Komentari na vest

Erhan Mašović: Nije poslednja linija najslabiji deo našeg tima, sve su to vrhunski igrači

D

Da nije tuzno bilo bi smesno

pre preko 1 godinu

Momak igra u Bundesligi konstanto..prosle godine cuvao Halanda i pobedio ga, ali poziv dobije Erakovic.. Uporedimo nivo Bundes lige i nase Super lige.. Koliko je samo to nerealno i smesno.. ali zna se sto je Erakovic morao da bude pozvan..
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Nece da peva himnu, kao je to razlog, a ustvari da se rosavi Sejo Kalac proda bilo gde, jer od proleca igraju Kup Dragana Pantica Smederevca.

Kukaa

pre preko 1 godinu

Eeee da ovakav igrac ne bude pozvan na svetsko prvensto, samo zbog bolesnih ambicija I pritiska jednog kluba iz Ljutice Bogdana, da bi mogli da uzmu pare I prodaju mucenog Erakovica za saku evra u Neku 3. Ligu nemacke Ili na kipar. Koliko vi zvezdasi mrzite Srbiju to recima ne moze da se opise. Ali idemo vama u inat jako u petak ! Ziveo Partizan I majka Srbija!!!!!!!! 🇷🇸⚫⚪🇷🇸
Д

Де лако

pre preko 1 godinu

Матори
B

Bluz

pre preko 1 godinu

Kad nauci da postuje dres,državu i grb onda će moći da igra i bude pozvan.
Х

Хронике доколичара

pre preko 1 godinu

Машовић је сваки свој меч одиграо врло коректно и без већих грешака.Заслужио је ово СП. Али сви знамо да је изостао са списка због Терзића.Ераковић је морао бити путник на СП како би Звезда инкасирала 500 000 евра од ФИФА-е.Али није Ераковић проблем.Млад играч,залог за будућност,нека га у Катару.Стефан Митровић је овде вишак.Ем што је баксуз ем киксара.И таквог играча Пикси уведе на терен.Толико о селектору...
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Lijepo je vidjeti stalozenog i mirnog momka, bez trunke sujete da ovako fino prica, iako je na pravdi Boga ostao bez poziva. Sve najbolje u daljoj karijeri.
Ч

Човек

pre preko 1 godinu

Неће да пева химну националне земље, док један јапанац дере грло. Значи не осећа се Србином а такви нам не требају.