Komentari na vest

Endijaje definitivno ne igra derbi, Mijatović predvodi Zvezdin špic

k

kizabg

pre 5 meseci

Kako se ovaj povredio, verovatno se negde sapleo i pao?

VecaBg1971

pre 5 meseci

E sad se mali pokazi ko si i sta si, zapusi svima usta
N

Napad kao u avgustu

pre 5 meseci

Glazer- Nedeljković, Spajić, Dragović, Rodić- Stamenić(Mijailović), Hvan, Kanga(Katai)- Bukari, Krasso, Olayinka
D

Delija penzioner

pre 5 meseci

To lutko ....
m

mb1970

pre 5 meseci

Auuu kakva steta sto ne igra, zelim mu sto brzi oporavak pa onda u pauzi nek pakuje kofere zajedno sa tandemom M-M i sto dalje od svetinje. A mislim da ovi genijalci su najzasluzniji za dovodjenje trenerskog maga kojeg trenutno imamo na klupi
I

Ipswich

pre 5 meseci

Šerif nije vredan prostora, osim konstatacije da neće igrati zbog povrede.i Zvezdaši kažemo hvala Bogu. Neka taj polutan briše odavde gde god hoće, a Crvena zvezda mora u Zimskom prelaznom roku kako zna i ume da dovede onog malog Kragujevčanina, što igra za Mladost iz Lučana, Sremčevića. Neka košta šta košta. Zamislite malog Bekama i njega u špicu napada. Šerifa treba staviti u status Falka i to mu je mnogo.
R

Ranko Stojic

pre 5 meseci

I sta sad kaze "veliki strucnjak" Ranko Stojic koji je doveo Ndijae u Zvezdu, hoce biti neko direktno ukjucenje u neku emisiju jer vidim da svuda gostuje i nesto objasnjava i ovu prevaru od igraca sto je doveo i jos nas ubedjuje da je igrac neka ga bude sramota ako ima obraza
O

On je samo na areni

pre 5 meseci

Veliki igrac i strucnjak bez koga ne moze da se zamisli nijedan prenos utakmice
S

Samo

pre 5 meseci

Na areni je golman partizana nezamenjivi strucnjak
n

nebitan63

pre 5 meseci

Cuj oslabljeni neigranjem Serifa,alo zemljace pa mi smo jaci neigranjem ovog balvana decko nema veze sa fudbalom po meni jedan od najlosijih zvezdinih transfera mada ima ih mnogo koji su nazovimo "strucnjaci" Terza I Mrkela doveli u ZADNJIH NEKOLIKO godina ( Kolibaly, Risario, Falko, Diony, Dela Para ma da ne nabrajam vec se nerviram). Pustite Zvezdinu decu da igraju I SIGURAN sam da ce ostaviti srce na terenu a ovi afrikanci osim Kange boli ih ona stvar za Zvezdu.UPRAVA I BAHAR NAPOLJE!!!
k

kizabg

pre 5 meseci

Sva sreća što ne igra u obrani, bio bi prvi strelac lige
M

Micas

pre 5 meseci

100 puta sam rekao,odigrao covek ligu sampiona sta mu je i bilo u ugovoru i sada cao..samo treba videti ko ga je doveo..zbog njega je zvezda prosla kako je prosla..taj veliki strucnjak menadzerski. Zvezda ce da zivi vecno a vi lo.... jednog dana doci ce sve na naplatu.
B

Bata Želja

pre 5 meseci

Ode ovaj u Tursku na neku pozajmicu a posle će verovatno u neku fudbalsku vele silu poput Vijetnama ili Indonezije ili pak Indije a kasnije ćemo da ga isplaćujemo poput Falka, Dionija ili Rišarija što znači na rate ili preko suda a sve to od novca zarađenim na transferima naše dece koja nisu imala mesta u prvom timu pored ovih panjeva!!!
D

Don Vito Corleone.

