Komentari na vest

Džejdon Sančo i efekat lude glave: Od vrha do dna za 767 dana

2

24.04.1902

pre 6 meseci

Dosadni ste bre vise sa ovim likom,covek ide iz kluba i gotovo!

Lord

pre 6 meseci

Zadnjih 7 godina kupuju se igraci samo sa vise od 100 miliona pratilaca.Politika Amera,kakav fudbal,talenat,rezultati...Lako je proverljivo ljudi,a i kad se razmisli,ne treba ti ni internet ni enciklopedija.Sta uradise od Machestera,fudbala generalno,od Var-a do Glejzera,niiista to ne valja....
L

Leao

pre 6 meseci

Nista specijalno, igrac tipa sterling kojem kad skratis prostor za trcanje nema sta da ponudi. U junajtedu nista ne funkcionise, treba da se promeni bukvalno sve od gazdi kluba pa do ekonoma. Dje im samo bi ideja da dovedu ten haga??? Antoni 100mil, sanco 90, strasnooo. Sa hjolundom su uboli, mali ce biti top igrac
Z

Zalutali u vremenu

pre 6 meseci

Ne znam zašto su ga toliko jurili,niko se nije otimao tada za njega!Ne znaju šta hoće i šta im treba ali zato znaju otići kod najboljeg frizera u Dortmund koji Barsi ni skalp na glavi nije ostavio.
И

И

pre 6 meseci

Ko god da dodje u Junajted, koliko god da je ozbiljan, talentovan, požrtvovan ponašaće se baš tako, jer to nisu akademici, već fudbaleri, povuče ih atmosfera u svlačionici. Ronaldo je pričao baš o tome, da je klub neozbiljan i slabo organizovan. Teško bi on postao ono što jeste, da je tada bilo rasulo i amaterizam. Imao je likove poput Skolsa, Kina i ostalih. Trenutni Arsenal je odličan, odličan primer zašto mladi igrači napreduju. Sećate se ono od pre 5,6 godina kad su Obamejang, Mkhitarijan i nekoliko klinaca snimljeni da duvaju neku travuljaču? Sa snimka u klubu nije ostao niko, samo godinu dana kasnije. Sad je disciplina. Napreduju mladi igrači, kako se razvija Saka, Martineli, Saliba i tako dalje? Bilo je ranije velikih igrača, Ozil, Obamejang, niko živ se nije vraćao u odbranu, džaba imena. Zašto je sada razvitak bolji? Zato što je kompletan klub na višem nivou profesionalizma. Samim tim, mladi igrači imaju postavljene standarde u klubu koje moraju da prate, inače lete napolje. Kad je Ozil zakucan za tribine, Obamejang oteran kao kapiten, šta je mogao da očekuje mladi Saka tada sa 18 godina, ako ne grize? Ne kažem da će taj Arsenal nešto osvojiti, tema je isključivo o razvitku i propadanju mladih igrača. A pogledaj Junajted, kakvi talenti, nikako lažni, već pravi talenti, poput Grinvuda i Sanča, šta im se desilo? Ovi što su se pojavili poput Garnaća, stagniraju dve godine. Nemoguće da svaki supertalenat u Juanajtedu propada, a na primer u Arsenalu napreduje. Sve je to do celukupne atmosfere i profesionalizma unutar celog kluba, koji utiče dobro ili loše na mladog igrača.
d

dhdhdhjd

pre 6 meseci

iskreno ne znam sta se desava sa ovom danasnjom omladinom,ne mogu da vjerujem da ih nista ne vuce naprijed osim para,i kad dodju do para sve uprskaju.Sanco ima takav talenat i nadam se da ce se vratiti zbog fudbala uzivanje je bilo gledati ga u Dortmundu.Slican igrac kao Azar s tim da je Azar cekao da dodje u Real da se penzionise,ali vrlo su i fudbalski slicni evo izgleda i karakterno.
M

Mitros

pre 6 meseci

On je i dalje odličan igrač, u Junajtedu je žrtvovan da bi igrao Bruno što je po meni pogrešna odluka. On nije krilo gde su ga gurali baš radi Bruna već čista desetka. Posle je došao i Ten Hag koji ima svoje favorite i doveo Antonija da bude pre njega u rotaciji. I ja bih isto postupio na njegovom mestu, jer oni u Junajtedu uvek nađu nekog igrača da se iskale na njemu iako su problemi mnogo dublji od samih igrača. I sad se vidi da i bez njega igraju podjednako loše ako ne i gore.
i

iggx

pre 6 meseci

Čuj žrtvovan. Pre mesec dana je Solskjer u intervjuu rekao da Sančo insistira da igra na levoj strani, iako Mančester već ima Rašforda tu. Sautgejt je pričao o njegovom nezalaganju na treninzima, bilo je u medijima. Ima probleme sa spavanjem jer celu noć igra igrice. Dečko je talentovan, ali je neradnik i slab je mentalno. Ni prvi ni poslednji.
M

MacReady

pre 6 meseci

"Žrtvovan" ? Dokle ćete da branite akcije ove lenštine, kakvo crno žrtvovanje, sve što doživljava sada je rezltat njegovih akcija, sve. Date su mu šanse i šanse, odmori i pauze. Dokle braniti ovakvog lika?
z

zeven Hag

pre 6 meseci

Kakav klub, takav igrač. Pukao skupa s njima
H

Hehehe

pre 6 meseci

Nije Gvardiola lud, video je još onda da nije čist u glavi