Komentari na vest

Euforija na Čika Dači: Igramo najlepši fudbal u Srbiji, Radnički će jednog dana biti u vrhu tabele

O

Otac Makarije

pre 5 meseci

Kako bi izgledalo da ne igrate najlepsi fudbal u Srbiji, kad ste ovako na 2 boda od baraza…Slavko ne pobedjuje najlepsi vec najuporniji razumeces….bolje budi najuporniji.
V

Velev

pre 5 meseci

To vi mislite da igrate najlepši fudbal...smesni ste
P

PedjaPFCCCC

pre 5 meseci

Bicete ali Prve Lige
l

ljg

pre 5 meseci

Danilov kum upravlja Radnickim, Slavko samo marioneta...
A

Alexx

pre 5 meseci

Završili na 10-om mestu a euforija.
d

d. g.

pre 5 meseci

Imam dva pitanja: ko je kriv što je Sremčević otišao za siću u Lučane? Kako je moguće da niste prepoznali njegov talenat. Najbolji igrač Mladosti je Kragujevčanin Varjačić. Da li to Mladost plaća više pa ne možete da joj parirate? Mirića ne pominjem jer je u godinama. Ili imate neki dil sa Lučanima ili ste njihova ekspozitura. Šumadija sam i lokal patriota pa ovo bolo.
C

Chivas

pre 5 meseci

Ni Aleksandar nije mlad, ako je već Mirić u godinama...
M

Maxom

pre 5 meseci

Samo da nas cukaricki vise ne predstavlja u evropi,to bih bio uspjeh za srpski fudbal.
M

M17

pre 5 meseci

Srpski klubovi u epizodi "usta moja hvalite me". Juce Novi Pazar, danas Radnicki KG, evo ga i Malbasic iz Vojvodine... Kakvi su to samopromoteri i prodavci magle.
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

cekamo jos samo Radnik da se javi i kaze "uspesna sezona , zadovoljni smo postignutim " ...i to bi bilo to
V

Vašar Pantelej

pre 5 meseci

Ti se Slavko zezaš sa nama,da li ti veruješ u ovo što pričaš .Naučio si sad kroz politiku da lepo pričaš a da li je istina izgleda da je nebitno.
J

Jos jedan

pre 5 meseci

prodavac magle ..... Pre godinu dana je palio narod sa skoro prvom postavom iz kg-a,a sad ih jedva ima na klupi -sa vecnim Vidovicima,odavno penzionerom Tomicem i nekim omladincima ..... Opste je poznato da svaka uprava u Radnickom od pamtiveka tesko zlo .....
B

Bratunga

pre 5 meseci

Lako je pricati samo ,da vas je takvih manje ,bilo bi nesto mozda nekada od naseg grada .
Z

Zvlat BG

pre 5 meseci

7 pobeda, 2 nerešeno, 10 poraza, 2 boda iznad zone ispadanja! O čemu pričaš čoveče?
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

ja sam prestao da gledam Siti, bajern, barsu ...od kad je Slavko stvorio Radnicki . Kazu da je uopste opala gledanost evropskih utakmica u terminu kad Radnicki igra tiki taku
N

Nedaje in Bom

pre 5 meseci

kakva ste braca, znaci oplako sam hhaha
L

Lazeta

pre 5 meseci

Sredite stadione Vosi, Radnckima oba i da svi imaju ozbiljne skole fudbala pa da proizadje jos neki Sergej, Kostic, Tadic..
R

Rommel

pre 5 meseci

Isto kao kad bi neko napisao ajde malo sredite nam drzavu pa da imamo standard kao Norveska, prava radnika poput Danske, infrastrukturu poput Japana, industriju poput Nemacke, dok ja za to vreme bistrim politiku ispred lokalnog dragstora uz zajecarsko. Decace ukljuci malo mozak. Izdvajas se ovde sa svojim ne bas narocito inteligentnim komentarima. Pogledaj ekonomski standard drzave u kojoj zivis, nezaposlenost, uredjenje, infrastrukturu, privredu, stanje u drustvu, pa onda stanje u sportu, finansiranje i funkcionisanje klubova, zainteresovanost publike, broj navijaca na stadionima, marketinski potencijal, itd, itd..pa ce ti onda biti jasno koliko glup komentar si ostavio. Kao neko ko decenijama prati fudbal i sport, ne daj Boze da nekome padne na pamet da ulaze veliki novac poreskih obveznika u drzavi koja je medju 3 najsiromasnje u Evropi. Mozemo i bez dobrog fudbala, ako smo mogli do sada, mozemo i dalje, jedino ako nadjete neke b.dale da ulazu svoj privatni kapital u ovaj mulj od lige i sporta. Ovo u kosarci sto se radi sa vecitima je zlocin i kriminal, no to su neke druge teme. Pozdrav onim retkim normalnim ljudima ovde.
L

Lazeta

pre 5 meseci

Sine ko ce ici na stadion kad izgledaju kako izgledaju.. to i kazem da treba srediti a ne praviti recimo nacionalni stadion
C

Cjepka123

pre 5 meseci

Ne Sergej, previše je i ovaj jedan.
n

njuibgj

pre 5 meseci

Slavko prijatelju pogresio si profesiju. Da igrate najlepsi fudbal bili bi bar u prvih 5 ekipa. izgleda da si lepo zauzeo tu fotelju pa je ne das ni po koju cenu. grad finansira sta te briga. ima se moze se.
P

Pandora_

pre 5 meseci

Zgazice vas Voša
o

odlicna ekipa

pre 5 meseci

Odličnu ekipu imate,ali samo zameram navijacima sto ne dolaze da podrze svoje igrace🤨ja znam da radnicki ima navijace,ali zadnjih godina sta se desava sa njima ja stvarno ne znam🤔u ovoj ligi jedino Novi Pazar ima navijace na tribinama(Ali su ih kaznili da ne bude i tamo).večiti da nemaju derbi,evropu i besplatan ulaz i oni nebi imali vise od 4-5 hilj.zajedno.
:

:) :)

pre 5 meseci

Prijatelju, ljude u Srbiji ne zanima fudbal i nemaju kulturu odlaska na stadion!! Ne volimo sport, volimo samo pobedu i uspeh!
p

patuljasti zlotvor

pre 5 meseci

sto da dolaze ?? culi i oni da se na drugim stadionima placaju navijaci pa vele hocemo i mi