Komentari na vest

Englezi opet posvađani oko Megvajera, Sautgejt ne krivi Škote već “naše idiote”

G

Gostxx

pre 8 meseci

A Ben Vajt mu ne valja
d

dhdhdh

pre 8 meseci

mislim da mu engleska fudbalska javnost nikad nece oprostiti sto nije presao u siti,ne zato sto favorizuju taj tim nego sto siti ima sistem,a iz pepovog sistema su dobili od prosjecnog stoper Stonsa Bekenbauera,od Vokera su dobili i beka i stopera,Grilisa,Fodena,pa cak i Filips sto ne igra u Sitiju je napredovao,dok je Mekgvajer otisao u tim koji nema ni glavu ni rep jos su ga platili boga oca i pritisak je konstantan,grijesi on ali isto tako ispred njega i pored njega su bili sve sami znalci Lindelof,Baji,Van Bisaka,Fred,Mektomini,Teles,to ne bi Vidic i Ferdinand mogli zatvoriti koliko su rupe bili,ja mu se divim sto pored svega pritiska,klipova,ismijavanja on i dalje igra drugi igrac bi rekao nosi sve u tri lijepe odoh kuci,niko ne razmislja kako se na njega odrazava ovo sve na porodicu a u vecini situacija i nije kriv ali on je laka meta i kraj,na SP u Rusiji nije im bio drvo u Lesteru sa Evansom u paru nije bio drvo
g

gostinjo

pre 8 meseci

Kada bi nabacio par tetovaza od 30cm i kada bi ga uhvatili na gomili sa nekim frajerom postao bi najbolji stoper u svim medijima, pa i ovom.
2

24.04.1902.

pre 8 meseci

a u toj gomili da budes i ti! 🤣😂😛😅😜🤪😝😇😃🙂😉😆🙃😄😀

bez_EU4ije

pre 8 meseci

🎪
T

Triball

pre 8 meseci

Kad ce EU5 zna li se sta?

bez_EU4ije

pre 8 meseci

@Triball Dobro pitanje, ali ne znam 😅
A

Aruna Dindane

pre 8 meseci

Namerno guraju Ukrajinu,al obice im se o glavu
B

BBK

pre 8 meseci

Mozda mi svi ne vidimo isto sto i legendarni stoper Gareth Southgate.

m.lazovic1987@gmail.com

pre 8 meseci

Ispodprosecni stoper engleskih livada. Najveći momentum karijere promašen onaj penaltik.
E

Englesko ludilo

pre 8 meseci

John Stones, Ben White, Guehi iz C. Palasa, Gomez iz Liverpula, Tomori iz Milana, Mings iz Ville, Chalobah i Colwill iz Čelsija…Nemoguće da Englezima mora da igra Megvajer, potpuno nenormalno je da ga uopšte zove u reprezentaciju jer imaju odličan izbor boljih i talentovanijih igrača
G

GostKg

pre 8 meseci

Nije tu u pitanju izbor, vec teranje inata od Engleskog selektora. Makar i rezultati trpeli zeli da dokaze da je Megvajer odlican stoper a da strani treneri u Junajtedu to ne vide. Ipak su to Englezi.
i

igor978

pre 8 meseci

Meni nije jasno zbog čega Megvajera uopšte zovu u reprezentzciju, a tek mi nije jasno zašto on igra u prvih 11 pored toliko vrhunskih i talentovanih Engleza na toj poziciji.
K

Kleo

pre 8 meseci

Ovaj Sautgejt je takva sirovina od coveka, i time sto apsolutno svima tera kontru tako sto mu Megvajer igra svaku utakmicu, nebitno da l je starter u klubu, u kakvoj je formi, itd., cini mnogo vecu stetu nego korist Megvajeru. Coveka treba skloniti sa terena bar jedno 6 meseci, i pruziti mu strucnu pomoc kako bi se psihicki povratio i naucio da se bori sa svim komentarima i klipovima vezanih za njega. Al ne, Sautgejt ga forsira do iznemoglosti i covek propada sve vise i vise.
L

Lazzzzzzzzz

pre 8 meseci

Erakovic srpski Megvaja
S

S79

pre 8 meseci

Pre bih rekao Milenković ili Veljković ili možda obojica.
Z

Zvlat BG

pre 8 meseci

Svaki srpski trener u mladjim kategorijama treba da drži sliku Megvajera u svlacionici. Ako moze ovo drvo da igra za Junajted/reprezentaciju, moze i svako, iole talentovano, dete u Srbiji da se profesionalno bavi fudbalom!