Farani noćna mora klubova u regionu, Sutjeskoj prete blamaža i sudbina Borca

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.07.22. | 23:10

Crnogorski šampion ostavio bled utisak u duelu mirnih mreža (0:0) sa Klaksvikom

B36 je eliminisavši Borac iz Banjaluke režirao jedno od iznenađenja prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencije, a naredna faza takičenja mogl bi da donese novu senzaciju ponovo u režiji Farana i jednog odklubova iz regiona. Ovaj put, u glavnoj ulozi su Sutjeska i Klaksvik koji su večeras u Podgorici odigrali prvi od dva susreta nakon kojeg više razloga za brigu imaju igrači šampiona Crne Gore.

Duel mirnih mreža (0:0) obeležila je skromna igra oba tima, međutim konkretniji rival bili su gosti koji uprkos ozbiljnim pretnjama nisu uspeli da steknu prednost pred revanš na domaćem terenu.

Izabrane vesti

U duelu koji nije obilovao izglednim prilikama najbolje su imali Farani u završnici prvog i drugog poluvremena. Neposredno pred odmor Andreasen je glavom šutirao iz fenomenalne šanse, ali je Giljen bio na visini zadatka. Napadač je bio u centru pažnje i u završnici utakmice kada jeuputio udarac sa 25 metara, ali je pogodio prečku.

Na kraju, kada se sumiraju utisci, više razloga da žale imaju Farani, dok Sutjeskoj ostaju glavobolje i niz boljki kojeće morati da neutrališe kako bi izbegla bruku i eliminaciju.


tagovi

Sutjeska NikšićKi Klaksvik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara