Fantastična ponuda iz Salerna: Kavaniju 2.000.000 evra po sezoni, svaki gol 200.000, opcija raskida ugovora

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.06.22. | 14:43

Sjajni uslovi saradnje na stolu vremešnog golgetera

Edinson Kavani ima 35 godina, ali kao slobodan igrač još uvek privlači pažnju brojnih evropskih i svetskih klubova. Ipak, teško da će dobiti zanimljiviju od one koja mu je poslala italijanska Salernitana. Vest koju je prvobitno objavio Sport Medijaset, potvrdio je francuski novinar, specijalizovan za fudbalsko tržište Ignazio Genuardi, a ona glasi da je klub iz Salerna Kavaniju ponudio trogodišnji ugovor uz godišnju platu između 1.500.000 i 2.000.000 evra, ali i niz bonusa.

Upravo su detalji izazvali posebno oduševljenje među ljubiteljima fudbalskog tržišta s obzirom da je Kavaniju obećana kapitenska traka, ali i bonus od 200.000 evra za svaki postignuti gol u sledećoj sezoni. Takođe, tu je i klauzula na osnovu koje se igraču ostavlja mogućnost da raskine saradnju u bilo kom trenutku.

Izabrane vesti

Kavaniju je Italija postala u najlepšem mogućem sećanju. Golgeterski je stasao tokom četiri sezone u Palermu, potom eksplodirao tokom naredne tri u Napoliju, pa je ostvario transfer karijere u Pari Sen Žermenu, gde je još uvek najbolji strelac u istoriji sa 200 postignutih golova. Prethodne dve sezone proveo je u Mančester Junajtedu i postigao 19 golova na 59 mečeva u svim takmičenjima.

Salernitana je prošle sezone na čudesan način sačuvala opstanak u Seriji A, nakon što je angažovala dvocifren broj igrača u januarskom prelaznom roku. Sada u Salernu žele da pojačaju kvalitet, kako bi se sprečile bilo kakve oscilacije u narednoj sezoni.

Ukoliko bi Kavani došao to znači da bi drugi veteran Frank Riberi morao da se odrekne kapitenske trake, pa ostaje da se vidi kako će u klubu uspeti da usuglase dvojicu legendarnih fudbalera. Kavani bi uskoro trebalo da donese konačnu odluku o svojoj budućnosti.


tagovi

SalernitanaEdinson Kavani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara