Komentari na vest

Dvojno državljanstvo, igranje u šest zemalja, kopiranje Kantea u mladosti i stasavanje uz Tea Ernandeza

I

Istina je negde tamo

pre 8 meseci

Primer kako ozbiljni klubovi rade, dovedeš klinca iz Milana za 2-3M i za godinu dana ga prodaš za 17. Na najdeficitiranijoj poziciji. Oni drugačiji dovode klinca iz Bajerna za 2.5 pa ga daju za džabe posle godinu dana. Na najpopunjenijoj poziciji uzgred. A onda se pričaju bajke o nekom sistemu i rastu. Bože sačuvaj.
K

Kumovi Vrbas

pre 8 meseci

Zašto u tekstu o Kerkezu niste napisali istinu, a istina je da je Kerkez rođen iz braka od oca Srbina i majke Mađarice. Istina je samo jedna pa ma kakva ona bila!

Pjanić sa tri žutaa

pre 8 meseci

Cemu ovaj tekst? Lik igra za Madjarsku, ne za Srbiju. Plus, stavili ste ga pod Italija, zato sto je progovorio dve recenice sa Ernandezom.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Digli ste tu englesku Premijer ligu na nivo božanstva! Šta tu možeš videti bolje nego u Srbiji?! Jedino neuporedivo bolje terene i malo bržu igru! Ostalo ništa nije bolje nego u Srbiji! Prestanite da potcenjujete srpski fudbal! Ako vam se ne sviđa Srbija, preselite se u “demokratsku” Englesku, onu koja je bila najveći zagovornik bombardovanja Srbije!
D

Džigerica@Denzibald

pre 8 meseci

@Denzibald – iz komentara ovog Denzibalda vidi se kao iz aviona da je on polutan kao i Kerkez, pa hoće na neki način da opravda ono što se ne može opravdati! Denziblad je ili pola/pola - Srbin/Mađarica, ili pola/pola - Mađar/Srpkinja! Za takve ljude nije ni čudno što tako razmišljaju! Ali, barem druže Denziblade nemoj nas koji smo Srbi da nas učiš patriotizmu!
D

Denzibald

pre 8 meseci

Moj "patrioto" vredjas ljude na osnovu nacije i nazivas ih polutanima, a ovamo nesto moralises o pravim Srbima! Ja se za razliku od takvih kao sto si ti trudim da budem realan i ne sanjam o Velikoj Srbiji jer za naseg zivota to se sigurno nece desiti nazalost...a sto se tice fudbalera moje misljenje je da svako ko je iz Srbije treba da igra za Srbiju, pa tako i Dusan Kerkez je trebao po meni! Ali sa druge strane ako se time vodimo ni mi ne mozemo uzimati igrace iz drugih drzava, a svi znamo da smo to radili, tako da ne treba ni Kerkezu nista zameriti na njegovom izboru.
T

TUneki

pre 8 meseci

imamo mladog levog beka Krsmanovica 2003 iz ceskih Teplica, gol i asistencija u nekoliko meceva Ugrinic i Males u sampionu Svajcarske,stoper Popovic iz Briza Niko ne vidi nase mlade igrace iz inostranstva
H

Heroes 2110

pre 8 meseci

Krsamnovica znamo nije prošao u Tsc... Igrao je ovde pre Češke, ostalu dvojicu naravno znamo i pratimo al to je pitanje za FSS dal prate...
d

d. g.

pre 8 meseci

Mene lično zanima ovo naše blato više od premijer lige. Blato je moje. Ne žalim što se opredelio za Mađarsku jer ako ne oseća Srbiju svojom nemoj ni da igra za nju. Nije mi samo jasno zašto pišete članak o mađarskom fudbaleru. Šta o Srbiji misli rekao je opredeljenjem za koju reprezentaciju igra. Nek je najgora na svetu Srbija je ipak moja.
T

