Eraković: Ako i ne budem igrao Ligu šampiona sa Zvezdom - bože moj

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.05.23. | 02:06

"Prelazni rok tek počinje, rano je da pričam o tome"...

Mladi defanzivac Crvene zvezde Strahinja Eraković, otkako je u prvom timu, osvojio je svaki domaći trofej sa crveno-belima. Oduševljen je trećom duplom krunom u nizu i trenutno nema konkretan odgovor na pitanje da li će igrati Ligu šampiona od jeseni.

"Osvojio sam šesti od šest mogućih trofeja za tri godine. To niko ovde nije ranije uradio i presrećan sam zbog ostvarenog", rekao je Eraković koji je odmah potom odgovorio na pitanje da li je ovo njegova poslednja sezona u Crvenoj zvezdi:

Izabrane vesti

"Ne znam, videćemo. Prelazni rok tek počinje, rano je da pričam o tome. Imam 22 godine i još 15 godina karijere, sigurno da ću igrati Ligu šampiona, voleo bih da to bude sa Zvezdom, ali ukoliko se ne desi - bože moj".

Štoper crveno-belih potom je sumirao sezonu u kojoj je njegov klub osvojio treću duplu krunu u nizu.

"Fantastična sezona je iza nas. Možda smo u nekim momentima igrali slabije, ali kada biste pitali navijače da li više žele trofeje ili da igramo bolje bez trofeja, verujem da bi svi izabrali duplu krunu. Svaki zvezdaš treba da bude presrećan jer smo sinoć uspeli što nije niko nikada u našoj zemlji i osvojili treću duplu krunu u nizu".

Gol zaostatka nije poremetio crveno-bele na poluvremenu...

"Rekli smo jedni drugima da je potrebno da se stegnemo. Nije bilo realno da gubimo 0:1 jer smo bolji protivnik. Trebalo je da vodimo na poluvremenu, ali smo pokazali da smo najbolji tim u Srbiji. Igrači Čukaričkog su došli da se brane i čekaju šansu iz polukontre. Nadam se da ćemo pokazati da možemo da igramo sa svakim i u Evropi".

Trofej je bio i svojevrsni oproštaj od stratega Miloša Milojevića.

"Imali smo dobru saradnju, lično i saigrači. Želim mu sreću u nastavku karijere i čestitam na duploj kruni".

Neizbežan je bio i osvrt na očekivanja od novog šefa stručnog štaba.

"I on je dobar trener koji je imao odlične rezultate u Izraelu. Tek treba da se upoznamo sa njim i da vidimo njegove zamisli", zaključio je Eraković.


tagovi

Strahinja Eraković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara