Komentari na vest

Everton vaskrsao u formi Barnlija, Dajšova era počela golom Tarkovskog i skalpom Arsenala!

O

Oirad

pre preko 1 godinu

Gledao sam utakmicu Arsenala posle ko zna koliko vremena. Kada sam video uvodnih 15 minuta odmah sam na početku drugaru rekao da ovo nije dobro, jer se kod nas videlo da fali srčanosti, agresivnosti. Everton je imao sve to + su pametno sekli igru non stop, jer su se valjali po terenu na svaki kontakt. Nisu nam nikako dozvolili da igramo našu igru. Arteta je isključivo kriv za ovaj poraz, jer ga je Dajš nadmudrio. Sa druge strane takođe je kriv što smo prvi na tabeli tako da ne treba nikoga pljuvati i osuđivati. Svi će imati kikseve do kraja prvenstva pa ćemo videti gde ćemo biti.
T

Twisted

pre preko 1 godinu

Mozda i reakcija igraca na "vrhunski" prelazni rok koji je klub odradio, videcemo u narednim utakmicama...
G

Gost29

pre preko 1 godinu

A navijači Arsenala slave titulu od Božića
e

esex

pre preko 1 godinu

Simpatisem arsenal i njegovu mladost al mi je drago sto su izgubili samo zbog dzake.retko iritantan lik.
L

LuloLulo

pre preko 1 godinu

Everon u 8 poslednjih utakmkica 4 boda . 3 boda danas i bod na Etihadu. Nevjerovatno, a Brajton ih unistio
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Drago mi zbog Dzake neandertalnog podosta.
N

No way

pre preko 1 godinu

Nema sanse da ce Arsenal uzeti titulu, oni ce do kraja prosuti bodove 4-5 puta, posebno jer su pod ozbiljnim pritiskom, a Everton je danas nacrtao put svakoj ekipi kako sw moze igrati protiv Arsenala. Ne volim City ali sa onom sirinom uzimaju titulu.
š

šššta

pre preko 1 godinu

Širinom? Siti ima 3 igrača na klupi na koja Pep računa a neretko ne daje šansu ni njima.
r

rayyko

pre preko 1 godinu

Cela ova američko-arapska liga je nameštena.Jel vidite da čim treba neki tim da se odlepi sledi kiks,da bude zanimljiviji cirkus za gledaoce,da se poveća gledanost.Pare kupuju sve.
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Mozda neočekivan poraz, ali niko pre početka prvenstva nije očekivao da ce Arsenal od 20 utakmica imati 16 pobeda, 2 nerešene i 2 poraza. Ovo je nerealno I za onaj najbolji Siti I Liverpul od pre par sezona. Ovo je normalno samo da ovakva igra ne potraje više od 2-3 utakmice.
g

gost domacin

pre preko 1 godinu

upravo tako
G

Gost666

pre preko 1 godinu

Imam osecaj da bi im i Brentford mogao uzeti sva 3 boda u iducem kolu
d

deki maky

pre preko 1 godinu

Everton kao drugi tim,sta znaci trener!!@ Ali Dukure i Onana-na sredini ustopali malenu decicu,Arsenal bez prave sanse. Ipak je do trenera u mnogo cemu, sada se moze reci da ce Everton lagano da obezbedi opstanak
С

Сербона

pre preko 1 godinu

Рекао сам у најави меча овдје да ће бити од 0-2 и да ће меч бити тежак за Арсенал. Ок, није страшно, али свеједно бити у позицији у којој јеси, а прелазном року довеси Б решења је очајно. Добро, мазне ти Челзи Мудрика, имаш паре узми им Фернадеза (јер ти треба такав играч) или заврши Каиседа. Тако се ради, а вјечито шкртарење које их редовно кошта доброг резултата.
L

LFC

pre preko 1 godinu

Ovo je Premijer Liga, favorita nema, ovde svako svakog može da dobije... Bravo za Everton, sad možda i ne ispadnu iz lige, a to bi bila šteta jer je Everton jedan od najvećih Engleskih klubova, mnogo veći od Man Shytija.
E

