Komentari na vest

Fener definitivno otpisao Zvezdinu želju, problem je plata od 2.380.000 evra neto

O

Ohi u Spic

pre gotovo 2 godine

HOCEMO OHIJA U SPIC,DOSTA VISE BENA I PAVKOVA KOJI NE MOGU DA POTRCE!
D

Dekia

pre gotovo 2 godine

Nije Benovo da bude špic
A

Assistent

pre gotovo 2 godine

Marine,ima li na tvom skeneru kakav spic?
V

Vukovi s Ontarija

pre gotovo 2 godine

Redakcijo sta mozete da kazete o interesovanju Zvezde za Jovana Markovica iz Krajove? Ima li istine da dolazi i da je obeštećenje milion evra?
I

Iz sljivika

pre gotovo 2 godine

Vidim ja da će stadion biti još prazniji nego prošle gpdine.
d

dr.Zvezdan

pre gotovo 2 godine

A vidim vas lavor je dupke pun nakon 5 godina bez ijedne titule i preko 20.god bez LS,dodju vam samo uza familija vaseg vodje velje i par krimosa i dilera,sve ukypno 500 ljudi,puna kapa za vas!
G

Gost Lk

pre gotovo 2 godine

Ko nema mesta u Feneru,nema šanse da ima u Zvezdi,nije to košarka,shvatite.
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Nadam se da se nikako nece dogovoriti. Ne mogu da shvatim da je neko u Zvezdi uopste razmislajo o njegovom angazovanju. Na osnovu cega, 6 golova koje je dao? Dajte vise izadjite sa istinom zasto Ohi ne igra. Ovde se izgleda vode neke zakulisne igre, gde su hteli d aprodaju brze bolje igraca koji je odlican. Taman je proveo prolece, upoznao se sa saigracima i sada bi trebalo da puni mreze. Naravno, treba neko i da mu doda loptu, da mu bace u prazan prostor, centriraju. Umesto pravog centarfora, gledacemo kako se Pavkov muci i gura igrace oko sebe.
S

Sd

pre gotovo 2 godine

Alo ljudi,pa vi imate dva spica sta kukate,mi imamo samo JEDNOG... Meni ovaj Ohi okej igrac,Pankov uvek nezgodan,al razmazio va s ovaj vas lopov,pa ne znam dal vam je jos tu onaj Dioni,sta hocete...
P

Pićini

pre gotovo 2 godine

Pavkov. Sportski pozdrav
P

Pićini

pre gotovo 2 godine

Rikardo ima konstantnost, to treba i Ohiju, ali Stanković to ne može da shvati.
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Da li ste vi ljudi normalni...pa zar ovde niko nije primetio da ovaj lik cak i nije napadac ??? Niti je gol igrac. Covek je klasicna desetka, a nama to nije potrebno. ALO bre ljudi, nama treba SPIC !!!
P

Pićini

pre gotovo 2 godine

Mrkela kaze da je napadač. Kao za Žandera kad je rekao da je bek na promociji, a Žander ga demantovao rekavši da je krilo hahaha
s

sta ce nam spic

pre gotovo 2 godine

Ne treba sad nikakav spic, kasno je. Neka igraju napred trojica, levo Mustafa, u sredini Katai, desno Bukari. Iza su Ivanic, Kanga (Kangva) i Sanogo. Nesto kao 4-1-2-3. Ako mora da se bunari, moze Pavkov umesto nekoga od ove trojice napred i cao.
G

Gost da

pre gotovo 2 godine

Može u ovoj ligi i bez krila i bez centarfora,ali treba igrati Evropu,pustite zezanje sa timom.
B

Bata Željko

pre gotovo 2 godine

Koliko ja vidim Ohi nije izgleda osetio list nego je po sredi nešto drugo,bojim se da nije pod sankcijama ako nije hteo da ode u neki klub koji su mu ovi naši našli nešto kao što Bakajoko nije hteo u Novi Pazar na pozajmicu,mnogo je nejasnoća sa igračima recimo Falko gde je taj čovek kakvi su planovi koliku je imao platu kako to da još nije našao klub itd.Na kraju svega plaši me mogućnost dovođenja nekog skupog napadača koji će biti efikasan kao Dioni i to sve u minut do dvanaest!!!
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Šta će nama igrač koga neće Fener. Oni više nisu ni blizu od onoga što su bili. Opet će dovesti nekog Dionija.
M

