Komentari na vest

Eraković prehlađen, Leković ponovo dobija šansu

M

Miki Žica BKYN

pre oko 1 godinu

U danasnje doba moderna komunikacija ide preko mejla. Gazda Cokni posalje spisak, kakvi Mitljukici, Azarovi, Prucevi…!? Dobijes mejl i šibaj! Veži konja gde ti gazda kaže.
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Gde su Azarov i Prucev?
I

Idem na rodjendan

pre oko 1 godinu

Tu su, ali moraju senatori da igraju. Tako je kod gazda Terze.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Lekovic uz Dragovica moze da se razvije u dobrog stopera.
G

Gost1133

pre oko 1 godinu

Za razliku od Strahinje Erakovica koji je na pocetku gresio ali je opet pokazivao da moze da postane dobar igrac, ovaj Lekovic nije uopste njegov nivo. Letos na Euro U19 on decko nije bio konkurentan ni svojim vrsnjacima. Zajedno sa Ilicem ga je bilo tesko gledati na poziciji stopera, previse gresaka, spor, pas nikakav, blagi ocaj su bili i jedan i drugi, a o borbensti da ne pricam. Samo mu je skok igra bila solidna.
d

doktor990

pre oko 1 godinu

Vasiljević - Vigo Eraković Leković Azarov - Nikolić Kangva Prucev - Mituljkić Mitrović - Mijatović ako ne sada na ovolikoj bodovnoj prednosti, kada im dati šansu?w
M

Marko1105

pre oko 1 godinu

A ko mislis da ce da dodje na stadion da gleda Nikolica jos kao zadnjeg veznog?! takodje, valjda smo svi mogli da vidimo koliko je Kangva nesiguran i koliko gresi. Za ostale se slazem da bi trebalo da dobiju sansu.
i

iz sljivika

pre oko 1 godinu

Kangva greši jer nema kontinuitet. Njemu je igra od letos u laganom padu, ali to nije do njegovog znanja već forme koju ovakvom minutažom i ne može da dostigne. Sa druge strane imamo Kangu čije mane su previše izgubljenih lopti u opasnoj zonu kao i usporavanje igre. Svaka lopta ide na njega, zagradi se, padne... Nema tu brzih i direktnih odigravanja. Zato mi i nemamo brzu igru u tranziciji bez koje se evropa ne može igrati. Ali ok, i izborom Džajića pokazujemo da smo zadovoljni svime što je davno zastarelo. Putuj Evropo.
Ц

Црвени

pre oko 1 godinu

Лековић има боље физичке предиспозиције за штопера од Ераковића ако настави да ради и тренира можемо да добијемо врхунског штопер. Против ТСЦ-а се видело да има жељу и да може.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Biće veselo za lš ako odu i Raković i Dragović. Eto nama Pankova nazad...
i

iz sljivika

pre oko 1 godinu

Treba forsirati i njega i Pruceva, i Mituljikića... Pošto će Dragović verovatno otići na leto a klub svakako dobiti dovoljan novac od LŠ da pregura do zime ja bih zadržao Erakovića i njega na štoperskim pozicijama. I onako mi sa ovim sastavom nemamo šta da tražimo u LŠ, pa bar da momci steknu iskustvo, razviju se kao igrači, i na kraju prikažu inostranim klubovima. Tako Dinamo radi preko 20 godina, pa ako smo sami glupi da to shvatimo a bar možemo da prepišemo recept iz komšiluka. Naravno, biće i onih koji će reći "jeste, ima da nas napune kao tikvicu", i verovatno su u pravu, ali sa ovakvim sastavom napuniće nas svakako, pa ajde bar da izvučemo i neku korist i gurnemo mlade, a ne da nam sa klupe ulaze razni Srnići i Gobeljići.
D

Dex911

pre oko 1 godinu

Zaboravljas jednu stvar. Novac od LS (oko 25 miliona) ce dobiti tek na kraju sledece sezone a klubu je po obicaju novac potreban odmah tako da ce Erakovica sigurno prodati, samo ako dodje neka ponuda od oko 10 miliona evra
r

reb8888

pre oko 1 godinu

...sta imamo od toga da erakovic stice iskustvo pa da ode na zimu, da ne pricamo koja bi mu cena posle toga bila verovatno. posle proslih liga sampiona nisamo mogli da prodamo apsolutno nista...
T

Tako je...

pre oko 1 godinu

To pricam vec godinama ali nema vajde!
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Ako nastavi ovako, bice jedan od boljih stopera. Za razliku od drugih, igrac je koji ume da iznese loptu, predribla protivnika, da odlican pas. Naravno, trema cini svoje kad igras jace utakmice, ali se tako i kali. Uostalom, bodovna razlika je velika i dozvoljava veci broj mladjih da se oprobaju.