Komentari na vest

Enco Fernandes se ponudio Barseloni

p

primary

pre 3 meseca

Ugovor do 2032? Oni nisu normalni.
G

Gost300

pre 3 meseca

Nije ni realno da svjecki sampion igra za tim sa sredine tabele,stadioncic od prije nove ere,jos da im roman nije malo popravio situaciju morali bi zimi igrati u gumenim cizmama 😊
H

Hazard

pre 3 meseca

Zato ste vi izgradili nov stadion, da imate narednih 20+ godina izgovor da ne osvojite ni jedan ozbiljan trofej, zivite od secanja sa wikipedije.
г

гост66

pre 3 meseca

Pozdravio te Dule Savić
G

Gost300

pre 3 meseca

A vi kad pogledate Wikipediju vidite godine borbe za opstanak,igranja Cempionsipa i 2004 izlaska iz misije rupe 😊
H

Hazard

pre 3 meseca

Vidimo 6 osvojenih trofeja od 1996. do 2004., od kojih su 2 evropska, isto koliko klub za koji navijas ima za 100+ godina postojanja. A kad smo izasli iz misje rupe 2004. onda smo vas poslali u istu za sva vremena. Sada ti ostaje samo da se secas poslednje titule iz 2004., i onih silnih iz 1920ih , kada ti ni roditelji nisu bili rodjeni.
G

Gost300

pre 3 meseca

Pa da,racuna se samo vrijeme kad je nastao chelshit,onda ni Real nema 14 titula Lige Sampiona,nema sta,chelshit je najtrofejniji klub u Evropi,sa 6 titulica 😂
F

Fake news

pre 3 meseca

Koliko kasnite ejj,pa bukvalno je danas pre par sati Encov menadžer demantovao sve te gluposti koje ste vi tek sad stigli da napišete!
C

Cfc

pre 3 meseca

Nema veze sa vezom.
N

Neki gost

pre 3 meseca

Ma daj bre koga vi zezate,pa eno svi mediji i portali pisu kako on hoce da ostane i da je zadovoljan u Celsiju to je cak potvrdio i njegov menadzer,ne znam odakle vam da ide u barselonu a pritom ima onoliki ugovor,pisite samo proverene vesti a ne špekulacije.
K

Kleo

pre 3 meseca

Placljivko argentinski. Izuzetno iritantan lik, kao i vecina fudbalera iz juzne amerike.
d

dzmak

pre 3 meseca

Šta pišete vi, daj bar malo istražite to što prepisujete. O tome se pisalo zadnjih dana i na utakmici sa Vilom je skinuo dres, derao se i pokazivao da ostaje. Posle je i sam izjavio da nema nameru da ide iz Čelzija.
I

Inzaghi

pre 3 meseca

Kome se ti sine nudiš a imaš još 8 godina ugovora? Što nisi razmišljao na vreme?
B

Brat Nevera

pre 3 meseca

Ljudi moji, pa šta je ovo, haha, čovek štrajkovao tamo u Benfici dok ga nisu pustili u London, a sad bi da beži u Barsu. Karakter većine današnjih fudbalera je ravan nuli.
p

pffff

pre 3 meseca

Trade, Frenki za Enca win win!!!
H

Haxer

pre 3 meseca

Platis ga 120 miliona eura, das dugoracan i dosta dobar ugovor i on odmah hoce da bezi?! Ovo nisu vise fudbaleri nego obicni kmecavci..
d

d.o.o.

pre 3 meseca

kao da ti je novac garancija da ces biti srecan tamo gde radis. sto se tice enca, nemam ni neko preterano lose ni preterano dobro misljenje, ali ovakvo tvoje razmisljanje je bas povrsno
H

Haxer

pre 3 meseca

Da, da bas je povrsno. Das toliko novca za njega i on posle godinu dana kaze, ej pada kisa cesto u Londonu, isao bih u suncanu Barselonu..Ako nije srecan za 200-tak hiljada eura nedeljno, nek se vrati u Argentinu da peca ribu sa ortacima i nek bude srecan..