Komentari na vest

Džaka o meču odluke sa Srbijom: Imaju Mitrovića napred i probijaju po bokovima... Neka pobedi bolji

Petran

pre preko 1 godinu

Kad se zavrsi Qatar bajo moj, da osvojimo mi titulu sa Arsenalom ljubi te brat !
М

Марјан

pre preko 1 godinu

Бољи смо за класу од њих,али неспремни смо ментално и физички и (нажалост)испадамо лагано. Нерешено у најбољем случају...
F

FM

pre preko 1 godinu

Ovo je sport i provokacije su dozvoljene da se udje protivniku u glavu. Znam puno albanaca, ovi sto su rodjeni na KiM, sve i jedan hoce da prica sa mnom na srpskom. Oni se vise svadjaju medju sobom nego sa nama. Hmm, sto mi je to odnekud poznato?
N

Nba

pre preko 1 godinu

Piksi je kriv za oba neuspeha i tu je kraj priče kakve izmene on vrsi sto kaže Rade to je strasno.Zašto je uopšte zva Vlahovića i Jovica ako samo Mitar igra i to povredjen nije mi jasno i ako navijam za Partizan to je sad nebitno i zašto?
g

gcc

pre preko 1 godinu

Aj da budemo iskreni igrali smo 55 Lin min ali bas dobro...primili dva gola iz kontre,jeste hteli smo a i mi sad takozvani selektori i pametnjakovici da daju makar gol više nego komšije jučer..ili maka isto tako 4...dobili dva gola iz kontre igrali nweeseno sad svi pametujemo zašto ovo zašto ono..nece nas lopta i igra a iste na takvim velikim turnirima...ali ajde možda će nas sreća protiv svajcaraca..a sto se motivacije ,volje,i samoupozdanje tiče je na njihovoj strani...mnogo sreće.
D

Dojčilo

pre preko 1 godinu

Prijatelju, ovo je jednokruć žni sistem takmičenja...svaki je gole a kamoli bod bitan. Imaš dva gola razlike i ne povlačiš ručnu::::Zapitaj se malo.
n

nismoimalisrece

pre preko 1 godinu

Sad ima da ih razbijemo, pokazali smo sta mozemo, osetio je to brazil i kamerun,,,
h

hxx

pre preko 1 godinu

A šta to?;-)
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Da smo bolji, jesmo. Da smo katastrofalno vodjeni od Piksija, takodje jesmo. Da imamo veliku šansu, imamo. Nismo mi neka sila, ali momci svakako mogu mnogo više nego što je selektor dosad izvukao iz njih. Nadam se igri sa dvojicom napadača, pa kud puklo da puklo. Vanja, Pavlović, Veljković, Bleki, Kostić, Lazović, Gudelj, Ilić, Tadić, Mitar, Vlahović.
e

esex

pre preko 1 godinu

Zasto smo lose vodjeni od piksija?? Da nije njega ne bi ni bili na svetskom..vratio je veru igracima u same sebe,podigao timski duh..on mora ostati cak i da izgubi od svajcarske.nama treba kontinuitet sa piksijem,boljeg svakako nemamo.
G

GostRadan

pre preko 1 godinu

Ja mislim da si ti, kao provereni strucnjak, prevideo sastav i ubedjen sam da si mislio na: Rajkovic, Lazovic, Erakovic, Babic, Mladenovic, Grujic, Racic, Ilic, Radonjic, Jovic i skroz isturen Dmitrovic. Trener, Dragisa Binic, strucni konsultant, Rade Bogdanovic.
G

Gost111

pre preko 1 godinu

Lazovic i Gudelj? Hahahaha ti prijatelju podhitno da batalis fudbal.. Ima tu jos sportova
H

Hammer Srbija

pre preko 1 godinu

Samo znam da Pavlovic, Kostic i Mitrovic moraju da igraju, ostali svi mogu da se rotiraju, jednostavno je tako. Ajmo Srbija!
i

igortcfc_1340917029147185155@twitter.com

pre preko 1 godinu

Mitrović Aleksandar ili Stefan? Ne zna se koji je bio gori protiv Kameruna. Đuričića i Radonjića treba staviti od početka, Sergeja u vezni red sa još jednim koji zna da krpi rupe u defanzivi i napred Vlahovića.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 1 godinu

Recept je 4-4-2 Pavlovic-Babic-Veljkovic,Milenkovic Zivkovic,Ilic,Gudelj,Kostic Vlahovic,Jovic mogli bi malo da odmore Tadic,SMS i Tadic
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Bravo selektore 👍
H

Hammer Srbija

pre preko 1 godinu

Kreacija 0, tehnika igraca 0
l

lauderdale

pre preko 1 godinu

Mozda mi i jesmo zemlja od 7 miliona selektora ali ti svakako nisi jedan od njih.... Ovu tvoju ekipu bi dobio i Sasuolo.
G