pre 5 meseci

Zvezda zaista ima problema sa povredama igrača u poslednje vreme! Prvo, povredio se Ivanić, a sada i peh sa povredom nezamenjivogog Nedajea, kada se niko tome nije nadao! Samo je još to trebalo da se povredi sjajni Nedaje! Ko će sada padati preko lopte na 1 m od gol linije?! Ako Bahar želi da Partizanu gleda u leđa posle derbija, onda svakako mora u tim staviti Đigu, Krasoa i Olanjiku i naravno nezaobilaznog Kangu! Ako ova četiri velemajstora budu igrali, Partizanu se ne piše dobro (u igrici “Real Manager”)!
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Slobodno pljuj po Zvezdi, ne moraš da se foliraš kroz sarkazam. Znamo svi da većina njih nije za Zvezdu, i ja ih u poslednje vreme prozivam ali dobronamerno za Zvezdu, ali i znamo da si ti ubačeni provokator iz komšiluka. Micuma ti ja...
D

Don Vito Korleone

pre 5 meseci

Serif je dobar igrac, ali trener ne valja. Baraka Obamu najuriti sve sa Glazerom i Borjanu koji jedini igra Evropu se izviniti.
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Šerif dobar????? Opet sarkazam, on je Kulibali 2. Ima još stranaca, a i nekoliko domaćih igrača kojima nije mesto u Zvezdi. Samo što ja to kažem kao dobronamernu kritiku, a ti ih prozivaš svaki Božiji dan zato što si ubačeni provokator. Ja baš mislim da će Bahar krenuti na bolje, i ako sam i njega kritikovao. Ne može ništa preko noći, a i trebaju mu malo bolji igrači. Ja UVEK DAJEM PODRŠKU ZVEZDI KAO KLUBU, za razliku od tebe koji si ubačeni trojanac i provokator.
М

Марлоне

pre 5 meseci

Добар је Шериф, само га зезају основе фудбала. Да је прошао добру фудбалску академију имао би мало више техничке вјештине, а овако игра збрда здола.
B

Bane1989Ns

pre 5 meseci

pa da dovedu Roke Santa Kruza iz Libertada koji ima 40 godina vise bi dao golova i trcao nego Ndiaje
a

anelej110

pre 5 meseci

Prva postava C.zvezde sledeće sezone Rajkovic-Mladenovic-Spajic-Dragovic-Nedeljkovic-Radonjic-Grujic-Krunic-Lazovic-Jovic-Joveljic trener Muslin
R

RatkoB

pre 5 meseci

Imaš li još neku želju? Hoćeš pivo uz to?
S

Salamander

pre 5 meseci

Obzirom na to da prima 1.2 miliona godišnje, da ima ugovor na 3 godine, da je plaćen 4.3 miliona i da je u našem raspalom prvenstvu dao 0 (slovima: Nula) golova sasvim je jasno da oseća baš velik bol u predelu prepona i da ga baš boli ono što počinje na K a završava se na urac. Možda se pojavi u košarkaškom klubu, ko zna, videćemo.
i

ide on

pre 5 meseci

u Arabiju i koji moj su ga dovodili veliki strucnjaci Mita i Zvezdica -cokaino,ko mu je menager evo ja igram fudbal rekreativo pa ako ima klub u Turskoj ili u Arabijii da me odvede bez obestecenja bi bi mu zahvalan sigurno bih dao bar gol vise od ovog Nigera on za polu sezonu 2 a ja bi dao gol vise makar i rukom...Sramota pa dokle vise tih Kafua,Zardera,Tomatela i Jednojajastih ovo nigde nema a za Ratkova nema para,a kostao ji manje nego ovaj kromanjolac e strucnjaci moji nadam se da se blizi kraj i vama koji ste potrosili vise para nego sve predjonde uprave koje su bile
R

Repac Plandiste

pre 5 meseci

Znaci ceo zivot sam u fudbalu i oko njega. Nikakvog razloga nemam da branim stranca koji prima ogroman novac. Gledao sam ga vise puta i pre nego sto je dosao kod nas. Za ovog Saldanju iz FKP je Levandovski. Treba imati malo strpljenja, dobar je to igrac a i tim je nesto najbolje od Barija. Sa ovim su se složili...
1

156

pre 5 meseci

Hahaha on bolji od Saldanje koji vic🤣🤣
N

Nekac035

pre 5 meseci

Ne igranjem Serifa u derbiju sanse za pobedu su odma 30% vece. Jos kad bi i Djiga preskocio derbi, sanse za pobedu bi jos vise skocile.
i

iz sljivika

pre 5 meseci

Nadam se da će početi Kraso i Mijatović zajedno, jer bi Kraso mogao malom da upakuje nekoliko šansi za gol.
G

GostGostuje

pre 5 meseci

Serif je izbrisao Zvezdu na instagram i sve slike u njenom dresu? Ode co'ek?
O

Ok

pre 5 meseci

Putuj igumane. Da vrate Joveljica kako znaju i umeju. Samo budale ne vide napredak kluba sa Sljivicem, Mijatovicem, Lucicem, Mitrovicem. Knezevicem, Nedeljkovicem, Stamenicem.
p

podeden

pre 5 meseci

Duzni mu plate,nema kome nisu,zato i Ivanic ne igra,kakva povreda 3 nedelje vec odmara.
F

Forever Young

pre 5 meseci

Mi ovde teramo iz kluba Ndiajea, a upravo nam je za KK potpisao još jedan Ndiaje.
C

Comi81

pre 5 meseci

Glazer,Rodić,Dragović,Nedeljković,Stamenić,Mijailović,Kanga, Olijanka ,Bukari,Mijatović,Kraso.
D

Djape45║

pre 5 meseci

Maksimovic, Sljivic i Knezevic bar na klupu da ih dokrajce u drugom poluvremenu kao dzokeri.
B

Budva555

pre 5 meseci

Trcace mali prema sjeveru :)
к

кад буде цела екипа

pre 5 meseci

долазила до севера да им дате други жути картон...😉
M

Mijat i Olanjinka

pre 5 meseci

MIJATOVIC I OLANJINKA U SPICU,A IZA NJH KATAI,TO JE PRAVA KOMBINACIJA!
0

011

pre 5 meseci

Prodati na zimu većinu stranaca, a zadržati Zvezdinu decu i dati im nove ugovore. Tandem Terzić-Mrkela pokloniti džabe.
P

Posmatrači

pre 5 meseci

Šerif je najgori Zvezdin transfer, evo i zašto. Koštao je mnogo, previše a nije uradio baš ništa, nula. Sledeća stvar, njegovim dolaskom je narušena hemija u ekipi. Pre njega su Olainka i Kraso odlično funkcionisali u napadu, uigrani, a mlade nade čekale svoju šansu, Šerifovim dolaskom dvojac iz napada je gurnut u stranu, što nisu baš dobro podneli, pogotovo Kraso, razumljivo, pošto nisu dobijali šansu ni kad je bilo očigledno da od Šerifa neće biti ništa. I na kraju kad su mlade nade zaigrale i iskoristile šansu, Šerif je postao prekobrojan i nepotreban. On je zapravo bio nepotreban od početka samo ljudi iz Zvezde to nisu videli ili nisu želeli da vide, ali to je neka druga priča.
V

Velo15

pre 5 meseci

Ndiaje je definitivno promasaj i ne samo on nego vecina stranaca koja je dosla ove sezone a i unazad nekoliko prelaznih rokova,ko dovodi te igrace i da li je moguce da jedan ozbiljan fudbalski klub nema kvalitetnu skautsku sluzbu da prepozna i dovede igraca koji ce praviti razliku na terenu,Kraso isto djejuje nezainteresovano,vuce se po terenu,kao da mu je svejedno da li ce igrati ili ne Olajinka isto od njega se vise ocekivalo malo toga pokazao,Djiga moze igrati u prvenstvu u LS je tanak,sve u svemu jako los prelazni rok jedino dobro u svemu je sto su iskocili Mijatovic i Nedeljkovic,trener od pocetka sezone eksperimentise svaka utakmica novi sastav,ekipa nema igru od pocetka sezone djeluje bez ideje tromo sporo mislim da nije trener za Zvezdu i da treba dovesti naseg trenera koji poznaje nas mentalitet,ova polusezona je bila mucna za gledati,velika euforija na pocetku na kraju razocarenje,pozelim cak da izgube derbi da bi ovaj nazovimo ga trener dobio otkaz.
k

kizabg

pre 5 meseci

@posmatrači, pa nije baš tako kao što tvrdiš. Dečko je do sada promašio nekoliko zicera,sapleo se nekoliko puta o loptu ili sopstvenu nogu. čak je dao i dva gola. malo li je
G

GO HOME

pre 5 meseci

ŠERIF
C

Cccc

pre 5 meseci

Ima boga i on nas je sad pogledao Zvezda bez njega može samo biti jača.
P

Pedja108

pre 5 meseci

Bole Serifa prepone jos otkako je dosao u Zvezdu. Mijatovic na jednoj utakmici dao, koliko on na svim sto je odigrao.
Š

Šerif Ne daje

pre 5 meseci

Nismo oslabljeni već pojačani.A da,on se gradi,odvlači štopera,mlati se sa redarima i sakupljačima lopti,bla,bla,bla...Jedino loptu ne može da gurne u mrežu...
A

Aaaa

pre 5 meseci

Šerif ne daje! 😂
s

sashki85

pre 5 meseci

koliko je samo bagar unazadio ekipu dovodenjem serifa ,to je za ne poverovati.
m

mislis

pre 5 meseci

marin?
M

MlataZamlata

pre 5 meseci

Kako mislite od Subotice? On od kako je dosao u Zvezdu imala preveliki bol u predelu prepona...
D

Džigerica

pre 5 meseci

Sa kog bauštela su ga izvukli samo da mi je znati.
F

Forever Young

pre 5 meseci

Daj neka kaže broj računa da mu svi navijači Zvezde uplate po 2-3 evra, i da mu bude isplaćen trogodišnji ugovor, da mu vidimo ledja. Veću prevaru nisam video, mrtva trka izmedju njega i Kulibalija. Kakve mi rage od igrača dovodimo godinama, strašno.
V

Velo15

pre 5 meseci

Nevjerovatno kakve mi igrace dovodimo,pa sta radi ta skauting sluzba,oni izgleda dovode na preporuku bez da se i jedna utakmica gledala uzivo,niko ne zna da prepozna kvalitetnog igraca,pa za 4 miliona ja bih doveo dosta boljeg igraca od ovog Serifa,komedija od igraca ne umije loptu da primi,slusam Mrkelu kaze bio izricita zelja Baraka Bahara.
V

Vlada79

pre 5 meseci

Kako mislite oslabljena? Pa to što ne igra Šerif je valjda prednost, čovek nije dao gol od kad je stigao u Zvezdu! Jedino ako nisu dovukli neke menadžere da ga gledaju da izvuku neki dinar ali i to je upitno!
S

Sto se mene tice

pre 5 meseci

Bez obzira na rezultat derbija u zvezdi su potrebni otkaz i ostavke zbog katastrofanih kupoprodaja
Г

Грдне ране

pre 5 meseci

Највећа туга је што се он уопште и здрав доводи у питање за певог шпица послије оваквих игара Јована и толико голова, у односу на овог леша
N

Naravno

pre 5 meseci

da ce igrati Mijatovic,tu je i Olajinka ili Kraso u spicu ako ne krene dobro,jedino sam se nadao da ce mozda derbi biti prekretnica za Serifa,da ce zabiti gol i da mu olaksa
d

dusvn

pre 5 meseci

cuj oslabljeni hvala ti boze sto ne igra
R

Repac Plandiste

pre 5 meseci

Mali Mijatović je vanserijski talenat i blago Crvene Zvezde, nase dete. Ipak, mislim da je trenutno Serif bolji izbor za startnu devetku u jakim utakmicama, a da Mijatović sansu dobija sa klupe. Na tzv. manjim utakmicama mora da bude starter. Inace Serif je odlican igrac i u to ce se svi uveriti. Sa ovim su se složili...
F

