Kristijano Ronaldo (©Reuters)
Kristijano Ronaldo (©Reuters)

Ekspresan demanti: Kristijano Ronaldo ne stiže u Bajern, ali ide iz Junajteda ako ne stignu pojačanja

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.06.22. | 10:19

Portugalac je svakako nezadovoljan

Kristijano Ronaldo je opet nezadovoljan. Ima vala i zašto. Ali u Nemačkoj tvrde: neće u Bajern iz Minhena. Florijan Pletenberg, novinar Skaja koji je prvi javio da Sadio Mane dolazi na Alijanc arenu, ne tvrdi da je madridski As objavio neistinitu informaciju, ali decidirano stoji pri stavu da se takav transfer neće obistiniti.

Naknadno obrazloženje dobićemo večeras u specijalnoj emisiji kada bismo mogli da saznamo šta se zapravo desilo, ali da je Ronaldo ljut svedoči i portugalski Rekord, inače list u dobrim odnosima sa petostrukim osvajačem Zlatne lopte.

Izabrane vesti

Rekord naime piše da je Ronaldo najužem krugu ljudi već rekao da mu se nimalo ne dopada kako se odvija prelazni rok na Old Trafordu, jer iako su mediji mesecima brujali o interesovanju za Darvina Nunjeza – završio u Liverpulu – te vezisti Barselone Frenkiju de Jongu i Ajaksovom krilu Antoniju niko još zvanično nije potpisao.

A otišli su već Nemanja Matić, Pol Pogba, Edinson Kavani, Džesi Lingard i Huan Marta.

Novi trener Erik ten Hag možemo samo da nemoćno sleže ramenima. Ronaldo neće. Njegov ego ne može da istrpi da igra u timu koji se ne bori za trofeje.

Stvari moraju da se promene u smeru u kom on želi. Nadam se da će imati uspeha, jer ako on bude uspešan – svi ćemo biti”, rekao je nedavno Ronaldo govoreći o Ten Hagu.

I najavio, barem ako je za verovati Rekordu, ukoliko se situacija brzo ne promeni – Ronaldo bi mogao da zatraži transfer!

Mediji su već pisali i da je Ajaksov defanzivac Jurijen Timber odbio da pređe u Junajted posle upozorenja bivšeg šefa tog kluba Luja van Gala da je reč o ne baš savršeno organizovanoj sredini. Talentovani igrač Derbija Malkolm Ebiovej je navodno izabrao Kristal Palas pre Junajteda, mada on svakako nije bio igrač predviđen da nosi tim.

Ostaje ipak činjenica da Mančester junajted ne izgleda kao tim kadar da se porva sa najboljima u Engleskoj. Liverpul je već doveo Darvina Nunjeza umesto Sadija Manea, Mančester Siti je uzeo Erlinga Halanda… Junajted još tihuje.


tagovi

Kristijano RonaldoLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Man. Junajted
Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara