Komentari na vest

Eik Jirka ima novi klub

Đ

Đukin fan

pre gotovo 3 godine

Ogroman i razarajući lopovluk u Zvezdi godinama.Praktično od ponoćne sednice uprave koju je organizovao i predsedavao Vučić!!!Behu sem Tvorzana,Kokeza(privođen za milionske malverzacuje),Bašanović,Tončev,Antić,Ćulibrk...Neko je lepo izračunao da je godišnje unazad 5 godina minimum po 10 miliona € nestalo iz kase..ne zna se gde!!!Dug se ne smanjuje...Ona muka od petka je ozbiljan signal kud zapravo srlja klub,toliki lopovluk i dunsteraj,sve i pored nespornog plasmana u Evropi,ovih par sezona,nemaju budućnost.Vučić koji ih je doveo,pustio da vršljaju,sad zarad golog opstanka na vlasti mora i Partizanu da doda gorivo,"pala"mu tribina tamo...ide karusel i ko zna gde će da se zavrti!?!
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Dečko bi pokidao na desnom beku. Gajić od pet centaršuteva, četiri idu iza gola. Bakajoko od pet centaršuteva, četiri idu štoperu u noge. Gobeljića neću ni da spominjem. Plaćen 750 hiljada, plus plate, plus porez, on je Zvezdu koštao sigurno 2 miliona. Ko će da odgovara za to. Alo 2 miliona evra, a takvih primera sličnih njemu ima bar 15 za poslednje 4 godine. Da ne nabrajam sada sva imena. Važno da je TVORZA rekao da je Mrkela najbolji sportski direktor u istoriji Srpskog fudbala. Pa naravno, Vrana Vrani oči nevadi. Lepo je napisao ovde jedan lik iz KG, mislim da mu je Nik Kragujevac City. Tačno je izračunao sve prihode Zvezde poslednje 4 godine od A do Š. Dolazi se do cifre od oko 160 miliona evra. Ako je budžet bio oko 30 miliona evra, to je 120 miliona evra. Pa gde odletoše tih 40 miliona evra. Dug ko zna koliki je. Duguje se igračima i zaposlenima. Ne znam šta da kažem, ovako ne treba da posluje klub koji hoće da igra često LŠ.
D

Duke0591

pre gotovo 3 godine

Pod jedan - kupljen igrač za 750k€ plus plata Pod dva - dali mu 6 (slovima šest) utakmica u prvenstvu, 161 minut (izvor tranfermarket) da pokaže šta i koliko može Pod tri - dečku ističe ugovor i odlazi za džabe Neko je ovde napravio grešku. Da li onaj ko ga je kupio ili onaj koji ga je sklonio nije toliko ni važno. Poenta je da niko ne odgovara za stvari koje čini. Sve to će doći na naplatu i biće kasno. Tipična srpska posla
O

Optimus Prime

pre gotovo 3 godine

Kao partizanovac ovog momka i Pavkova sam mnogo voleo da vidim u pfc! Steta sto se nekako nije namestilo, bilo bi mnog bolje za oboicu. Gobeljic i Gajic ili Miljkon naspram Jirke je dokaz kako se radi u oba kluba! Puno srece Jirki u spaniji a Pavkovu u sredu..
I

Iz sljivika

pre gotovo 3 godine

Citam komentare i smejem se. Koji bre Jirka? Jel vi zaista verujete da je to igrac za LE ili LS, za tim koji se bori sa Liverpulom, Milanom, Bajernom...? Slazem se samo sa onima koji u njemu vide Mrkelinu kombinaciju, Terzinu mutljavinu, i isisavanje para iz kluba.
P

Psycho

pre gotovo 3 godine

kad moze Gobeljic i kad je mogao onaj smotani Van La Para zasto ne bi mogao Jirka? Lik izmislio fudbal za pomenutu dvojicu
G

GV

pre gotovo 3 godine

Sećam se kad je došao, bio je srećan kao dete (što tada i jeste bio) jer je dobio šansu u Zvezdi, učio Zvezdine pesme, pevao... a onda pozajmice, nepružanje šanse. Ne znam zašto... Da su mu dali makar jednu sezonu da pokaže može li da uspe u klubu kao što je Zvezda.
j

jjjjjjjja

pre gotovo 3 godine

Znaci, zvezdana mu upropastila karijeru
E

Epp

pre gotovo 3 godine

Milojević hteo od njega tj krilada napraviofanzivnog beka. E pa neće moći.
J

Jirka

pre gotovo 3 godine

To vam je samo dokaz o mutnim radnjama u klubu...ispadne da su bolji igrači od njega gobeljić, bakajoko... A de ne pominjem Degeneka, kako je čovek sklonjen...
Ž

Živela KOMBINA

pre gotovo 3 godine

Čisto NJEPRA RAPA. Koliko je igrača predhodnih godina dolazilo za ogromne pare i plate, a odlazili za džabe ili za neke smešne pare. Koliko je igrača sklonjeno sa strane koji nisu hteli dilove. Ovo je zlo šta rade. Mrš bre iz Zvezde, Zvezda Zvezdašima.
D

Dejan Pizon

pre gotovo 3 godine

Jedino sto znam to da kad bude dosao i taj dan da Gobeljic i Gajic odu iz zvezde posle toga ce igrati za znj ekipe,to jest za pastetu i jogurt,da li smo mi svesni koliko gobeljic ima platu pa to je sramota.
b

borovo

pre gotovo 3 godine

Gobeljić posle finala kupa je trebao biti oteran iz kluba,zbog ponižavanja prvo svog dresa i kluba za koji igra,a posle i zbog ponižavanja rivala.
Б

Брат од Генија

pre gotovo 3 godine

Огрешили смо се о овог момка
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Ni ime da mu napišete kako treba
G

Gost1111

pre gotovo 3 godine

Ma da, bolji je Bakajoko 😂
N

Nekad aktivni Cigan

pre gotovo 3 godine

Sa srećom, možda je i bolje što je otišao, da što manje posla ima sa Mrkelom i Terzom.
G

Gostić

pre gotovo 3 godine

Svako ko je gledao juce utakmicu sa Vojvodinom jasno mu je koliko nam fale igraci koji mogu da "probiju".No,'ajde...
g

gatsby

pre gotovo 3 godine

Sad kad krenu komentari kako je dečko trebao da igra,kako ga neko mrzeo... gledao ga u Radničkom,nije znao gde je levo...Samo pitanje ko je dao pare za njega,ovakvih imate i u našoj 3.ligi
N

Nekad aktivni Cigan

pre gotovo 3 godine

Ma da stručnjak, naša treća liga i Segunda su tu negde po kvalitetu...
K

Krilo

pre gotovo 3 godine

Pa nije trebao da zna gde je levo. On je dasno krilo a ne BEK.