Fenomeno

pre 5 meseci

Trenutno, od Šerifa su bolje opcije i Nenad Jestrović i Goran Drulić i Darko Kovačević. I za start, i za ulazak u drugom poluvremenu, i na terminu i ispred zgrade, i za sve moguće varijante
r

repaaac

pre 5 meseci

Samo ime ti kaze bas si repac ...
V

Vilmoš

pre 5 meseci

Šerif ništa, gledao sam ga dva puta uživo, ne zna glavom, ne zna nogom, ne oseća prostor, jedino ume da se zagradi na ispucanu lootu i to je sve. Gudbaj čarli
б

благо теби...

pre 5 meseci

скаути звезде га пре довођења нису ни једном гледали...
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

Čitam sada na jednom portalu da je Šerif potpisao ugovor sa Zvezdom na tri godine, vredan 3.6 miliona evra, što znači da ima 100 hiljada evra mesečno, odnosno 1.2 miliona evra za sezonu. Plus što je plaćen 4.2 miliona evra, što nam govori da je samo za njega bačeno 7.8 miliona evra. Ne znam šta da kažem na ovo, šokiran sam. A gde su ostali promašaji od predhodnih 7 godina. To su jezive pare bačene. Mi smo izgleda jedini od svih ozbiljnih klubova na Svetu, gde niko ne snosi nikakvu odgovornost. Svaka čast za titule, Evropu, ali mislim da nije dobro što zbog toga guramo mnogo mnogo ozbiljne stvari pod tepih, koje će kad tad doći na naplatu. Ne kažem ja ovo da bi se pravio pametan, da bi prozivao nekoga, nego sam zabrinut zbog kluba koji volim, jer ovo odavno nije dobro finansijsko poslovanje.
S

Slazem

pre 5 meseci

Se sa tobom. Ali to je 7.8 milki ako ostane sve 3 godine... Ako ode sad na zimu. Ceh je cirka 5 milki , plus minus neka hiljada :)
S

Sherlocked

pre 5 meseci

A ne , nego brisanje svih slika u Zvezdinom dresu znaci da je izuzetno privrzen klubu , pokazuje odanost i maksimalno postovanje !!! Da li si realan pa si napisao da je sve ok i ne ide nigde !!?? Nije postigao gol 6 meseci eeeej !!! I to u ovoj nasoj jadnoj ligi gde Vozdovac i Radnicki mogu u serijama da postizu po 3 i vise golova po mecu , a on koji igra sa takvim "madjionicarima i kreatorima " ne dolazi ma ni u sansu. Sad zbog ovog poteza punog nepostovanja , ocekuje ga razgovor sa " navijacima " i to iste prirode kao sto su onomad imali Boaci i Degenek koji su " zbog velike ljubavi oprostili sve plate , premije i dugovanja " samo ziva glava da se izvuce. "Sever pamti " sto bi rekli Starkovi.
v

voždovac

pre 5 meseci

Dve ulice iznad marakane Stojić radi lux zgradu . Jedan nivo je za Terzića . Kontra usluga je kupovina ovog drveta preko Stojićevog sina. naravno ultrakop zna sve ( verovatno i radove izvodi ) ali nema računicu da se oglašava ....
G

Grajkula

pre 5 meseci

Sticajem okolnosti, davao sam ponudu za termotehniku, dok je zgrada bila u sivoj fazi i tada mi je receno isto. Terzini sinovi su uzeli jedan ili dva penthausa, a zida Stojic.. 100%
J

Jso srbijo

pre 5 meseci

Sve fudbalski stručnjaci svetskog nivoa ovde na komentarima a klubovi nam u prošlosti rade
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 5 meseci

Nedaje se povredio kad je ispucao loptu. Nigde nikoga oko njega. Daj da ga prodamo Dizniju kad budu radili filmsku adaptaciju Bambija, da mu obuku ono zeleno odelo i da pada po ledu. Čovek je skriveni dragulj. Pred njim je dobra holivudska karijera.
K

Keket

pre 5 meseci

Serif ima bol u preponama od kad je dosao tako da je ovo smesna vest, isto kao i to da smo bez njega oslabljeni
б

