Komentari na vest

Fantastična ponuda iz Salerna: Kavaniju 2.000.000 evra po sezoni, svaki gol 200.000, opcija raskida ugovora

D

Demichelle

pre gotovo 2 godine

Iervolino je čovek pobednik. Ozbiljan biznismen,sada je ušao u fudbal prvi put u svom životu i za 6 meseci uspeo da ostavi Granatu u ligi,iako su svi govorili da je to utopija. U Salernu je već ikona,ako uspe da dovede i Cavanija.. A nije nemoguće kako nekome izgleda. Na stranu novac,Edison ostaje u Evropi pred Mundijal,a porodica je na 55 km od Salerna.. Klub bi dugoročno zaradio ozbiljan novac,od novih sponzorstava,TV prava,pretplatnih karata. Renome kluba,sve ide na viši nivo.. U celu priču je uključen i kapiten Frenk Riberi,da pokuša svojim ugledom i kredibilitetom da utiče..
M

Mitt

pre gotovo 2 godine

Nije lud da ne prihvati.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

200000 за гол, нереално
W

WTF

pre gotovo 2 godine

Daš nekom bonus od 200000 eura za svaki dat gol. I onda taj, u situaciji kada je ispred golmana šutira na gol, a ne dodaje igraču koji je na drugoj stativi potpuno slobodan, pred praznim golom. U tom trenutku gubiš 0:1, ili je recimo 1:1, 95. minut utakmice. Golman mu brani, sudija svira kraj. I šta si dobio? Do si 0 ili 1 bod iz te utakmice, a mogao si da dobiješ sva 3, da je dodao saigraču loptu. Platu daješ kako ko pristane na nju. Bonuse za svaki gol i pobedu deliš jednako svakom igraču koji je igrao tu utakmicu, pa makar i poslednjih 5 minuta. Tako se svi jednako bore za gol, za pobedu. Tako bivaju manje sebični, već igraju timski, a fudbal je timska igra, zar ne?
М

Мињоле

pre gotovo 2 godine

Рекао бих да Кавани и ти другачије гледате на ту суму новца
G

Gagula

pre gotovo 2 godine

Eto cavanija u napoliju zivi bili Pa videli
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Terza čita ovo i misli: ako dovedem Kavanija biću svetski mega car.

Katalonija

pre gotovo 2 godine

Mene samo zanima zasto bi Riberi morao da se odrekne kapitenske trake ako Kavani dodje?!? Kakve veze ima jedno sa drugim? Ja jedino mogu da prepostavim da neko smatra da je Kavani bolji igrac od Riberija ( sto samo po sebi nije tacno...) a i da je tako, opet kakve to veze ima sa kapitenskom trakom?!?
G

Gogija

pre gotovo 2 godine

Pa jer su uz sve ove silne bonuse i pare sa kapitenskom trakom dodatno motivisali Cavanija da dodje... A posto ne mogu biti obojica kapiteni Riberi mora da mu prepusti tu ulogu.
Л

Ланми

pre gotovo 2 godine

Ниси прочитао цео текст
M

Magnus

pre gotovo 2 godine

Pa pise ti u tekstu, obecali su mu kapitensku traku ako dodje... A koliko znam jos uvek ne mogu imati dva kapitena na terenu.
a

ajde lova i bonusi

pre gotovo 2 godine

ali kapitenska traka a tek dolazi u klub,smesno.normalan je ne bi ni prihvatio.Kapiten je neko ko duze i dobro poznaje klub.