Granit buregdzanin

pre preko 1 godinu

Dzaka je dobar momak. Radio sam moleraj u Cirihu 2012te preko jednog naseg coveka iz Bjeljine i renovirali smo kucu od tadasnjeg fizioterapeuta FK Bazela koji je goranac. Kada je Granit koji je njegov prijatelj cuo da su majstori iz bivse juge, doneo nam je tepsiju bureka, granice jogurta i neko suhomesnato domace. Ne prica nas jezik, ali skroz dobar lik
2

200h Cikago

pre preko 1 godinu

Cuo sam i ja od Srba iz severnog Londona da je dusa od coveka. Brat od tetke mog kolege sa faksa radi u jednom ExYu klubu u Cikagu i kaze da Saciri uvek ostavi dobar baksis i da slusa nasu muziku, pre svega Funky G, Djogani i Ivana Gavrilovica
P

Pasijans

pre preko 1 godinu

Bio je skoro na mozzartu intervju sa Veljkovićevim ocem koji isto kaze za Džaku da je kao dijete bio vrlo pristojan i uvijek se pozdravljao s njima.
K

Kleo

pre preko 1 godinu

I kakav je bio burek?
g

gf

pre preko 1 godinu

Jos malo čitaču ovde šteta što džaka i Šaciri ne igraju za nas...
P

Pa istina

pre preko 1 godinu

Pa realno steta, barem za Sacirija. Rodjen je u Gnjilanu, to je ipak bila nasa drzava. Da nisu nasi politicari pravili gluposti da nas taj narod zamrzi decko bi igrao za nas, kao sto je bilo primera u istoriji da igraju neki igraci albanskog porekla bez problema
Ћ

Ћелави препотенко

pre preko 1 godinu

@Pa istinac - Кад већ јавно износиш неке осуде, покушај бар мало да се образујеш. Прочитај ко су Шабан Полужа, Азем Галица, шта су балисти, шта су качаци, шта је СС јединица Скендерберг итд. па ћеш после доста времена проведеног читајући доћи до 90их година, ОВК и свих оних несрећних догађаја чији смо нажалост били сведоци. Драго ми је да је Џака спустио лопту пред овај дуел и да је схватио да је она провокација од пре 4 године била непримерена. Не смемо заборавити да је пре ње била и она чувена на стадиону ЈНА са дроном. Политици заиста није место у спорту, и ово је врло коректан потез Џаке.
r

radovan4

pre preko 1 godinu

Ovo sto je rekao nek pobedi bolji nam nikako ne ide u na ruku.
s

superior18

pre preko 1 godinu

Za Švajcarsku očekujem formaciju 4-4-2. Vanja-Eraković-Mladenović-Milenković-Pavlović, Radonjić-Kostić-SMS-Lukić, Vlahović-Mitrović. Ovo sa tri štopera smo pročitani. Staviti igrače da igraju na svojim prirodnim pozicijama na kojima igraju u klubovima. Pa i Eraković je u zadnjih godinu dana više igrao desnog beka.
r

roni

pre preko 1 godinu

realno to sam i ja napisao ili sa lukom malo povucenijim umesto vlahovica.prebrza krila,radonjic moze rodrigeza do mile volje da probija isto kao kostic i tu nam je sansa.to krez sredinu moze kad imas de brujnea u ekipi a ne tadica.
n

nisamfit

pre preko 1 godinu

Ima logike. Za Brazil je danas na desnom beku igrao štoper Militao. Mladenović takođe može da bude produktivniji kao klasični levi bek dok su nam Pavlović i Milenković najbolji štoperski par. Da zategnemo pozadi a napred svim snagama u juriš. Eventualno Gudelj umesto Lukića da zatvara kao defanzivni vezni a Radonjić i Kostić po krilima, iza njih Sergej i dva špica napred. Tadić je u nekoj minus fazi. Eventualno ako treba da udje umesto Sergeja u zadnjih pola sata.
s

surreal

pre preko 1 godinu

Slažem se sa ovim predlozima. Kostić koji nije na 100% health-a se troši bespotrebno u defanzivnim zadacima. I treba klasičan levi bek da mu čuva ledja a on da radi u manevru od sredine do korner zastave. Nemam ništa lično protiv Erakovića ali bi možda Milenković mogao da igra desnog beka kome to nije nimalo strana uloga a centralno da drže Veljković i Pavlović. U toj formaciji sa 4 pozadi bi neutralisali švajcarce da nam lako probijaju liniju odbrane kao danas Kamerun i naravno Brazil u prvoj. Gudelj neka se pobije sa njima na sredini a Sms neka razigrava krila i daje lopte Vlahoviću u dubinu dok Mitrović na leđima nosi dvojicu njihovih.
Р