E nek si ga rekao

pre preko 1 godinu

Nego, jel uradi ti onaj domaći? :)
l

lmaooo

pre preko 1 godinu

Jes tu može svako svakog da dobije,samo kad se to desi u drugim ligama dođe horda vas da piše nameštaljka jer samo u engleskoj to sme da se dešava
l

ligaa

pre preko 1 godinu

najjaca na glasu a nesto manje u praksi kad se dodje do lige sampiona tu postaju spanska mala bez morala
v

vldblk9a

pre preko 1 godinu

Ono sto ne mogu da skapiram je da everton jedino odakle je pretio su korneri, a Arteta vadi Partija i Martinelija i ubacuje 2 najniza igraca u ekipi . Minut posle, korner i gol.

Bojank91

pre preko 1 godinu

Puštena utakmica. Nekoliko kola godišnje se dešava to
p

papalukas

pre preko 1 godinu

Frajer ubacio tri defanzivna vezna crnca,trkača,mesara i 5 odbrambenih i lagano skino najbolju ekipu lige do sad,takvu taktiku ni čolo simeone još nije isprobao. To je dokaz koliko ti zapravo ne treba mozga da budeš uspešan trener,dovoljno je malo truda i sreće da se rodiš na pravom mestu a ne u nekoj pripizdini. I to im dadoše gol sa zemlje iz kornera,nije morao ni da skoči.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Rođače slučajnost je kad pola sezone odigraš takvom taktikom i prođe ti. Znanje je kad 4 sezone sa Barnlijem radiš isto i uvek ostaneš u ligi. Ostali bi i prošle godine da ga nisu otpustili.
l

lpool

pre preko 1 godinu

zna znanje cika Dajs ! Mislim da su pravi spoj on i Everton. I ako simpatisem crveni tim iz Liverpula, bas se radujem zbog njih.
n

neko rece

pre preko 1 godinu

Da je ovaj saliba nevidjeni stoper.Decko jedan jedini duel sa luinom nije dobio...
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Znao sam sta ce biti,da je ova utakmica bila prije 10 dana bila bi rutinska pobjeda Arsenala,ovako samo baksuzluk za Arsenal da bas protiv njih dodje novi trener,razdrma ekipu i to trener koji preferira cvrstocu,protiv cije ekipe je Arsenal uvjek imao problem,vise bi volio da se igralo sa Sitijem danas,sto se tice Evertona,sigurno ekipa koja ima veci kvalitet od bar 50% lige i ako ne bude nekih povreda opstaju 100%,danas zasluzena pobjeda,idemo dalje,pa dokle se dogura...COYG
Б

Брат од Генија

pre preko 1 godinu

Шон Дајш фудбалски геније
7

7755

pre preko 1 godinu

Kako ljudi odmah posle jednog meča mijenjaju misljenje kako sad Arsenal nista ne valja i tako a ovakvih meceva ce do kraja sezone imati i Arsenal i Siti jer to nije ling long liga a niko ne moze da garantuje da ce Siti sutra dobiti Totenhema u goste tako da polako ima jos da se igra duga je sezona.
G

Gost090999

pre preko 1 godinu

morao i ovo da se desi,ide se dalje sve je to normalno
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Neko reče kako je naša liga najveći krš, a Engleska ubedljivo najjača...Igrom slučaja sam nešto bolestan (temperatura)...Pa sam pogledao Čelzi-Fulam...Smoreniji meč nego Kolubara-Radnik, sreće mi...A ni ova danas vala nije bila Bog zna šta!!! Toliko...
7

71811819919119

pre preko 1 godinu

Dyche(trener),Tarkowski(strelac)i McNiel(asistent) Trio iz Burnley-a.
B

Boring, boring Arsenal

pre preko 1 godinu

Jedan je Džordan Maca Pikford
v

vldblk9a

pre preko 1 godinu

Everton i Sautempton veciti problem Arsenala jos kad dodas Dajsa u celu pricu i nije neko iznenadjenje, uvek patnja sa njim.
g

gostx

pre preko 1 godinu

Bravo Sone pozzzz
i

izointer32

pre preko 1 godinu

Hoces titulu a izgbis od najgoreg Evertona u poslednjih 20 godina xD Salu na stranu i da su dobili, meni je SIti i dalje najveci favorit, 1.3 kvota da osvoje od mene.
ž