боли га ту нешто

pre 5 meseci

поред препоне....
R

Retro

pre 5 meseci

A jel ima neko da odgovara za 100 tog napadaca i igraca promasenog ?il samo guraj napred . Da se osvoji titula u bedoj ligi a svi klubovi u svakom takmicenju najgori.bruke
k

kidalicaa

pre 5 meseci

Ovo moze da govori samo totalni duduk koji nikad nije vodio nista jace od pekinezera ulicom, kamo li veliki projekat, firmu ili klub. Vodjenje znaci donosenje teskih odluka konstatno, ne mozes da "odgovaras" ako jedno za evropse okvire smesno jeftino pojacanje nije dalo 15 golova za 3 meseca. Decko je tek dosao, nije se bas pokazao, a i da se ne pokaze Boze moj, to je fudbal nekad prosto ne legnu stvari na svoje mesto. Prodacemo ga, mozda izgubimo pare ali to je sport i to je vodjenje kluba, nikad nces biti u plausu na svakom igracu.
S

Sherlocked

pre 5 meseci

@kidalica - e odavno nisam procitao vise gluposti od ovih koje si pisao praveci se pametan.
m

milo123

pre 5 meseci

@sher: ne bih se slozio da je ovo glupost. redovno se desava da neki igrac negde ne uspe a negde kida. Postoje i ta tzv "cuda od jedne sezone" (ko je rekao Luka Jovic, James Rodrigez, da ne idemo do Zvezde i Varkosa). Cinjenica je da je Serif podbacio ali dobro boze moj. To je svakako smesna suma za igraca u danasnjem svetu fudbala (cinjenica da mi nakon par golova za mladog neformiranog igraca trazimo te pare za igraca, koji po pravilu ne uspe i vrati se na kraju kod nas (recimo Lazetic ce da bude takav).
F

FKCZ1991

pre 5 meseci

Kostao 4miliona, igrao LŠ, upropastio nas i otisao! Top ucinak! Kamo srece da je Mijatovic igrao, sad bi vredeo 10-12 miliona pa bi nekako i prezalili ova 4 za ovu metlu… ovako Terza mađija! 😂
D

Dalila123

pre 5 meseci

Ndiaje otpratio Zvezdu sa Instagrama, obrisao sve slike u njenom dresu, tako da to znači samo jedno
D

Daj

pre 5 meseci

Bože
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Da je ovaj svet postao opterećen glupostima poput društvenih mreža,a totalno isključen o realnosti.
S

SUNĐER BOB

pre 5 meseci

Kao povređen... Partizanu kao ne valja uprava a uvek pogode sa napadačima, Sadik, Gomeš, Saldanja..a naša uprava je top pa imamo kulibalija, Tomanea, Šerifa, Rišarija i da ne nabrajam... a oterali recimo Ohijaa..
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Al su pogodili.
l

los

pre 5 meseci

pogadjaju opasno, u Evropi svi drhte da ih partizan ne zapadne, al od srece
G

GostLazar

pre 5 meseci

Ko ce da pokrpi 4 miliona duga Terzicu? Endijae ode na zimu, obrisao Zvezdu sa insta i obrisao slike. Terzicu, nemoj da si pomislio da pokrpis dug sa prodajom Mijatovica ili Nedeljkovica. Lepo skresi platu sebi, Mrkeli, Vujadinu, Marinu, Baharu i stabu jer ste vi napravili gresku. Prodaj neki stan ili auto, pa vrati u kasu. Zbog tebe Zvezda ima da duguje 4 miliona
N

Nenad1246

pre 5 meseci

E ako je na insta onda to mora da znači nešto. Bo vas insta i ostala sranja.
2

24.232

pre 5 meseci

Jel ovo kao sponzor kluba pravdate potez Serifa ili se to samo cini?
m

mrkonjic

pre 5 meseci

Mijatovic,Kraso,Katai i Bukari.Laganih 0-3 na pasnjaku.
3

3X

pre 5 meseci

Taman ovce koje dolaze da je lepo popasu.
M

Manolas

pre 5 meseci

Ovo prolazno vreme sto se tice bahara je dobro. Imali smo zaostatak ,stigli smo ih isforsirao je 3,4 mlada igraca koji su na ceni. Covek voli mlade igrace to se vidi. Daj sad Krasoa da se razigra umesto ivanica i kangva posto istrunuse na klupu. Posto sam skaut za crnu goru imam sportskom sektoru zvezdane da predlozim Vasilijq Adzica igraca Buducnosti.
D

Darkodarko22

pre 5 meseci

Skaut za crnu goru?ajde ne šali se toliko pa oni ne da nemaju igrače ne za zvezdu već za donji deo prve lige...a naša liga je dno njihova tek...tako da humor ti je jača strana
N

Nenad1246

pre 5 meseci

To što škarabaš mejlove FM-u ne znači da si skaut i da imaš pojma.
S

Sladajac

pre 5 meseci

Jak si mi ti skaut, Ađžić sada vredi 5mil.evra zainteresovani Bolonja, Juventus itd.što se ne javi kada za njega nije čuo niko nego sad kad ga juri pola Evrope...
с

скаут за ЦГ??

pre 5 meseci

па то је посао од по сата недењно....
S

Sladajac

pre 5 meseci

Jak si mi ti skaut, Ađžić sada vredi 5mil.evra zainteresovani Bolonja, Juventus itd.što se ne javi kada za njega nije čuo niko nego sad kad ga juri pola Evrope...
e

ejj

pre 5 meseci

Endiaja je hteo Barak Bahar, a slepci od naviajaca mu to nista ne zameraju
d

dokle vise

pre 5 meseci

Dokle cete lagati da je Ivanic povredjen kada ne igra jer se prodaje zato ne sme da igra
A

Avenger

pre 5 meseci

Ne znam koliko bi uspelo, ali po meni Kataija prekomandovati formacijski u špica. U igri Šerif se dosta spuštao do sredine i često očajno odlagao loptu, što bi Katai mnogo bolje radio, plus se videlo koji ume dati gol glavom.
P

Preža

pre 5 meseci

Mijatović , Kraso i naravno Katai i nema problema.Hvang, Stamenić na sredini, a pozadi osim Nedeljkovića neka nam je Bog u pomoći.
y

yjx

pre 5 meseci

serif je bivsi igrac Zvezde,m klub odpratio na instagramu i sve slikke u crveno belom dresu skinuo..
m

milisav kekez

pre 5 meseci

ja jedva čekaš da počne derbe nemogu da ga dočeam davam dadnemo tri razliku komadi i dase vratimo na prvi mesto na tabelo partizan je za klasu bolji na zvezdu partizan igra bolje fuzbal od zvezdu a lepo su vas napunili u ligi od šampijona ahahaha ahahaha jer sam vam reko daće
E

E moj

pre 5 meseci

Milisave,šta ti napisa.Crni Milisave.
M

Manolas

pre 5 meseci

5 kvota na partizan,a jos zvezdi poveedjena 2 vazna igraca. Ajmo crno beli da ovu pobedu sns a ucinimo gorkom i da se zavijori musema na JNA sledece sezone. Saldanja Saldanja.
S

STA DA SE

pre 5 meseci

Zaviori? Jedino barjak toletov hahahha pa vi ni za LK niste.
.

.....

pre 5 meseci

Daleko je za vas mušema. Čak i da nekim čudom osvojite prvenstvo (neće se dogoditi) prolazak plej-ofa Lige šampiona je u vašem slučaju misaona imenica.
J

Joksa1986

pre 5 meseci

Zasto ne obojica, sa dvojicom u spicu ???
m

milisav kekez

pre 5 meseci

jel to šerif od pet milijona evri on nevredu ni pet milijona dinari kolko
G

Goust

pre 5 meseci

Milisave poseti knjigu malo, da razumemo sta pises.
V

Vasilis

pre 5 meseci

Kakav su nam napravili buckuris od tima, 30-40 igraca, 15 maltene ne igra, samo primaju platu. I sad jos 5 godina tako…

Zvezda ispred svih!

pre 5 meseci

Prelepa vest!
Z

Zvezda 91

pre 5 meseci

Pojacani smo !
а

армата

pre 5 meseci

Красо и Мијатовић добра комбинација.
x

xnxx

pre 5 meseci

jedino za sta se mora dati plus baharu je sto kolko tolko gura klince te, a jedini minus sto ce ti klinci biti prodani posto zasto