Komentari na vest

Enco Fernandez izgleda stavio tačku na transfer sagu: Benfika u srcu, ostajem ovde (VIDEO)

ž

žoga

pre preko 1 godinu

To da mu ne zvižde sa tribina dok ode 🤣
D

Deniz

pre preko 1 godinu

Benfika u srcu, a igra tamo 6 mjeseci. Hahahaah. Da je mogao dpe bi dao da ode u Celsi, em 10 mil po sezoni, a drugo najbolja liga trenutno na Svijetu. Ne govorim o losoj igri Celsija, vec o uslovima. Opet licemjerstvo, sad mu dobra Benfika, hahahaah.. Samo da se smijes..
k

klakerica

pre preko 1 godinu

Citam komentare zatucane mase...nije trenirao i bio je izolovan jer su pregovori bili u toku,da se ne bi povredio(normalna praksa u svetu fudbala).Da je Celzi pljunuo 120m da vidis kako bi Benfika pevala,a vala i on koji bi imao platu 8-10m i igrao PL.Pritom je decko top igrac,ali bitno je da se pljuje i mrzi,to su pojedinima jedine emocije za koje znaju.
m

ma je li

pre preko 1 godinu

To nama svetski prvak se malo spustio na zemlju
Z

Zvezdas1989

pre preko 1 godinu

Na kraju ce da ode na leto u neki tim za 30miliona
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Pokazao prstom na sebe, pa na travu, sto pokazuje da je uskoro igrac Varzima...
M

Mika iz Trstenika

pre preko 1 godinu

Kako bre stavio tacku, pa gde je onaj pametnjakkovic sa areni koji je prenosio utakmicu celzi-siti, kaze transfer je gotov samo je pitanje vremena kada ce da potpise i tako u nedogled vise komentarisu transfere ko gde ide, nego utamicu
H

Hidro

pre preko 1 godinu

I koliko smo odbrojali, 4 dana i postala je transfer saga? :D
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Obican placenik i licemer, kao i 95 posto fudbalera. Grabio sakom i kapom da ode u Celsi, propustao treninge, otisao nazad u Argentinu bez dozvole kluba, a sad se odjednom nesto busa i pokazuje kako ostaje i voli klub.
Q

QwertzPa013

pre preko 1 godinu

Dobar ti nick, bas tog igraca opisuje tvoj komentar. Inace vecina nas bi poslo za vecom platom, tako da man'te se moralisanja.
F

Fabri

pre preko 1 godinu

Nije svako Marek Hamsik...
N

Neznalica

pre preko 1 godinu

Sarlatan obican
G

Gost9999

pre preko 1 godinu

standardna lažna ljubav i povezanost nije prošao transfer pa sad prstima dokazuj zaluđenoj masi sa tribina da kao tobože ti pripadaš tu benfika je ovo ili trebala prodati za masnu lovu i oderati Engleze kad se već ušlo u priču ili njega zakucati za tribine
1

1992

pre preko 1 godinu

E zato nisi ni vlasnik, ni direktor, ni sportski direktor ni nekog kluba iz 5. lige u Srbiji jer bi ti tako poslovao. Radi za tih 300 e i ćuti.