Komentari na vest

Eho prvog prolećnog poraza Novog Pazara: Neki su morali više, ali stvari se odvijaju veoma brzo

M

Meraklija Durlan

pre oko 1 godinu

taj Nis je on ostavio u ligi kada su svi bezali od Radnickog. I svaka mu cast gde je dosao. Tamo je i nas Djurickovic,koliko znam on trenutno ne tumba vec krpi. Gavric je bolestan i onaj 7 je povredjen. To je za Pazar mnogo jer su dobri igraci! Slazem da je Gacinovic radio dobro ali i 10 bodova nije malo u prvih 4 kola. Podrska Pazarci
B

Blizu Crne Gore

pre oko 1 godinu

Ovaj Stankovic je zamalo ispao sa niskim Radnickim u drugu ligu u sezoni 2020/21. Gde njega nadjoste, ovo sto pruza Novi Pazar u nastavku , nema veze sa jesenjim Pazarom. Trebali su da izgube i u Krusevcu, gde su bili ocajni, srecom dobili na prelako dosudjen penal, mucili se sa Nisom i Mladost GAT, srecno dobili TSC, Spartak ih glat dobio. Istumbao tim, izbacio Jovica, menja mesta Joksimovicu i Jovicu, ubacuje pa izbacuje Kurdica, nema Gavrica, rotira , izmislja pozicije, uz to je otisao Loncar iz tima. Kako vreme ide, tako sve vise unistava igru od jesenas, ostaje samo atmosfera medju fudbalerima i to je to, naravno i publika, ali ona zna sta je dobar fudbal, a ovo definitno nije dobar fudbal. Nece ispasti, naravno, ozbebedili su play off, ali naredne sezone iznova sve, od pocetka i nova borba za opstanak. Za to vreme Gacinovic je preuzeo Decic, prst na celo i zapitajte se zasto je Gacinovic otisao iz Pazara, a sada je u amaterskoj CG ligi. Ne znam zasto je otisao, samo komentarisem ovako sa strane, da je ostao, sad bi Pazar bio mozda treci na tabeli.
G

Gost8822

pre oko 1 godinu

Službeno, otišao je zbog bolesti supruge. Žena valjda ima rak dojke a mnogo su vezani. Neslužbeno, ne može gazda kluba da podnese da neko ima veće zasluge i simpatije u narodu od njega. Srbija.