FCSB pronašao zamenu za Planića u Novom Sadu: Vojvodina traži 2.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.05.18. | 13:21

Predstavnici rumunskog kluba gledaće mladog štopera u današnjem derbiju protiv Zvezde

Kupovina Bogdana Planića višestruko se isplatila čelnicima rumunskog FCSB-a. Srpski štoper nosio je ekipu iz Bukurešta u Evropi, postao je najjači adut rumunskog kluba. A poslednje informacije govore da bi rođeni Užičanin mogao da se preseli u Ajntraht za veliko obeštećenje.

Poučeni iskustvom sa Planićem, ljudi iz nekadašnje Steaue ponovo su pikirali štopera Vojvodine kao potencijalno pojačanje. Prema saznanjima MOZZART Sporta trenutno drugoplasirani tim rumunskog prvenstva spreman je za mladog štopera Ranka Veselinovića da izdvoji 1.250.000 evra.

Izabrane vesti

Vojvodina za omladinskog reprezentativca Srbije traži dva miliona. Međutim, pregovori i dalje traju. Tome u prilog i podatak da će predstavnici „lažne Steaue“ biti danas na Karađorđu i posmatrati partiju momka rođenog 1999.godine.

Rasplet se očekuje vrlo brzo. Ove sezone Ranko Veselinović se afirmisao, odigrao je 19 utakmica u Superligi i postao jedan od najtraženijih igrača Vojvodine. Tačnije, igrač koji bi mogao da popuni  praznu kasu Stare Dame našeg fudbala.

Zimus se pričalo da je za Ranka Veselinovića zainteresovana i Crvena zvezda, ali je rukovodstvo Vojvodine tražilo ogromno obeštećenje.


tagovi

Ranko Veselinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara