa samozvanim misterom nemaca pojma i doktorom
Y

Yumis

pre preko 2 godine

Kakav Addo, Linkoln i Evandro druze vec sad imate 9 ( devet) stranaca, ako racunamo Odadu, Sanoga i Dionija. Orlandic, Vesovic i Savo Pavicevic ( koji su Crnogorci) su vas odavno napustili, mada se ne bi vodili kao stranci jer dolaze iz ex yu drzave.
G

GostVVV

pre preko 2 godine

Aleksa Jankovic je iz Partizana presao u Cuku,Prvo Vozdovac pa Cuka tacnije.Partizanovo dete pa nece nikad da predje tolko
I

Insajder ...

pre preko 2 godine

je ušao u FK Crvena Zvezda i obavestio javnost brojnim malverzacijama. Predsednik kluba nije hteo da razgovara sa njima. Pronađite tu emisiju na YT. Laku noć.
a

abc

pre preko 2 godine

FK Crvena zvezda, tako se piše pravilno, jak si i ti i tvoj insajder kad ne znate gde ste tačno ušli.
G

Gost123321

pre preko 2 godine

kaako to ljudi znaju da uzmu pare za 6 meseci, pa tacno im treba pruziti ruku :D
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Tacno se zna sistem kako se uzima novac samo mi nije kasno odakle...klub je u minusu 70.mil.evra.Dovede se igrac koji sigurno nece ispuniti ocekivanja i to sa jakom platom,onda ga na cudan nacin oteraju iz kluba uz uslov da potpise za ciste papire da nepotrazuje dugovanja od C.Zvezde.Taj ugovor se stavi negde u sef i izvuce se novac koji je navodno isplacen igrac do poslednjeg evra i ode u privatne dzepove taj isti novac.Pitanje je samo koji novac....klub je u dubiozi i da se nalazimo u Evropskoj uniji odavno nebi postojao...ocigledno je da postoje negde crni fondovi ili se na taj nacin pere novac stecen kriminalom.Razmislite navijaci C.Zvezde malo o tim kombinacijama jer je nemoguce da se za 5.sezona pogresi u proceni dovodjenja igraca i to ne 2-3 vec je taj broj mnogo veci.
j

juuu

pre preko 2 godine

Precenju se plate za igrace strance ,koje realno nikad nece biti ni isplacene. To je stara fora sa pumpanjem fiktivnih rashoda da bi se platio sto manji porez na dobit. Kao sto se procenjena vrednost od transfera namerno obara manje od realne da bi se prikazao sto manji prihod.
K

Keket

pre preko 2 godine

Ne kontam sta bi sa ovim Bakajokom, jel bese igrao cele pripreme, spremao se za beka, cini mi se da i izgledao odlicno na jednoj od tih sa priprema sto sam gledao, pocelo prvenstvo, da l je bese odigrao prvu i cao, vise usao nije, za dionija stvarno ne mozemo nista da prigovorimo, imao je snasi i vise nego dovoljno, nista nije pokazao osim bezobrazluka da glumi da ga boli glava, cao, sto se tice Srne, on treba da ostane, uvek moze da zakrpi neku rupu kad zatreba. Na kraju, nadam se da je onaj ohi bolji nego sto mi se cini, gledao sam snimak neki, nista, samo je uvek na pravom mestu u pravo vreme, vecina golova neki odbici, nema ni tehniku ni snagu, mozda je samo brz, nadam se da gresim, al meni nesto ne obecava... uglavnom, ceka nas rok burniji nego prethodnih godina

Mile Stručnjak

pre preko 2 godine

Jel može neko da objasni ove nelogične ocene +/- i sve veći broj organizovanih botova na portalima?
A

Antbot

pre preko 2 godine

Da pratio Sam odjednom u roku od 15 minuta na stotine minus na svaki komentar protiv Terze I Mrkele. Rade botovi punom parom ili programi za to
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

И такав лош, на 17 утакмица Диони има 3 гола и 4 асистенције! Који је учинак Ришаира мене занима, који је његов учинак без лопте?
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Zamislite kada jedan Mrkela kaze da je pratio Dionija celu godinu i da je zadivljen njegovim kvalitetom.Nije to veliki problem i to bi bilo moguce ali pod uslovom da dolazi iz neke ozbiljnije ekipe a ne iz ekipe koja se godinama nalazi u drugoligaskom Francuskom fudbalu i po neku sezonu odigra u prvoj ligi gde sluzi kao ekipa za podkusurivanje.Jos cudnije je da iz C.Zvezde vide taj suvi kvalitet a ni jedan klub iz Francuske nije primetio takvog igraca,deluje mi kao da Francuski klubovi imaju mnogo slabini skauting od C.Zvezde i da su ga ukrali pred ocima PSG ili recimo Marseja.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Lako je to kada nikome ne polažeš račune, kada nemaš odgovornost, kada bacaš tudje pare. Ali bar da imaš obraz pa da izadješ pred navijače, pred novinare, pa da kažeš, izvinite pogrešio sam. Lako je reći OVO JE MOJA NAJVEĆA ŽELJA, a još lakše je praviti se lud posle. Koliko promašenih igrača, da te muka uhvati. A još gore od toga što idu iz greške u grešku.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

@ ......... "iz greške u grešku" itdddd.... Poštovani, nijedan igrač u poslednjih 5-6 godina nije doveden "greškom" ili zbog fudbalskog neznanja Terzića i Mrkele. NIJEDAN !!! Ebisilio, Kafu, Žander, Kanjas, Meleg, Bakajoko, Spiridonović, Jevtović, Stojiljković, Čaušić, LA Para, Rikardinjo, Dioni, Rišaira,itddddddd Svi oni su dovedeni nakon VRLO PRECIZNE POGODBE SA NJIHOVIM MENADŽERIMA. Njihov "kvalitet" je bio potpuno nevažan, to nikog nije zanimalo,,,,, ,,,, ali POSLE SVAKOG OD OVIH I SLIČNIH TRANSFERA, DŽEPOVI ZVEZDINIH LOPINA SU BILI SVE PUNIJI, A ZVEZDINA KASA SVE PRAZNIJA. I svi su zadovoljni, Zvezdaši gledaju unezvereni i izbezumljeni ko igra u njihovom klubu, niko ne sme reč da kaže,,,,, i za sad rezultati koliko toliko pokrivaju očiglednu krađu...... A plaćene ulizice redovno podsećaju na rezultate i to "U INAT DUŠMANIMA"
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Dioni je jedan od tri najgora igrača koji su kročili nogom na stadion Zvezde u njenoj istoriji. Druga dva su La Para i Rišairo. Zajednički imenitelj svoj trojici je Terzić. Dioni može da ode ove zime iz Zvezde samo i jedino pod uslovom DA MU BUDU ISPLAĆENE SVE PLATE DO POSLEDNJEG CENTA ZA CELU POZAJMICU, ŠTO IZNOSI OKO 500.000,OO EVRA...... I to će biti učinjeno sigurno. ......... i biće svi namireni. Šta mislite ko će iz Zvezdinog rukovodstva uzeti za sebe bar 150.000,00 od ove kombinacije ? Zamolio bih sve komentatore da se sete i objave, da li znaju za lošije igrače u Zvezdinoj istoriji, od gore pomenutih.
G

GS

pre preko 2 godine

Zaboravio si Parkera… on je van konkurencije…
I

Ima i gorih

pre preko 2 godine

@GS. Van konkurencije je Milan Senić zvani K Ronaldo. 😂😂😂
Z

Zivela Flora

pre preko 2 godine

ODLICNE VESTI,PUNA PODRSKA ZA UPRAVU U INAT SVIM DUSMANIMA!
d

drago10

pre preko 2 godine

tako je, svi vi dušmani znajte da je ta upravo ta uprava dovela ova dva promašaja, i da garantuje da ništa ne garantuje vezano za kvalitet ohija, jer je ta uprava nesposobna,,, ljubi vas čika terza
L

Luja

pre preko 2 godine

Vidi koliko pluseva. Ko sve nema botve i bot mašinu. Zaista, tragično.
j

juuu

pre preko 2 godine

Godinama postoji neko ozbiljno muljanje i pranje para i u Zvezdi i Partizanu. Prikazivanjem precenjenih plata precenjenih diletanata i istrosenih penzionera od igraca a sa druge strane potcenjivanje vrednosti mladih igraca prilikom njihovog transfera, zelinse prikazati niza dobit zbog placanja manjeg poreza.Rashodi se fiktivno pumpaju a prihodi skrivaju!
J

Jan

pre preko 2 godine

Da se ne ljubimo ni sa Srnićem, Krstičićem, Benom, Gajićem, Gobeljićem, Nikolićem... I naravno sa pojačanjima da ode i Mita. Zadnji pogodak mu je bila Lidija Vukićević

gemathegreat

pre preko 2 godine

Jel bi možda nešto i u zvečećoj valuti, mislim da ti se nadje sad za novaka ???
J

Jan

pre preko 2 godine

Zaboravih Falka i Pankova, moja greška
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Повећајте плату Мити рому, заслужио је
R

RSB

pre preko 2 godine

Neka povedu Terzica I Mrkelu...
b

bije dareglo

pre preko 2 godine

Bravo, zasluzio si 🥪 od tvog gazde vucele njam njam...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

@ Bravo za komentar 👏👏👏👏👏
P

Poppa

pre preko 2 godine

Pranje para
P

Pedja 44

pre preko 2 godine

Najbolji bi bilo da odu umesto njih samo dva imena Terzic I Mrkela. Oni su klub kostali minimum 100 miliona Evra
G

Gost.MA nije

pre preko 2 godine

nemoguce,pa mali od dr terze zalozio stan za zvezdu..e ovce.
R

Raša P

pre preko 2 godine

Bakajoka poslati na pozajmicu ili u Grafičar da igra svaku utakmicu. Mislim da je dobro desno krilo ali mu fali defanziva koju bi u Grafičaru mogao da nadogradi. Ako proradi do leta onda je super ako ne onda razlaz.
M

Mikac678

pre preko 2 godine

Meni nije jasno kako misle da Dion ode kad je na pozajmici, retko koji igrač će na to pristati da ga sele na poli sezoni a da se na leto vrati u matični klub. To što ima veliku platu a ne pruža ono što se od njega očekuje, šta da se radi
O

Ojo

pre preko 2 godine

Oće li im se Mrkela pridružiti na tim vratima bez povratka
K

Kako da se dokaže ka

pre preko 2 godine

D nije ni igrao
B

Bg

pre preko 2 godine

Vukanovic, Dioni, Bakajoko, Petrovic, Nikolic, Gobeljic, Pankov, Borjan. To su realno oni koji bi trebalo da odu iz ovih ili onih razloga, Bena polako gaze godine i jake utakmice ne moze da igra, ne pravi razliku, Falko zna fudbala ali ne uklapa se skroz, fali mu samopouzdanje, borbenost, a i jezicka barijera je velika. Pored Ohija dovesti Adoa, Arboledu ili nekog drugog dobrog stopera, desnog beka, videti gde je i sta radi Danijel Aleksic, Popa na gol.
G

Gost111

pre preko 2 godine

Дајте Бакајока у Партизан, да направимо машину од њега.
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Slažem se, sa njim u timu bi možda uspeli da igrate nerešeno sa florom. U ling longu ćete pobeđivati sa sve vazurom i vučelim u prvoj postavi
5

5.000.000,00 €

pre preko 2 godine

Да учи од Миљкона лично🤣
K

KIMI 85

pre preko 2 godine

Jel postoji bilo kakva informacija da je mrkela ikad isao da pogleda jednog fudbalera?
r

rišario vuje

pre preko 2 godine

nema ali postoje urbane legende i mitovi da je pratio Diona godinu dana...
r

rišario vuje

pre preko 2 godine

nema ali postoje urbane legende i mitovi da je pratio Diona godinu dana...
А

Александар1

pre preko 2 godine

Сигурније и јефтиније да уместо ових што одлазе пустимо Радуловића, Станковића, браћу Митуљикић и Лазића у први тим. Они сви заједно зарађују бар дупло од нпр. Живковића. Лакше ће бити и ако нам не иде са клинцима, него овако, скупа куповина на кило.
t

terzina kuhinja

pre preko 2 godine

oni su i hteli Radulovica medjutim mali nije pristao na terzine uzene-procente pa sad guli krompir u Graficaru i jasna poruka ostalima ko ne pristane na njegove uslove . Pavkov ne ode u Kinu zbog toga
д

д.г.

pre preko 2 godine

Набројао си пола Графичара који се бори за опстанак у првој лиги.
b

bokibre

pre preko 2 godine

Bolji je Bakajoko od Zivkovica. I mnogo jeftini. Samo sto onog ne mozes oterati. A kako smo kukali kad je izabrao Holandiju umesto Srbije...
X

Xyxy

pre preko 2 godine

Magija ima procenat i kad dolaze i kad izlaze iz kluba
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Mislim da Dion nije los igrac, on bi bio idealan u sistemu sa dva napadaca sa Ohijem. I sam je rekao da mu takav sistem najvise odgovara. Najveci problem kod nas je sto se stranci ne cekaju nego ako ne kliknu odmah za nas su promasaji, pa Petrovic, Nikolic, Gobelljic, Vukanovic itd. se cekaju godinama i jos uvek nisu pokazali nikakvu razliku, ali njih se ne spominje u tekstu.

Mali peca

pre preko 2 godine

bakajoko baš i nije dobio neku šansu , a jbg simpatičan lik
G

Gosttttt

pre preko 2 godine

A kolko su ih samo hvalili.Tu i tamo mi je zao za Dionija,ali mi zao za ovog Bakayoka.Kao da mu nisu davali dosta sansi da igra.Ne znam sta rade na treninzima,dali uopste pokazuju neku zelju za igrom ili sta,ali mislim da su sa njime pogresili sto ga vise nisu forsirali.Cak mislim da bi bio u dobar u formaciji 3-4-2-1 kao desni taj win-bek.Jos ima plus sto je mladji igrac i moze da se razvija.Ali usustini jos jedna recka za promasaj igraca.
G

Gost7155

pre preko 2 godine

Svaki prelazni rok dovodimo pojacanja, pa se u narednom roku pojacavamo tako sto nnjih skidamo sa platnog spiska.

Petar Majstorović

pre preko 2 godine

Ovi pišu za pojačanja i raskide kao da je to gotova stvar. Da je pravne države pojedni novnari bi bili kažneni novčano pa zatvorski za laži i klevete. Prvo za zvezdu protiv psz i hakju na nju danima, zatim za smenu trenera 3 dana pred bragu, pisanja u negativnom kontekstu prednomoniju prošle godine, konstantno napadanje grofa dok je bio trener. Izgleda da sve što je u moći ovaj partizan portal čini ne bi li srozao zvezdu u evropi i kući ali vraća im se kao bunerang, sve smo jači i jači.
N

Nickcdn

pre preko 2 godine

Kaze se bumerang majstore. Ko te tera da komentarises tako polupismen.

Petar Majstorović

pre preko 2 godine

pišem sa mobq pa grešim ko i svako. Valjda si video i drugu grešku u pisanju gore stručnjaku i filozofe
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Ovo je sve ocekivano. Dioni je zaista razocarao. Osim zelje i borbenosti, sve ostalo je bilo vaoma slabo. Znao je da utrci u prostor i dodje do sanse, ali potpuno loseg suta. Bakajoko je dosao dzabe, ako bude nesto. Nije bilo, osim brzine, nista drugo nismo videli, ni kao krilo, ni kao bek. Vukanovicu istice ugovor, leva strana su Katai i Ivanic, ponajbolji u Zvezdi i tu zaista nema sta da trazi, a i kad god je igrao nije se iskazao. Sto se tice sredine, mislim da uopste nema potrebe za dovodjenjem Ada. Stanic je fantastican igrac i on treba da bude prednji vezni. Mlad je, ima brzinu, dribling, sut, centarsut, znaci sve. Tu je i Nikolic, za koga se nadam da nece imati problema sa povredama. Srnicu bi trebalo dato sestomesecni ugovor ili na godinu dana. Pokazao se kao dobra zamena za zadnjeg veznog, kad je Sanogo povredjen. Uspesno se postavlja, zaustavlja napade, pravi sitne faulove i ometa protivnika. Borbenost mu nikada nije manjkala. Borjan ako zeli da ide, neka ide. Popovic je odlican golman, mislim da i bolje brani penale, igra nogom mu je daleko bolja, fali mu malo vise drskosti da komanduje odbranom. Kad to bude radio, bice vrhunski, ali do sada je bio rezerva, pa i nije imao prilika. Treba dobar desni bek, jer Gobeljic dobar ofanzivno, a los defanzivno. Gajic je obrnuto, a obojica nemaju neki centarsut. Cak mislim da bi Erakovic bio odlican desni bek. I fali desno krilo, jer je Ben vec u godinama i fali mu probojnosti.
G

Gost1310

pre preko 2 godine

Gobeljic dobar ofanzivno? Voimja oca i sina 🤣🤣🤣
B

Bzzz

pre preko 2 godine

Gajic obrnuto ? Druze bas naprotiv, Gajic je uvek u napadu bio dobar a u odbrani tanak dok je Gobeljic operisan od ofanzive i centarsuta a u odbrani moze dobro da zakrpi jer je borben i nije spor.
t

tako se to radi

pre preko 2 godine

@ pedja 108... ljudi sta vi stvarno ocekujete ?? zar smo mi ovde pametnij od Francuza ili Italijana da vidimo da neki Dioni ili Falko imaju strasan potencijal ?? klasicno istovaranje klubske kase i nista drugo . Aman shvatite , to. Dovedes stranca nama nepoznatog on ce t biti 20-ti igrac ,tim ce ti vuci Kataji i Ivanic a ovakvi igraci tipa Dioni, Risario, Falko, Bakajoko ce ti doneti kintu u tvoj licni dzep . Kes , nema dokaza hvala lepo dovidjenja . Par bakajoka u eri svoje vladavine i ti si zavrsio posao
G

Gossar3ni

pre preko 2 godine

Mora da shvatite da kad igrac potpise ugovor na 3 plus godine ili nebitno koliko,ako klub zeli da raskine ugovor sa njim,moraju sve da mu isplate za celi ugovor,nebitno da li ga raskidas sutra ili posle 3 godine...Toliko.Bakajoko i Dioni,uzmite im sve do poslednjeg centa i dinara! Vatra!
A

Ako je

pre preko 2 godine

Sporazumno, onda samo jedan deo po dogovoru.
K

Koj Moj

pre preko 2 godine

Moraš da shvatiš da postoje i klauzule o raskidu ugovora,pročitaj ceo tekst pre nego daš komentar.
G

Ghahaha

pre preko 2 godine

Sporazumno ide samo kad se obe strane dogovor menadzer i igrac sa klubom...A to sto ti prete ovi u Zvezdi i ucenjuju te pa kao to nazivaju sporazumno to je nesto sasvim drugo.Igram fudbal pa znam i sam.Ko je lud da potpise ugovor gde ako oni nisu zadovoljni sa tobom mogu da te oteraju kad oni hoce i da te isplate koliko oni hoce? hahaha ma vazi...Stranci su kod nas zasticeni kao beli medvedi,mora do dinara da im se isplati.
N