Marko1983

pre gotovo 2 godine

Dati nekom preko 1 mil. koga je Fener otpisao je besmisleno, pogotovo zato sto imamo vec 2 napadaca. I ovoliko pricanje o potrebi spica je omalovazavanje Ohija koji je odlican napadac.
a

asdf

pre gotovo 2 godine

Ne znam zasto se odustalo od Estupinana, vidim da jos uvek nema klub. Takodje, sto je neko vec rekao Keita Balde bi bio vrhunsko pojacanje
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Хоће да дају 3 милиона за шпица а за 4 продали Јовељића. Вратите њега. Или дајте те паре Партизану за Рикарда.
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Играча ког Фенер не жели, који је у феноменалној белгијској лиги дао 6 голова, ми треба да доведемо и дамо му 1 170 000 евра, а то је само 50% његове стварне плате! Па за те паре смо имали Пријовића прошле сезоне! Лудило је шта Мита ради! Сјутра ће Катаи да нам глуми шпица, Охи ће и даље да буде мистериозно повријеђен, а у управи ће да расте братство и јединство!
E

El Capo

pre gotovo 2 godine

Ako neko ima karijeru iza sebe, ugled i veze to je Stanković. Neka dovede Balotelija, za marketing idealno a on garanzuje golove. Igrao je opasno dobro prošle sezone a mislim da bi mu legla Zvezda kao ekipa i Stanković kao trener. Znaju se i Deki bi ga doveo u red i svima lepo, ili neki napadač na koga Inter ne računa ozbiljno ili Baloteli. Solidno rešenje za sve.
У

Уф

pre gotovo 2 godine

Да је Звезда хтела Балотелија, довела би га прошле сезоне кад је био слободан играч. Таква бараба може покварити целу атмосферу у свлачионици, а тешко да би био превише заинтересован са нашим фудбалом. Наравно да би могао бити бомба, али...
E

El Capo

pre gotovo 2 godine

Uf@ Slažem se da je problematičan (bio) ali ako je i dalje takav čovek ne treba ga dovesti nipošto. Ali koja bi to bomba bila, sve ima što je potrebno zvezdi ali narav. Ne kaže se za dž; Vuk dlaku menja ali ćud nikad...
G

Gost7171

pre gotovo 2 godine

koje plate imaju za 4 5 napadača u ekipi, a uspesi 0. nama sa najvećom platom 700 h redovno grupe u evropi..
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Ja bih pokusao dovesti Mbaye Nianga iz Bordoa.Brz,jak,ima iskustva igranja u Serii A (Milanu) i u Francuskoj ligi u par klubova.Bordo znamo u kakvoj se situaciji nalazi pa sto se ne bi iskoristilo.A moze isto tako pokriti jos par pozicija napred.Sigurno mu je 4 puta manja plata nego ovom iz Tanzanije.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Na koju foru? Njemu je plata mnm 2 miliona evra
D

Dekia

pre gotovo 2 godine

Sportski sektor nema pojma sta radi. Odavno! Pa gde nalazite ove polupane i raspale igrace bre, pa dajte vise prostora klincima pa majku mu dokle ovo?
N

Nebitan10

pre gotovo 2 godine

A za platu niste znali koliku ima, bitno samo da dolazi u Zvezdu
e

ef21

pre gotovo 2 godine

Fenerbahče koji nije baš neka sila ga više ne želi. Valjda postoji razlog za to. Ok je da probamo da ga “oživimo”, ali baš da mu damo duplo veću platu nego svim nosiocima..?
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Pa boli ga uvo. Do 2024.mu je taj novac plata. Šta sad? A da vi 600k maks dajete. Jebi ga. Fale evri. Mada može biti, da dodje za 500 000 jer je Terza Madjija
G

Gost 2112

pre gotovo 2 godine

Ako već nismo u stanju da dovedemo pravo pojačanje onda je bolje zadržati Ohija. Taj zamlata (pardon Samata) ne zaslužuje ni najmanju pažnju,jer ako ne valja Fenerbahčeu,kako će valjati nama,koji smo u ovom trenutku bolji tim od njih!
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Zasto se uopste i razmatra ovakva opcija?!Preprepreskup je a nije bas da je Haland pa da ti garantuje golove.A opcija sa pozajmicom da i ne govorim koliko je bzvz.Da platimo milion evra igraca koji nije nas a ako bude nas moracemo dati ko zna koliko miliona sledece godine.Van svake pameti.Marin izgleda misli da smo mi Sevilja ili Celsi gde je on igrao pa da nam se moze tako da razbacujemo pare (ako je uopste on i ucestvovao u skautingu).
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre gotovo 2 godine

Ako bih mogao da biram vise bih voleo da vidim Balde Keitu, nego Samatu u zvezdinom dresu.
G

Gost556

pre gotovo 2 godine

Pa ovaj Samata ima veću platu nego sto vredi na transfermaketu , Mane igrao u Liverpulu za 2,5 a ovaj 2,4 , niko na svetu mu ne bi dao ovu platu. Ovaj ne vredi više od 500k i još slabiji od Ohija. Ni u Arabiji ne bi dobio toliku platu!
A

Ammmmammam

pre gotovo 2 godine

Znaci plan je da se plati 1.200.000 evra za pozajmicu bez prava otkupa...