Komentari na vest

Feran Tores dobio poziv koji se ne odbija i priznao Pepu: Šefe, želim u Barselonu

G

Gost123

pre preko 2 godine

Garsija, Alba, Buskec, Pedri, Gavi, Fati, Tores. Nema sta, imace Spanija uigran tim na SP. Ovi ce verovatno igrati u prvih 11. Kad je Barsa jaka, jaka je i Spanija a kada je slaba onda ni Spanije nema nigde.
V

Varela

pre preko 2 godine

Ovo bi im bio najbolji potez poslednjih godina
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

E , ovo bi im bio potez godine , ako njega dovedu. Odlicno bi im dosao jos Pino , pa i onaj mali Hill. Ako sam pogodio prezime , ima 18,19 god. Imali bi tako skoro ceo vezni red i napad Spanije , momci su sadasnjost i buducnost Spanaca.
S

SvrakaShearer

pre preko 2 godine

Eh mrzi City sto cuva ledja farsi. Treba da kazu za farsu je cena 70mil funti a za ostale ako neko zeli 60mil jer mali lupez nije zadovoljan u City. E pa ako klub iz Sibira ponudi 40mil tamo bi ga prosledio sve sa friziderom sladoleda
h

hehehehe

pre preko 2 godine

nije mi jasno sto tako ljudi hvale ovog decka, lik nije nista specijalno, po statistici i svemu prikazanom na terenu uopste ne vidim da je bolji od npr marka asensia
B

Booksna

pre preko 2 godine

Fudbal nije statistika, rodjo.
R

RW

pre preko 2 godine

Nema razloga da sedi na klupi zbog jednog Sterling-a ili Mahrez-a.

Katalonija

pre preko 2 godine

E ovo bi već bio pravi potez, upravo polivalentna devetka koja nedostaje. Momak će nositi Španiju narednih deset godina uz Fatija, Pedrija, Nika i Gavija... Imaju prave mentore u Xaviju, Buskecu, Pikeu,Albi i Alvešu. Takodje tu su Depaj i De Jong kao nosioci igre Holandije. Arauho, Garsija i Mingeza imaju ozbiljnu perspektivu. Roberto je radnik potreban svakom timu, na beku ozbiljno škripi mada ja još verujem u Desta. Na leto će krenuti po Gaju i to je tim za velika dela! VISCA LA BARCA!!!
c

cirkus

pre preko 2 godine

Steta sto se povredio, delovao je kao najkonkretnije resenje na mestu devetke, svakako generalno strasno perspektivan i vec sjajan igrac, ne znam odakle barseloni pare za njega..
A

Apis1917

pre preko 2 godine

Ti svi veliki klubovi nađu rešenje za pare, tako da sva ta priča da nemaju kintu, pada u vodu. Ja konkretno nemam pare evo😂
R

RealNo1

pre preko 2 godine

Samo ne znam kojim novcem ce ga platiti. Daj Boze da imaju za pozajmicu.
b

bratkoooooooo

pre preko 2 godine

kad veliki klub objavi bankrot u danasnje vreme to znaci da mu je ostalo jos samo 200 miliona,tako da ce se skrpiti oni vec nekako za par igraca od po 50.60 miliona.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Njima je najveći problem ograničenje plata koje je uvela Primera a ovako funkcionisu kao i svaka drzava, od kredita, crnih fondova i zaduzivanja. I Barsa i Real.
k

kljunman

pre preko 2 godine

barcelona treba da se ponaša u skladu sa mogućnostima,dakle da traži igrače do 10 miliona ,a ne da sanjari o igračima koji koštaju 50+
A

A3

pre preko 2 godine

Reci ti njima