РС

pre preko 1 godinu

Баш због тога што у народу након данашњег резултата влада велико разочарење, и што сви очекују да ћемо да испаднемо. Ја ту баш видим нашу шансу, јер да смо данас добили, већ би сада сви причали о 1/8, а да утакмица против Швајцарске није ни почела. Овако када је спласнула еуфорија, и када мало ко вјерује у пролаз, ја у томе видим нашу шансу, јер смо најбољи када је најтеже. Ајмо Србија
v

vare

pre preko 1 godinu

I da smo pobedili danas trebala bi nam samo pobeda protiv Švajcarske.tako da je isti djavo.
v

vare

pre preko 1 godinu

Gleda se gol razlika ne znam što lupate minuse.da smo pobedili imali bi tri boda isto kao i švsjcarska.mi minus 2 sada gol razliku oni nula.znači samo pobeda bi nam radila.
D

Delija33

pre preko 1 godinu

@vare E Pa nije isto isto jer da smo ih dobili 3:1 bili bi isto na 0, da smo pametnije odigral dali bi jos jedan i to bi bilo onda top
B

Bar Kohba

pre preko 1 godinu

Mi svakako nismo slabiji od Svajcarske, ali sa danasnjom igrom protiv Kameruna i neki dan protiv Brazila tesko mozemo dobiti. Svica je disciplinovan i organizovan tim, imaju snage i timski duh i dosta iskustva sa turnira, prava turnirska ekipa. Daju gol, znaju da se zatvore, imaju i nekoliko dobrih igraca, Brazil im je jedva dao gol iako je bio bolji. E sad mislim da Piksi mora promesati karte, dati sansu Radonjicu ili Djuricicu mozda Grujicu od pocetka, Jovic ili Vlahovic da zapocne sa Mitrom, mora zategnuti odbranu, previse je rupa. Bolje ovako kad se mora pobediti nego u nereseno da se nadamo. Navijam za nase.
U

U

pre preko 1 godinu

Menjao bih dva majstora Sergeja za jednog panja Dzaku, kako ga nasi zovu.
p

piksi piksi

pre preko 1 godinu

Lagano 0:0
I

Itd,itd

pre preko 1 godinu

Ovako treba da govori profesionalac jer ne navlači nepotreban motiv na sebe.Borjan je postupio potpuno drukčije pa popio četiri vruće supice i ostao smiješan na pravdi Boga.
B

Braga99

pre preko 1 godinu

Posteno
R

Robot

pre preko 1 godinu

Dok mi pljujemo na nase, strani mediji pisu kako je Srbija - Kamerun bila, nevjerovatna, i jedna od najboljih utakmica na mundijalu, kako su odlicno igrali i jedni i drugi. Znaci nismo mi bili losi toliko, nego je i Kamerun bio dobar. 🙂 Ajmo glave gore i jos jednu sjajnu utakmicu i sa Svicom, na gol vise, pa i neka ne prodjemo, bolje i to nego da gledamo kako se brane 90 minuta i slucajno daju go iz kontre, onda posle grupe nas neko natrpa 5:0, a svakako ce. 😁
d

dexy133

pre preko 1 godinu

Velika je razlika između 'kvalitetna utakmica' i 'zabavna utakmica'. Utakmice u trećoj novosadskoj ligi su često zabavne ali to ne znači da su kvalitetne. Strancima je naša utakmica bila zabavna, ne kvalitetna.
D

Dojčilo

pre preko 1 godinu

Ne radi se o tome nego se radi o taktičkoj gluposti selektora..
V

Valja

pre preko 1 godinu

Za divno čudo, korektna izjava Dzake
M

Mk

pre preko 1 godinu

Nije on problem nego onaj pevac Saciri. Onom vidis mrznju u ocima i svakoj gestikulaciji, Dzaka je dosta korektniji. Svejedno im vratiti sa kamatom za ono 2018.pa nek se češu. Biće to luda utakmica puna naboja
D

Djerdan je brat

pre preko 1 godinu

Ma i to je prica, igrao je sa nasim igracima i bio korektan
Т

Треба их

pre preko 1 godinu

накантати и довиђења. Могу и после тога остати добри момци што се мене тиче. У петак ћемо заиграти последњи танго са њима.
S

Subjektivni komentator

pre preko 1 godinu

Ja ću igrati da će biti crveni ksrton i jedanaesterac na utakmici, pa šta bude. Sretno komšije, ako je Saudijska Arabija dobila Argentinu, možete i vi ove jodlajuće Afro-jugoslovene. Sportski pozdrav!