Komentari na vest

EURO se bliži, a Nagelsman nikako da sklopi kockice: I Austrija tukla Nemačku (VIDEO)

K

Kleo

pre 5 meseci

Haverca da pita neko koja je njegova idealna pozicija, verovatno ni sam ne bi imao odgovor. U Celsiju poceo kao krilo, zavrsio kao spic. U Arsenalu igrao spica, krilo i centralnog veznog, sada u Nemackoj zavrsio kao levi wing back.
T

TAKOO JEEE

pre 5 meseci

Ne igraju vise cisti nemci uz ponekog poljskog porekla kao nekad, zato im je tako...Nema nista od Afro- Germana...
R

Robert Lewandowski

pre 5 meseci

Očigledno je da nije do trenera, igrači igraju bez energije i puni su sebe. Siguran sam kada bi pustili neke klince da bi igrali bolje, bar bi se videla energija. Gnabri je prošlost, Kimih van forme, Humels je jednostavno prespor (moze jedino da igra ukoliko će igrati bunker)... Generalno, mislim da treba da igraju sa Raumom na levom beku, solidan je on, a desno sa Kimihom. Nojer (Ter Stegen, Trap) Raum (Gosens) Ridiger (Thiaw) Ta (Zile) Kimih (Henrihs) Gorecka (Can/Nmeca) Gindogan (Gros) Virc (Haverc) Musiala (Gnabri) Sane (Hofman) Filkrug (Miler). Nije mi jasno što ne pozove Zelkea, Arnolda, Bakua, Adejemija... Nema šta da izgubi... Većina igrača koji su nastupali u U21 selekciji i igrali odlično se nisu razvili na pravi način i to je najveći problem. Mnogo se više očekivalo od Zelkea, Bakua, Dorsa, Dauda, Nmece (Lukas), Vernera, Sloterbeka, Haberera, Amirija, Egestajna, Serdara, Klostermana, Starka, Kempfa, Toljana, Gerharta, Majera, Vajzera, Kerera, Bela Kocapa...
T

Treppenkind

pre 5 meseci

пазите, на ЕП ће Србија & Немачка позитивно да изненаде стари континент :-)
и

играће у

pre 5 meseci

наранџасто-љубичастим дресовима са чарапама у дугиним бојама???
A

Aboubakar Oumarou

pre 5 meseci

Ozbiljna kriza drma Nemce! Austrijance su uvijek dobijali sa pola snage...
A

Auuu

pre 5 meseci

Ovi su gori i od nas.
P

Paaaa

pre 5 meseci

Deluje ludo ali ima tu istine.
V

Veljko9

pre 5 meseci

Svaka cast Celziju sto su uvalili Haverca Arsenalu, stvarno neverovatno, da je Arsenal taj novac dao za Soboslaja..
L

Ljudi

pre 5 meseci

Dajte nemce da se igramoooo.
т

то нека песма

pre 5 meseci

навијача Бугарске репрезентације??
С

Сале2323

pre 5 meseci

Како су узели оно светско првенство у Бразилу, од тада буквално не могу да се саставе!? Али невероватно колико су Швабе пале у фудбалу!?

Mali peca

pre 5 meseci

koj de..... moras da budes da dobijes crveni karton na priljateljskoj
P

PedjaPFCCCC

pre 5 meseci

To su Nemci , oni su TURNIR MANSAFT. Do Evropskog ima jos pola godine i jace. Samo da pronadju Caku ima da biju opet sve redom. Veliki je problem odbrana, slicna je nasoj pojma nemaju ,nemaju krstene bekove. 9tku nemaju kak sto su pre imali Klosea ilj Podolskog . Fülkrug,Behrisha,Behrens,Duksch,Moukoko,Werner da se najezis.
i

iz sljivika

pre 5 meseci

Šta nas briga za njih, bitno je da je Piksi složio naše kockice.
T

Transfer Boy

pre 5 meseci

Ima kvalitetnih pojedinaca, ali ne kao nekada. Nesto slicno kao i Italijani sada. Ne razumem uopste zasto Haverc na levom wing-back mestu, za tu poziciju imaju Gosensa i Rauma..
O

Oyster

pre 5 meseci

Havertz bi mogao na AM.
P

PedjaPFCCCC

pre 5 meseci

Jesu oni dobri, ali nemaju tu Energiju i postovanje prema Dresu. Oni su izgubili vazne igrace u poslednjih godina, smena generacija koja ne uspeva, Spanci su isto imali smenu Generacije, skripilo im je svugde ali su se sabrali ali ovi nikako. Lahm,Schweinsteiger,Klose,Podolski.Kroos se oprostio, Müller i Hummels nemaju vise taj Nivo. Sto se tice bekova sve su izprobali ali niko nista ne igra. Raum,Gossens, haos levo, Desno smesni Wolf ili Henrichs nista narucito. Cak su i Kimicha koristili kao beka nistaaaa,Tah i Süle probali kao desni bekovi ama bas nista im ne uspeva. Upali su bedak opasan. Gagelsman isto mislim da nema sanse da uklopi ovu ekipu jer su vrlo arogantni i puni sebe.