Komentari na vest

ENCO FERNANDEZ: Detaljna analiza budućeg najboljeg veziste na svetu

S

Soy argentino

pre preko 1 godinu

Enco je već svetska klasa sa samo 21 godinom
M

Mylo358

pre preko 1 godinu

U moru dobrih odluka Milana,ovo im je jedna od retkih najlosijih.Masara je bio u Buenos Ajresu sve je bilo dogovoreno,18 milki vrednost transfera,ali se Maldini kockao i cekao Sanceza koji je otisao u PSG.Benfika je bila najbrza i ekstra profititala.Igrac koji ce biti top 5 na svojoj poziciji u narednih 10 godina.
p

pančevo

pre preko 1 godinu

Ovde da napišeš najdobronamerniji ili najrealniji ili najbolji komentar, uvek će se naći neko ko će staviti minus, naravno namerno. Kakav mentalni sklop.
К

Каквог је играча

pre preko 1 godinu

Милан изгубио због ценкања
e

esex

pre preko 1 godinu

Braco ne preterujte.
p

pančevo

pre preko 1 godinu

SP je suviše mali uzorak da bi se davao ozbiljniji sud o nekom. To je specifičan, brzoturnirski sistem, koji ne prešta nikakve greške i nema popravnog. Po pravilu svako SP ima svoje heroje koje pamtimo samo po igrama na SP, ni pre ni posle SP, nikakvu ozbiljniju karijeru ne naprave. Nekoliko primera, Skilaći 90, pa Tomas Skuhravi (da li se iko seća da je on bio drugi strelac ITA 90), pa Hames Rodigez, donekle Paolo Rosi ili Kempes, pa Umit Davala, sad Sofian Ambarat itd itd...to su bljeskovi, to je splet okolnosti. Zato SP vrlo često daje nerealnu sliku o kvalitetu nekog igrača. Ponavljam, to je jako mali uzorak utakmica. Enco je dobar igrač, ali treba još puno vremena da se da neki ozbiljniji sud.
@

@pancevo

pre preko 1 godinu

Zato se strahinja pavlovic kroz 3 utakmice pokazao kao novi vidic i slican talenat gvardiolu. Hahhaha
T

Trpadzia

pre preko 1 godinu

Unahi? Decko je marokanski Iniesta
I

I

pre preko 1 godinu

Jel Belingem budući najbolji ili Kamavinga ili Fernandez, dogovorite se već jednom, svaki dan novi budući najbolji na svetu.
G

Gost911661

pre preko 1 godinu

vazno je kad ima dobrih igraca da je tako i strelaca i driblera kao pocetkom 21.veka
p

plavac

pre preko 1 godinu

sva trojica različiti,različite i pozicije ali ja kad bih sastavljao ekipu prvo bih zvao enca pa belingema u tim
G

Gostkg

pre preko 1 godinu

Veceras ce da se vidi dal stvarno nesto vredi i koliko, mislim da ce ga "pojesti" vezni red hrvatske, nadam se da gresim.
E

El Stefanel

pre preko 1 godinu

Klopu su Belingem i Fernandez prioritetne mete za leto. Kakav bi to džek pot bio ako obojicu dovede. To je dosta realno ako se uzme u obzir da klub napuštaju Keita, Milner i Čemberlejn dok su Alkantara i Henderson već u ozbiljnim godinama.
S

Steppenwolf

pre preko 1 godinu

Dosta realno kazes? Jesi li svestan da Benfika Enza nece pustiti ispod 120M a o Belinghemu jos kao englezu da ne pricamo! Samo za vezni red platiti preko 250M je sve sem realnog decko. Puna kapa ako i jednog mogu da dovede
П

Паун

pre preko 1 godinu

Фабрицио Романо је објавио да је Ливерпул већ постигао начелан договор са Бенфиком око Фернандеза за лето 2023. А у вези Белингема,сам играч и његова породица преферирају трансфер у Ливерпул јер сматрају да ће тамо добити сигурне минуте за игру и да је средина најбоља за његов напредак. Сад,ништа није сигурно док се не објаве званичне информације,али ствари за њих двојицу тренутно тако стоје.
S

Sjejej

pre preko 1 godinu

Prvo mora da se plasiraju u top 4, onda mogu da trose i da ocekuje da nesto kao sto neko rece Enco ispod 100 nece sigurno nigde jos ako Benfika dogura do polufinala LS 120 ce morati da se plati plus plata oko 10 neto a Belingem ispod 130 do 150 plata minimum 15 neto To ti je 500 miliona kojih Liverpul nema a i nema sanse da da vise para od Celsija, Reala i Sitija plus racunaj Mancester,Psg i Njukasl koji vrlo verovatno ce da licitira za Enca ako udju u LS, ja tipujem sa nece dovesti nijednog mozda pokusaju Tilemans da ukradu Arsenalu posto mu istice ugovor
G

Gosthshahs

pre preko 1 godinu

preuvelicavate coveka koji nista posebno nije pokazao... licno moje misljenje
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Dobar igrac, ali nazvati ga buducim najboljim vezistom na svetu? Van svake pameti
C

Crni Grom

pre preko 1 godinu

Ne daj Boze da ovi osvoje, pisali biste o tome do sledeceg svetskog...