Feran Tores (©Reuters)
Feran Tores (©Reuters)

Feran Tores dobio poziv koji se ne odbija i priznao Pepu: Šefe, želim u Barselonu

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.11.21. | 19:35

Španski reprezentativac prvi pik Katalonaca za januar

Kakva god da je, uzdrmana, poljuljana, Barselona je uvek – Barselona. Klub koji ne zove dvaput. Svestan je toga i Feran Tores, a telefon mu je pre neki dan zazvonio. Pozivni broj je bio iz glavnog grada Katalonije.

Zabrujalo je gotovo istovremeno na Pirinejskom poluostrvu i na britanskom Ostrvu: Feran Tores je prvi pik Barselone za januarski prelazni rok! Ali, ovo nije još jedno novinarsko nagađanje niti informacija od anonimnog izvora.

Izabrane vesti

Vest je potvrđena, štaviše, Feran Tores je već prijavio Pepu Gvardioli da je dobio poziv sa Nou Kampa. I otvoreno mu je rekao: Šefe, ja bih u Barselonu! Navodno se Tores prvo zahvalio menadžeru Mančester Sitija na svemu od dana kada je iz Valensije stigao u Premijer ligu. Ali, sad mu se ide kući.

Gvardiola je rekao da razume mladog napadača i rekao da, što se njega tiče, ima dozvolu da ode. Samo što su nož i pogača u rukama čelnika kluba. Ukoliko se Mančester Siti i Barselona dogovore oko uslova, Pep neće praviti problem Toresu da ode iz kluba.

Siti je Ferana Toresa doveo u avgustu 2020. iz Valensije u transferu vrednom 23.000.000 evra. Do sada je odigrao 43 utakmice za Siti, postigao je 16 golova, dok je za četiri bio asistent. Španski reprezentativac se uklapa u ideju o podmlađivanju Barselone, o pravljenju tima na duže staze, pošto je trenutno u kadru dosta mladih i vrlo talentovanih igrača.

Pitanje je, ipak, šta će reći Siti, koju će cenu odrediti za Toresa, a poznato je da Barselona baš i nema previše novca za trošenje u januarskom prelaznom roku.


tagovi

Feran ToresMančester SitiBarselona

Obaveštavaj me

Man. Siti
Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara