Komentari na vest

Feđa Dudić šokiran pravilom: Ogorčen sam, ovo samo u Srbiji ima!

r

r.g.

pre 14 dana

dobro dosao druze,eh nije to nista,pogledaj derbije i sve ce ti biti jasno ko sta ovde ima pravo
T

Tunga

pre 14 dana

Bravo majstore .... idemo dalje Prasina se dize a dusmani tuguju i traze dlaku u jajetu da pljuju ... Šumadija opet gori srecno u polufinalu !!! Radnički Kragujevac i Čika Dača ... ponos Šumadije zajedno do Evrope i novog jos lepseg stadiona ako Bog da !!!

Gostirista

pre 14 dana

Svaka cast Radnickom, ali sta je Cuka sve promasila to je neverovatno, sigurno cetiri mrtve sanse.

Tasoo

pre 14 dana

Peđa Dudić radi opasan posao u Kg.
Н

Неупућен

pre 14 dana

Свака част Крагујевчанима! Најпозитивнија ствар која се десила ове сезоне у српском фудбалу је РДК. Надам се да ће наставити тако да раде и наредних сезона
D

Dudiću mu..ću

pre 14 dana

E zbog ovoga svim srcem uz Vošu i Čuku do kraja plej ofa da izbore 4. i 5. mesto! A Dudić nek se tornja u Sarajevo, tamo je inače idilično stanje!
I

Immobile

pre 14 dana

A pazite ove bezvezne komentare pojedinaca ili ti podanika. Kao proterajte ga iz zemlje. Zato što čovek ukaže na bizarne i misteriozne situacije koje se samo odigravaju u srpskom fudbalu i srpskom sportu. Terate ga u BiH i tešite se sa pričom idi tamo ako ti je bolje. Pa dotle i dolazimo, ali čak ni u BiH nema ovakvih apsurdnih slučajeva. Čovek igra najbolji fudbal u Srbiji, propagira napadački fudbal u ekipi koja je igrala valjanje i haos pre njega, eventualno su malo fudbala igrali pod Lalatovićem. Došao u klub kada su bili u zoni ispadanja, danas su 4. A i ko je njega pre pratio zna kako je radio u Veležu, osvojio kup, izbacio AEK pod Vladanom Milojevićem u kvalifikacijama za LK. Vrlo perspektivan trener, koji je danas uz sve ove mine koje su mu postavili dobio "zdravu sredinu" Čukarički i zaslužio je 4. mesto na kom će Bože zdravlja i završiti. Uprava Radničkog iz KG jedino što je pametno uradila za taj klub jeste što su mu dali odrešene ruke da napravi doselekciju zimus i eto rezultata. On se već pokupio iz Sarajeva zbog uprave. On će sigurno naći posao nakon ovakve sezone, a i prethodnog renomea koji ima. Da li će Radnički KG u slučaju da se ne dogovore sa njim naći boljeg trenera? Sigurno neće.
N

Ne

pre 14 dana

Rise
r

rdiuddu

pre 14 dana

direktore odma u bh da ides
G

Gost92

pre 14 dana

Uvek imaš Bosnu, tamo je inače bolje...
B

BH

pre 14 dana

Ovdje namješteno da Borac osvoji titulu,u Evropi Borac će dobiti šipak
n

neba8ra

pre 14 dana

A dobra ti je Srbija kada primiš platu?!?! Ja bih ga proterao da sam vlast.
u

uoravusi

pre 14 dana

Dodjes u stranu zemlju i pljuješ po njoj, e to može samo u Srbiji
P

Pazi ovu dvojicu

pre 14 dana

Pravi Pink mozak 🤣jednu rečenicu oni ne mogu razumeti
?

??

pre 14 dana

Svaka cast sto postuju dogovor, al to je glupost najveca. Nisam ni ja do sad cuo za ovako nesto, ne bi voleo da to zazivi
J

Jokara drugi

pre 14 dana

Pa idejni tvorac ove gluposti kako je sam nazivaš nam stiže iz Ljutice Bogdana. Podele 20 svojih igrača na pozajmicu klubovima Super lige i niko ne može protiv njih igrati. A u propisima kao šatro sve vrvi od odredbi koje navodno čuvaju integritet takmičenja. Glupost da igrač ne može nastupati protiv bivšeg kluba kod trajnog transfera nije za komentar. Nije mi jasno kakvom mozgu to uopšte može pasti na pamet.
p

palenta

pre 14 dana

eto samo u Srbijanskoj ima a u bosanskoj sve uredu, ajde fedja spusti se malo.
L

Lskcmcmmc

pre 14 dana

Federalni ljakas
K

Kako si

pre 14 dana

Moćan feđa dudiću
С

Сале2323

pre 14 dana

Правило, тј. договор је заиста бесмислен! Ако поклањаш играча, поклони га са алал, а не да условљаваш његов наступ. Ако га купујеш, која будала ће прихватити такву клаузулу? На страну то али види се да Раднички нема снагу да целу утакмицу игра у јаком темпу каквим игра. Падају последњих 15-ак минута, а немају сличне замене, сем пар њих. Играју сад за 4 дана, па опет за викенд, Феђа ће можда морати да сече негде, да жртвује нешто и баци све карте на једно. Ако и куп и првенство форсира, бојим се неће издржати овај темпо. Али нека им је са срећом, играју момци фантастично, милина их је гледати.
K

Kandndcnkc

pre 14 dana

Kakav alal momak nije ovo Sirija? Igrač je prodat uz klauzulu da ne može da nastupa protiv bivšeg kluba 2 godine? Šta nije jasno, kakvi alali?
F

Fußballspieler

pre 14 dana

Ukratko, klauzula je kretenska ali ako se neki dogovor napravi treba da se ispoštuje koliko god bio glup. E sad, što se tiče igrača koji je prešao u TSC i igrao i pored klauzule i dogovora tu će vam trener Lazetić reći: “Sila Boga ne moli a Bog silu ne voli!” Samo što mu se ovaj put ta izjava vraća kao bumerang!
K

Kaksxmxmxkx

pre 14 dana

Ako je glup za Federalca ne znači da je glup uopšte.Klub pokušao da izboksuje bonus u vidu zabrane igrača da nastupa protiv njega- oćeš oćeš, nećeš-nećeš.
:

:) :)

pre 14 dana

Da li je svestan da je popljuvao svoju upravu koja je takav ugovor potpisala!!! Jedino mogu oni da mu budu krivi, a ne Srbija ili Čukarički
g

gost1234

pre 14 dana

da, popljuvao je svoju upravu, svog gazdu, upravo to je ono sto je u Srbiji nezamislivo. da izneses svoje misljenje pa makar ono bilo i protiv onog iznad tebe
Б

Блок

pre 14 dana

Па објасните Феђи у чему је цака. Није правило ДСС-а,већ договор два клуба. Раднички шмекерски испоштовао. Гвардиола из Бачке није .Зато сте ви шмекерски клуб ,а он ...
Б

Блок

pre 14 dana

ДСС-а Хахахаххаах Хтедох написати Фсс -а
S

Savio

pre 14 dana

Pa te godine kada je prešao iz Kragujevca u TSC dečko nije ni igrao protiv njih. Nije valjda da su stručnjaci iz Kragujevca zamislili da čovek doživotno ne može da igra protiv njih. Koliko se sećam TSC je Kragujevcu i obeštećenje platio za njega.
N

News

pre 14 dana

Niko nije terao Radnicki da potpise takav ugovor. Ova klauzula nema veze sa Fss ili ligom. Ovo je izmedju Cukarickog I Radnickog ,verovatno bi Radnicki platio Cukarickom novac ako bi on igrao protiv njih.
R

Rubikova kocka

pre 14 dana

Pedja se ufurao opasno, moramo opet da ga smirimo CZ ❤️🤍...
J

Jsjsjs

pre 14 dana

Tako i jeste.
R

Radnicki i nista vise

pre 14 dana

Vi ste se odavno ufurali Vucku i postali to sto jeste, a svi znamo sta 😀
G

Guh

pre 14 dana

U zvezdasrbija ligi se možeš svega nagledati od ovakvih stvari do svetskog rekorda u penalima
L

Ldmdncnc

pre 14 dana

Jel ovom stao kamen pa krenuo pa opet atao ili ima veze sa ušesima?
m

mm42

pre 14 dana

E svašta, za ovako nesto nikad nisam cuo.
L

Lskdmxmcmnc

pre 14 dana

Uobičajeno...E što ti nisi čuo, e to je zabrinjavajuće.
O

OFK Beograd

pre 14 dana

Ovo je stvarno najkretenskija klauzula koju je neko mogao da potpise...
N

News

pre 14 dana

Ova klauzula nema veze sa Fss ili ligom. Ovo je izmedju Cukarickog I Radnickog ,verovatno bi Radnicki platio Cukarickom novac ako bi on igrao protiv njih.
K

Kskdndnxnc

pre 14 dana

Gluposti...Najobičnije glupostim.
O

OFK Beograd

pre 14 dana

Nigde nisam ni rekao da ima veze sa FSS-om ili nasom ligom ili drzavom... Samo sam konstatovao cinjenicu, da je ovo nesto najgluplje sto je neko iz Radnickog mogao da prihvati i potpise, takodje Fedji bi bolje bilo da ode u upravu kluba i sa njima raspravlja o ovome a ne da se zali medijima.
z

zmagole

pre 14 dana

Ako ima samo u Srbiji i ako ti se ne svidja, paljba odavde. Lepo ti je da pravis rezultat i gradis svoje trenersko ime u Srbiji, a ovamo je pljujes? Sramota.
Н

Неко@

pre 14 dana

Ко пљује по Србији, јеси ти писмен? Шта си прочитао, да ми је само знати!?
N

Ne pljuje

pre 14 dana

Gde vidiš da pljuje?
z

zmagole

pre 14 dana

Gde sam video? Covek je rekao da to "samo u Srbiji ima", dosta nam je takvih srbomrzaca više, dokle da ih uhlebljujemo a oni da nam vredjaju zemlju i ligu?
G

Grobarski Buldog

pre 14 dana

E moj Fedja tek ces videti u kakav si zulum dosao...
D

Dokdndbd

pre 14 dana

Hahahah..Federalni Murinjo..Pamet u glavu sledeći put kad potpisujete.Ugovor je ugovor.Po Srbiji oće svako da piša.
D

Dokdncnc

pre 14 dana

Sirijac, pa bežite od zuluma i ti i Feđa!