Komentari na vest

El Šaravi u nadoknadi kaznio Spaletijev kukavički pristup, Napoli gubi korak za milanskim rivalima (VIDEO)

G

Gostwl

pre oko 2 godine

Kakav nacin za oprostiti se od titule... Desio im se Spaleti po ko zna koji put ove sezone, imas rezultat 1:0 pretendujes na titulu, a citavo drugo poluvreme pustis ekiou da te napada i branis se, tako se do titule ne dolazi.
A

Apsolutno

pre oko 2 godine

Očekivan rezultat.
Z

Zoyyy

pre oko 2 godine

I kada su bili prvi i po vama bili favoriti za titulu, rekao sam da njih ni ne smatram za konkurente, smesni su kao i Milan, jedino su u igri bili zato sto je Inter imao los period.
J

Jel

pre oko 2 godine

A inter je sad u igri jer milan ima loš period.
V

Vlada01

pre oko 2 godine

A ti misliš da samo Inter može da ima loš period a svi ostali igraju maksimalno cele sezone,pa kad Inter prođe loš period onda stigne rivale....kakav komentar.Tako se isto može reći da Milan sada ima loš period pa im je Inter prišao ili Roma nije četvrta jer je gubila od Venecije,Verone a sad vezala 12 bez poraza.Pa normalno je da ekipe ne igraju cele sezone u istoj formi,ali ne može to biti izgovor ili alibi zašto je neko bio kandidat za titulu pa više nije ili zašto su neki imali sumnje da li će Inter odbraniti titulu i sada kaže kao na foru "znao sam da će biti lagano samo da prođe loš period".3 boda su 3 boda a samo neko ko ne prati dovoljno Calcio može reći za neku ekipu da ima lakši raspored jer u Italiji nema lakih protivnika pogotovo kad je moranje....Ko misli da će Inter lako dobiti Romu neka stavi ako sme soma evra na singl.
L

Lmao

pre oko 2 godine

@vlada,pusti ih druže,to ti je klasičan komentar prosečnog interiste,sad kad su u finoj poziciji svi su sve znali a dok ih nije išlo nisi ih mogao videti na sajtu,pišu tu neke nebulozne komentare kao da je inter osvajao po 100 bodova svake sezone.
Z

Zoyyy

pre oko 2 godine

Ne razumete vi sta ja pricam, dzaba vam je.
I

Inter

pre oko 2 godine

Lmao@ ne znam koga ti to od interista nisi mogao videti na sajtu kad je Inter bio u losoj formi. Naravno da se ne zna ko ce kako zavrsiti, ja sam smatrao jos u decembru da Napoli nema snage da izdrzi do kraja, pogotovo dok im je Spaleti trener. Inter je po vecini strucnjaka glavni kandidat za titulu, ali ima jos dosta do kraja, Milan ima bolji medjusobni skor, ali i tezi raspored. Cak ni taj tezi raspored ne mora puno da znaci, jer je Milan ove sezone bolje igrao sa jacim timovima nego sa slabijim. I dalje smatram da ce titulu osvojiti najmanje losa ekipa, jer sva tri kandidata imaju nekoliko nedostataka.

elmagico

pre oko 2 godine

videlo se da Zalevski nema snagu, kasno je Murinjo ubacio ElSharavija
s

soul_s

pre oko 2 godine

Sramno je odigrao Napoli. Steta za Romu sto nece do ls....
D

DDF

pre oko 2 godine

Protiv Napolija svi igraju punom snagom,samo da titula ne ode na Siciliji gde drzava i savez"ne zeli"
p

papapaGost

pre oko 2 godine

Sve tacno sta si napisao,ali I da znas da Napoli nema sampionski mentalitet.
1

1312

pre oko 2 godine

Razmisli malo o čemu pišeš, nemoj da lupaš gluposti.
u

uf

pre oko 2 godine

jos kad bi znao gde je napulj
R

Rodman1986

pre oko 2 godine

Sicilija? Au.
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

@Rodman Napulj je nekad bio prestonica Kraljevine Dve Sicilije.
R

Robert Prosinecki

pre oko 2 godine

Svaka čast igračima Rome, baš se radujem što su dali gol ,Napoli igra slabo,bez ideje i neke vizije,a i nemaju hrabrosti a ni vođe na terenu kao što je nekada bio Hamsik ,ili pre njega Laveci ili Kavani. Slabo,baš slabo od strane Napolija.sportski pozdrav.
R

Realan skroz

pre oko 2 godine

Nije los Murinjo, cupa maksimum iz Rome... Odlika velikih trenera
G

Gost747

pre oko 2 godine

I onda se pojave i kazu Murinjo je katastrofa, a u stvari tim rome je katastrofa uz par pojedinaca i Murinja koji ih cupa
A

Ajbezibre

pre oko 2 godine

E vala mi je dosta više i vas papagaja što posle svakog meča potencirate kako roma ima katastrofa tim i da murinjo radi nemoguća čuda,šta fali ovom timu,po čemu to milan,atalanta pa i napoli imaju jači tim? Sva tri tima imaju solidnih prvih 11 i očajnu klupu,milan je čak pola sezone igrao bez pola ekipe,šta reći za njih onda i njihovog trenera
@

@ajdebezibreti

pre oko 2 godine

Pa kazes da ima bolji tim. A razlika izmedju tih i Rome je u tome sto Roma ni prvih 11 nema kasvetnih, a o ostatku ekipe i da ne pricamo... Tako da da, Murinjo genije!
a

ajbezibre

pre oko 2 godine

pa nemaju ni ovi svih 11 ,rekao sam imaju svi solidnih 11 ,ne odličnih ,milan nema napada osim levog krila leaoa,desno krilo nemaju,ofanzivnog veznog nemaju,špica nemaju osim 35godišnjaka,na stopera im je uletilo dete od 19 godina i sasvim slučajno kida,napoliju igra lobotka u veznom redu,kiksara mario rui levo,desno dilorenco,stoper rahmani,nezainteresovani i neprepoznatljivi insinje levo krilo,na golu meret,svaki tim ima svojih problema