NN3

pre preko 2 godine

Moraš da shvatiš i da je Dioni na pozajmici iz Anžea, a ne pod ugovorom.
G

Gostsar3ni

pre preko 2 godine

Ne pisem za njih dvojicu samo,znam njihovu situaciju donekle vec generalno.Partizan i Zvezda ucenjuju igrace da oproste pare i to je to pa izadju u javnost sa pricom dogovor je bio postignut sporazumno...
N

Nikola021

pre preko 2 godine

A Terza da ih isplati iz svog dzepa.A Zivkovic nam ostaje!? Taj vrhunski igrac koji je zasluzio svakim minutom Zvezdin dres.Verovatno Terza prima deo njegove plate od 800.000,pa je ok da ostane sto duze.Tomane,Zander,Kanjas,La para,Dioni,Bakajoko,Zivkovic..Domacinsko poslovanje.
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Ju ju sta je narucenih minusa na realan komentar..

DaDaDa

pre preko 2 godine

Dioni,Bakajoko,Gobelja,Pankov,Falko,Vukanovic svi su oni visak,ostaviti Krsticica i Risaira jos ovu polusezonu jer mogu biti od koristi ako se dignu i udju u neki ritam. Npr Srnic decko nije nista posebno,ali gine svaki utakmicu i ostavlja sebe na terenu i takav je od kosristi timu. Dobro je sto nam dolazi Ohi za nekoliko dana tako da smo u napadu popunjeni,treba nam po hitno jedno brzo krilo,jer kad se zatvori Katai mi na drugoj strani nemamo nikog,Ben je dobar,videlo se to i protiv Milana,ali je spor i u godinama ali moze jednim potezom da donese rezultat.Dovesti zamenu Rodicu i novog desnog beka,pokriti poziciju stopera sa Arboledom ako ode Degenek i to je uglavnom to.
O

Ognjen Drinski

pre preko 2 godine

Krstičić bi bio od koristi da treba da se okopava kukuruz. Za fudbal jok.
Г

Гробар54

pre preko 2 godine

Свиђа ми се што Звезда чисти играче са платног списка,а који нису показали, да су појачања!Видим Партизан,који то не ради,него хоће да потпише уговоре,рецимо са Обрадовићем,Миљковићем,Јојићем,играчима,који нису показали да су кадри да играју у Супер лиги,а камо ли, у Европи!У плану су још трећепозиваца,па се питам,шта то онај Станојевић,прави од клуба?!
H

H Kola K do Bola

pre preko 2 godine

A neunistivi Smiljanic Lola?
S

Slepi Gost

pre preko 2 godine

Koliko je nesposoban taj Mrkela kad ne moze jednog krstenog igraca da dovede.
h

hocemo istinu

pre preko 2 godine

kolko su ih hvalili ...i na kraju hoce li iko odgovarati za bacene pare, hoce li se saznati ko je uzeo procenat za ovu dvojicu ??
B

Bu2nin

pre preko 2 godine

Dajte gobelju,zivkovica,falka,srnica,krsticica..na kilo
L

Luja

pre preko 2 godine

A ja mislio da je dvojac Terza-Mita.
S

Snesko

pre preko 2 godine

I Borjan je prekobrojan!
S

Sky888

pre preko 2 godine

Dioni=promasaj Bakajoko=promasaj Zivkovic=promasaj Falko=promasaj Ljudi ovo vise nije ni smesno,da ne pominjem one iz prethodnih sezona.OVO JE SRAMNO ZA KLUB SA FINANSIJSKIM MOGUCNOSTIMA KOJE IMA ZVEZDA!
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Kojim mogućnostima. Slovaci u svojo ligi trguju sa 3-4 miliona po igraču,a mi hoćemo tri Mesija za milion. E pa neće da može.