Stiven Džerard (©Reuters)
Stiven Džerard (©Reuters)

Džerard: Navijači Liverpula ne žele mene, nego da Klop ostane

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.03.21. | 08:51

„Ko zna da li ću ikada biti dovoljno dobar za Crvene“, kaže Stivi Dži

Kako se samo zanimljivo poklopilo: Liverpul je zapao u najveću krizu otkako je Jirgen Klop za komandama tima, dok je Stiven Džerard, jedan od najvećih sinova Enfilda, napravio malo čudo u Škotskoj i doveo Rendžers do titule.

Posle decenije gledanja u leđa Seltiku, a tokom kojih su Policajci bili i u četvrtoj ligi, Stivi Dži je uspeo da ih vrati na tron, da im donese 55. šampionsku titulu u istoriji. Sve to taman dovoljno da engleski mediji počnu da ga sele na klupu Liverpula.

Izabrane vesti

Ali večito skroman i u igračkim danima, Džerard i ne pomišlja, bar još neko vreme, na tu mogućnost. Štaviše, daje punu podršku Klopu.

Navijači Liverpula ne žele mene da budem novi menadžer. Oni hoće da Klop ostane u klubu i nastavi posao i ja ih potpuno podržavam. Ne bi trebalo da uopšte pričamo na ovu temu. Imamo jednog od najboljih trenera na svetu u našem klubu“, rekao je Džerard za ITV Njuz.

Nada se Stivi da će mu Klop „sačuvati“ klupu za još koju godinu.

Imam posao u Rendžersu. I smatram da ne činimo uslugu nikom ovakvim pričama. Nadam se da će Jirgen ostati na Enfilu još mnogo godina“.

Dvojka na Rendžers u Pragu - 2,85

Ali ne krije nekadašnji vezista Crvenih, koji je 17 godina nosio dres voljenog kluba, da mu je san da jednom postane menadžer Liverpula.

Liverpul je moj klub. Imao sam sjajnu karijeru. Da li mi je sad da jednom budem menadžer u tom klubu? Naravno da jeste, ali ko zna da li ću ikada biti dovoljno dobar za takav posao“, priznao je Stiven Džerard.

Za Rendžers je savršeno dobar. Doneo mu je titulu, a i u Evropi ekipa igra sjajno, čeka je u četvrtak prvi meč osmine finala Lige Evrope protiv češke Slavije.


tagovi

Glazgov RendžersStiven DžerardLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara