Aleksandra Pešić (©Starsport)
Aleksandra Pešić (©Starsport)

Pešić: Dva gola u finalu i dupla kruna – san mi se ostvario! Zaboravne sam podsetio na svoj način...

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.05.23. | 23:34

„Puno mi je srce“, poručio je Zvezdin junak posle pobede u finalu Kupa Srbije

Direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona i odbranjena dupla kruna – lepši scenario teško da su na stadionu „Rajko Mitić“ mogli i da požele pred početak sezone. Crvena zvezda je trijumfom nad Čukaričkim obogatila trofejnu riznicu, a preokret je režirao Aleksandar Pešić.

Napadač crveno-belih poništio je prelep pogodak Marka Docića iz kornera, odličan centaršut rezerviste Kingsa Kangve pretočio je u gol. Poravao je rezultat, okrenuo vodu na Zvezdinu vodenicu, a onda je u finišu još jedanput bio na pravom mestu. Otvorio se, dobio pravovremen pas od Mirka Ivanića i sproveo loptu u mrežu.

Izabrane vesti

Čukarički nije smogao snage za povratak i veliko slavlje crveno-belih je otpočelo.

„U prvom mandatu u Zvezdi nisam uspeo da osvojim duplu krunu, ali mi se sad san ostvario, uz to sam postigao dva gola u finalu, tako da mi je puno srce. Hvala navijačima, pravim zvezdašima, koji nas podržavaju i kad je dobro i kad igramo malo slabije, znaju da nas istrpe. Nadam se da im mi to vratimo na lep način, a pobedu i golove bih posvetio porodici“, rekao je Aleksandar Pešić.

Strelac dva gola u finalu Kupa Srbije burno je proslavio prvi, a pojasnio je i zašto...

„Bitna dva gola, nema šta. Da se ne vraćam u prošlost, bilo je tako i kad se lomila titula, ali to očigledno neki brzo zaborave, međutim, podsetim ih na svoj način. Želim da se spremimo što bolje za sledeću sezonu i da napravimo nove uspehe“, zaključio je Aleksandar Pešić.



tagovi

FK Crvena zvezdaKup SrbijeAleksandar Pešić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara