Komentari na vest

Fenerbahče razmatra istupanje iz lige

?

??

pre oko 1 mesec

Nek se oni tuku i kolju medjusobno. Iz evrope njih treba izbaciti, mogu tako da krenu na neke ni krive ni duzne iz druge drzave. Turci su oduvek bili divljaci, oni su i dalje u 19om veku
S

Sandzak

pre oko 1 mesec

Sta pricas to junače
P

PopajFJ

pre 29 dana

Pa nece kruska daleko od jabuke i vi ste sve žive države u regionu napali kao i oni
D

DDF

pre oko 1 mesec

Sta se sve desavalo i sta je sve baceno na terenu za vreme utakmice,dobro da se uopste utakmica i zavrsila,nemili dogadjaji na kraju utakmice po svemu vidjenom da je sve bilo isplanirano od strane navijaca Trabzona,stampedo domacih huligana nije se nasao na terenu bez unapred organizovanog napada...u predzadnjem kolu nas ocekuje derbi za titulu Galatasaraj-Fenerbahce gde od fudbala necemo videti skoro nista,osim rvanja,prevrtanja i lezanja po terenu,gde moze sa tribina eskalirati pravi rat sa najgorim scenarijom
B

Bangladeš

pre oko 1 mesec

Bravo druže, vidim da si gledao utakmicu. Ovovje moralo da se prekine više puta...
R

Realnoo

pre oko 1 mesec

Jedini klub koji je održao reč da stvarno uradi ono što obeća je Partizan. Istupili su iz KLS-a. Svi ostali, samo lažu i mažu.
B

Burek

pre oko 1 mesec

Žoc je u košarci trenirao Fener, a znate i za slučaj KLS-a. Ima tu neke povezanosti između ta dva kluba :)
D

Dejani

pre oko 1 mesec

Ciju ligu će onda igrati, izraelski ili grčku? Ili će ih možda Azerbejdžan uzeti… To istupanje se do sada koliko ja pamtim ali u kosarci odrazivalo bas loše za taj klub koji se odluci na takav potez..
t

tako nekako

pre oko 1 mesec

Pratim i kladim se na Fener već duže vreme.Sve u svemu igraju prljav fudbal uz veliku pomoć sudija.U poslednje vreme često dodje veliki prelaz iz 1-2 ili 2-1.Hvalospevi o našem Dušanu ne piju vode on je najbolje utakmice odavno odigrao.