Tačno tako

pre 8 meseci

Potpuno ispravno mišljenje. Radije ću gledati Vojvodina-Napredak nego Liverpul-Brajton. Zalimo se na kvalitet domaceg fudbala i iz fotelje posmatramo Premijer ligu. Imao sam prilike da gledam uzivo prosecne utakmice francuske, nemacke ,holandske lige, tipa Mec-Sent Etjen, Breda-Utreht, Hofenhajm-Frajburg..Nije to na nekom mnogo visem nivou nego kod nas, skoro se dosadjujes, ali ,atmosfera, pun stadion, to cini te utakmice svetkovinom. Zato, pre bilo kakve kritike, zapitajmo se kad smo uzivo podrzali voljeni ili lokalni klub.
G

Goxt

pre 8 meseci

E Srbijo...a bekovi ti ko lebac trebaju.
F

FM

pre 8 meseci

Da se zapitamo zasto nam Madjari preotimaju decu. Svi koji su 50/50 odaberu Madjarsku.
D

Denzibald

pre 8 meseci

Kerkez je izabrao Madjarsku isto kao sto za Srbiju igraju Babic, Jovic, Ristic...momci koji su iz Bosne i tamo su rodjeni. U cemu je razlika izmedju njih i Dusana Kerkeza?
R

Republika Srpska.

pre 8 meseci

@denzibald Druže odavno nisam čuo gluplje poređenje. Svi ti igrači iz Bosne su Srbi od glave do pete, i kod nas nema ni sekunde razmišljanja za koga navijamo i za koga bi igrali. Mene baš zanima odakle si, pa imas tako glupo razmišljanje?
p

parizer od 200 djunti

pre 8 meseci

Pisao sam vec razlog zbog kojeg igra za Madjarsku. Ali evo jedna recenica iz koje se sve moze naslutiti. Trazen mu je procenat od sledecih ugovora od vodecih u FSS.
D

Denzibald

pre 8 meseci

@Republika Srpska veruj mi da nije bitno odakle sam, jer je ovo i moja drzava, rezervne nemam...a sto se tice toga ko za koju reprezentaciju treba da igra postoji vise razlicitih misljenja. Ako svi Srbi iz bilo kojeg dela sveta treba da igraju za Srbiju kao sto je tvoje misljenje, onda i svi Madjari, Rumuni, Bugari, Bosnjaci iz Srbije treba da nastupaju za zemlje svog porekla. Mozda bi po tebi bilo ispravnije da Adem Ljajic igra za Bosnu, a Rade Krunic za Srbiju a ne obrnuto, ja jednostavno ne mislim da je to ispravno, vec da svako treba da igra tamo gde ga srce vuce. Pozdrav iz Zrenjanina za RS!
R

Republika Srpska.

pre 8 meseci

@denzibald Totalno si na pogrešnom tragu. Sve igrače što si nabrojao su etnički čisti Srbi, tj. nisu polutani kako mi kolokvijano kažemo. Plus, ne znam koliko si upućen u stanje u Bosni, ali kod nas je baš izražen patriotski osjećaj prema Srbiji. A što se tiče Rade Krunića njega niko nije ni zvao da igra za Srbiju, tako da poređenja njega i Ljajića nema smisla. Nađi bilo kojeg vrhunskog igrača iz Bosne da je Srbin ili Hrvat, a da je odabrao prije BiH od svojih matičnih zemalja, kako mi to ovdje vidimo i osjećamo. Poenta je da svi ti igrači, sem Muslimana, ako ne prođu u te dvije reprezentacije odluče se igrati za BiH zbog boljeg ugovora u budućnosti i sličnog. A gdje se slažemo, ne moraju svi igrači što imaju srpsko porijeklo igrati za Srbiju, ako je ne osjećaju kao svoju matičnu zemlju. Poenta je da moraš malo šire gledati, i da ne možeš porediti neuporedivo. Jer takvo gledanje iskreno nama smeta u Bosni, jer mi smo Srbi i nista drugo, a to kome geografski pripadamo je nesto drugo. Ali u svakom slučaju, svako dobro i veliki pozdrav za Zr.