žool

pre preko 1 godinu

Pa i siti je kiksao protiv njih
A

Azzu

pre preko 1 godinu

Nema Arsenal taj mentalitet, ovdje se uzima titula. Ovo su morali preokrenuti, ali ima još da se igra, vidjeti ćemo.
a

artur2

pre preko 1 godinu

Za prvo polusezonu izgubili su za 19kola 7bodova..prvo kolo drugog dijela odma 3..titula se lomi izmedju 20og i 30og kola,i ovo ce im biti dobar poraz ako citi kiksa..brzo ce mec sa citiem,pa 2gostovanja lesteru i vili..sad ce da se vidi ko je od cega napravljen
8

88

pre preko 1 godinu

Pa dobro posle svetskog prvenstva su imali bas tezak raspored nije lako svaki mec odigrati dobro.
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Danasnja utakmica kao i svaka je klasican dokaz koliko je Engleski fudbal debilan i koji nelici na ozbiljan fudbal.Od svega je potrebna samo snaga da bi se igrao Engleski fudbal i nista vise i upravo iz tog razloga reprezentacija moze samo da ostvari plasman na neko od takmicenja bez ozbiljnijeg rezultata na samom takmicenju.Nerezonski sutevi preko 20 i vise metara gde uglavnom zavrsavaju na tribinama lopte kao i centarsutevi na napadaca u sesnaest metara koji je okruzen sa 4.odbrambena igraca i golmanom nemaju predstavu koliko to izgleda suludo.Utakmice bez ikakve taktike gde je prisutno samo trcanje i nista vise.Dokaz svega toga su prekrsaji gde igraci ostaju bez zuba i sa potresom mozga...neverovatno da se i dalje lozime na prenose tih utakmica a nismo ni svesni da je na utakmicama pozorisna atmosfera gde se slavi samo postignut gol a ostale zvuke koje cujemo sa tribina su zahvaljujuci tonskom efektu koje televizije prenose u pojacanom modu.Strasno sta smo danas gledali....
@

@SasaPfc

pre preko 1 godinu

Kao prvo igrali su polufinale, finale i 1/4 finale zadnja tri velika turnira. Kao drugo takav stil ne gaji više skoro niko u premijer ligi sem Dajša i Mojesa možda. A višestruki prvak je Siti sa Gvardiolom koji zna se kako igra. A najbolji igrači lige su De Brujne, Silva, Odegard itd koji su svi vrhunski tehničari.
8

899

pre preko 1 godinu

Za mene ovo i nije neko veliko iznenadjenje jer su ovakve utakmice dosta teske a igracima Arsenala ne mogu navijaci da nista zamere jer je ovo tek drugi kiks za citavu sezonu. Everton ce pod Dajsom biti nezgodan za protivnike pogotovo na svom terenu jer ovaj sastav Evertona potpuno odgovara njegovom stilu igre vezni igraci snazni trkaci a tu su i tri njegova bivsa igraca i Barnilja.
a

arsenal nema

pre preko 1 godinu

Lidera kada je tesko.Ovako disciplinovane,fizicki jake i bezobrazme ekipe na svom terenu ce uvek da pobede arsenal kojem je falilo ono medju nogama za ovu utakmicu...
K

Kako nema?

pre preko 1 godinu

Šta je sa granitnim? :)
a

arsenal nema

pre preko 1 godinu

U dzaku je :)
H

Hodorkovski

pre preko 1 godinu

Granitnom fali fudbalsko znanje, ali ono medju nogama sigurno ne.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

U kakvoj god formi bili i jedni i drugi, Arsenalu jednostavno ne lezi Gudison i jbg.. Morao se desiti i los dan, i dalje je ovo fantazija od sezone za njih.
z

za ove utakmice

pre preko 1 godinu

Ekipa mora da ima mu..a da pobedi.Ovaj tim arsenala to nema zato i nece osvojiti titulu...
8

8909

pre preko 1 godinu

Pa treba imati i m..a da dobijes Junajted i Totenhem i oni su to pokazali da imaju to nije sporno ali desi se neki los mec u sezoni.
z

za ove utakmice

pre preko 1 godinu

Mu.a trebaju protiv ekipa koje su ovako bezobrazne,fizicki jake i beskompromisne a ne protiv junajteda i tot protiv kojih moze s da igras do mile volje.Moras da razmislis sta zelim da kazem.Ovo je osnova engleskog fudbala sto igra dajs...
R

Romanov sin

pre preko 1 godinu

Mali arsenal zvani titula to je ta aura gubitnicka
r

rulOff_14

pre preko 1 godinu

Potpuno zasluzena pobjeda Evertona,nadigrali su ih u svim segmentima,pogotovo u kretnji bez lopte cijelog tima. Nadam se da ce Arteta izvuci lekcije iz poraza i dignuti ekipu vec narednu kolo protiv Brentforda. COYG.
a

ahh

pre preko 1 godinu

Tata Son Dajs. Osvaja PL: City 60% Arsenal 30% United 10%
o

ovde je

pre preko 1 godinu

Dajs odrzao cas arteti na temu istorija engleskog fudbala...
4

4444444

pre preko 1 godinu

Sean Dyche efekat 🙌🏻
1

145

pre preko 1 godinu

Lampard verovatno navijao po prvi put u životu za arsenal, da ne ispadne da je bolji stručnjak. Ovaj novi ipak ispao bolji.
P

PedjaBari

pre preko 1 godinu

Ako ovi uzmu titulu, ugasite ligu i fudbal generalno
G

Gost 55555

pre preko 1 godinu

Pep Guardiola likes this 😃
r

roni

pre preko 1 godinu

jeste everton kao najgora ekipa u ligi dobije arsenal i siti(ili su uzeli boda u gostima).iz aviona se videlo da je namesteno.
M

Mitros

pre preko 1 godinu

Promenili su trenera i sam znaš koliko to može da donese bar kratkoročno.
r

roni

pre preko 1 godinu

siti nije,koje je tu objasnjenje?cudo?sto posto
p

poozaaa

pre preko 1 godinu

oce neko u 500evra da nece biti prvaci
f

felnes

pre preko 1 godinu

veliki šon dajc, bravo za everton, tako se ide agresivno od prve minute i uvek te nagradi
1

1010101010100

pre preko 1 godinu

Arsenal će biti pod ogromnim pritiskom do kraja, a ne vjerujem da mogu to izdržati jer nisu bili u stanju zadnjih par sezona istrpiti pritisak kad se lomilo da budu na poziciji za plasman u Ligu Šampiona
e

eskobar

pre preko 1 godinu

pored zivog sitija da osvoji arsenal prvenstvo polako Al sigurno arsenal pada kraj
K

Kako

pre preko 1 godinu

Pada? Na osnovu jednog meca to si ti odmah zakljucio pa polako ne briljira ni siti nesto.
p

podrška eskobaru

pre preko 1 godinu

Zato sto posle utakmice sa sitijem vidi se i arsenalov pad vec na sl mecu.Arsenal nema hrabrost za ovakve utakmice a ovakve utakmice cine sampione...
1

112889

pre preko 1 godinu

Siti nije dobio ni lampardov everton kod kuce, cemu dalji razgovor..
V

Vart

pre preko 1 godinu

We eat wood, bricks and nails, we’re Everton.
d

dexy88888888

pre preko 1 godinu

Lamparde jel si gledao ?
4

46

pre preko 1 godinu

A ja hteo da odigram 1x , imao sam neki osećaj, ali ne i m*da.
4

46

pre preko 1 godinu

A ja hteo da odigram 1x , imao sam neki osećaj, ali ne i m*da.
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Sta kažu stručnjaci, ispada Everton 100%...Ali malo sutra 💙
d

dexy88888888888

pre preko 1 godinu

gde ce jedan od naj veceh klubova u drugu ligu.everton na kraju 10 mesto
q

qpqpqpqp

pre preko 1 godinu

tek se sad za titulu sve otvara 👀