Eraković prehlađen, Leković ponovo dobija šansu

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.03.23. | 10:17

Mladi štoper mogao bi da veže drugi meč u startnoj postavi

Pamtiće dugo duel u Bačkoj Topoli mladi štoper Crvene zvezde Stefan Leković. Prvi put u karijeri bio je član startne postave, intervencijom na gol liniji u finišu prvog poluvremena spasao već viđen pogodak. Imala je njegova igra i manjkavosti, ali je uz pomoć Aleksandra Dragovića, momak rođen 2004. godine u Beogradu položio test.

Pokušaće na Marakani da isforsiraju doskorašnjeg omladinca, posebno što se sprema prodaja Strahinje Erakovića... Upravo bi trenutno stanje popularnog Čupe moglo da se odrazi na status Stefana Lekovića. Visoki štoper bi protiv Novog Pazara mogao da veže drugi meč u starnoj postavi.

Izabrane vesti

Posle suspenzije i četvrtog kartona Strahinja Eraković se prehladio. Reprezentativac Srbije je propustio nekoliko treninga, pa bi vrlo lako mogao da preskoči rođendansku utakmicu protiv Novog Pazara. Kada se zna da je van konkurencije Nemanja Milunović jasno je da bi Miloš Milojević mogao ponovo da se odluči za tandem Leković-Dragović.

U dosadašnjem delu sezone Stefan Leković je odigrao pet mečeva u Mozzart Bet Superligi Srbije. Proveo je na terenu 173 minuta, mogao je i do prvenca, ali je u finišu jesenjeg meča sa Kolubarom promašio penal.

Bio je tokom učešća u Ligi šampiona za mlade jedan od najboljih igrača Zvezdinog omladinskog tima. Postigao je spektakularan pogodak protiv Az Alkmara u finišu meča.


tagovi

Stefan LekovićStrahinja Eraković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara