Komentari na vest

Ferencvaroš poslao Željka Gavrića na kaljenje u Slovačku

9

987

pre preko 1 godinu

Na kraju ispada, da je Zvezda dobro i zaradila na njemu, mislim nešto više od milion evra.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Svako ko se bavio sportom zna da se igrač mora pravilno razvijati. Gajić je bio vrlo dobar talenat, izuzetan u svojoj generaciji, razvijao se pravilno, ali sve to dok je igrao. E, onda dolazimo do glavnog problema našeg fudbala, a to je ubijanje talenta. Kada se prelazi u seniorski fudbal, i ako si prilično talentovan, završićeš u Zvezdi ili Partizanu. To su klubovi koji ne umeju ili nemaju vremena da "istrpe" igrače. Naročito Zvezda, ali i Partizan zadnjih godina(uništili su svoju školu fudbala koja je bila jedna od 5 top u Evropi). Tu se odmah traže rezultati i niko od trenera nema herca da izgura po nekog igrača. Stanković je izgurao Erakovića, ali ne zato što je on to hteo već zato što su mu to iz uprave rekli. On je, kako i sami kažu "projekat". E sad, što ga uništavaju na bekovskim pozicijama to je druga stvar. Dakle, da bi se pravilno razvijao igrač mora da igra, ne mora svih 90 minuta ali bar da se gurne kada se u našoj ligi povede osetnijom razlikom. Recimo, kod Stankovića smo retko mogli i pri rezultatu od 3-4 razlike da vidimo izmenu tipa Katai-Motika ili neki drugi klinac. Stanković je mimo svake logike tada uvodio Bena, ili nekog drugog seniora. E, tako se ubijaju igrači. Mi ih ubijamo, mi ih više ne stvaramo. I zato ja često napišem da Zvezda jede svoju decu.
g

gost1234

pre preko 1 godinu

Dosao sam do ovoga ‘glavni problem naseg fudbala’ dalje nisam citao, jer glavni problem naseg fudbala su ljudi poput tebe.. nazalost..
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Dokle više da se kali, jel do 30 godina

Forzza

pre preko 1 godinu

ŠTETA ŠTO JE UGUŠEN U ZVEZDI I ŠTO NIJE DOBIO ŠANSU
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Koliko je najavljivan kao neki talenat.. Ja nisam nikada nešto konkretno vidio. Uvijek je to bilo nešto u pokušaju i debitantski.. Potecijal možda navikan. Ok, možda ima potencijal, ali se nije posvetio razvijanju..
X

XD

pre preko 1 godinu

Sram bilo Terzića što ovakvoj klasi nije pružio šansu. Koliko ste samo kukali. Pa valjda ti treneri koji su 50 sti nedeljno sa njima znaju bolje nego mi.
K

Kad smo kod zvezdine dece

pre preko 1 godinu

A gde Njegos Petrovic?
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Eno ga u Granadi. Ali bez sprdancije brzo se izborio za startnu postavu, bio je čak dobar u primeri, nesrećno su ispali. Njegoš je bas dobro odigrao, šteta za njega sto su ispali.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

I šta posle Slovačke? Metalac? TSC?
G

GostLazar

pre preko 1 godinu

Za sta ovaj dunster prima 350000 godisnje? Au, lik niti igra, samo sedi i bleji. Tehnika ocajna (bolji bio u Graficaru i prva sezona u Zvezdi), brzina ocajna, dribling nikakav (u Zvezdi sam sebe saplitao kad krene u dribling, plus ima samo jedan isti fazon driblinga, lako ga citaju). Eto koliko vredi.
H

Haha

pre preko 1 godinu

Mislim da ima dobar dribling i brzinu, Radulovic uopste nema dribling a krilo je, dok Nikolic nema nista osim udarca.
Г

Гостиварски

pre preko 1 godinu

Овај мали се мушки није презнојио од 2018.године кад смо први пут чули за њега. Кад је ушао у први тим Звезде био је дупло бржи него сада.
Z

Zvezdasnbgd

pre preko 1 godinu

Kako kažu ono "treba dati šansu Zvezdinoj deci, ubiše nas stranci" . Eto vam Zvezdina deca...
@

@Zvezdansbg

pre preko 1 godinu

Jeste, jedan mlad igrač koji je stagnirao opravdava ubacivanje Srnića, Krstičića sa klupe kada se ne juri rezultat umesto nekog mladog igrača, preplaćivanje stranaca u godinama koji nisu igrali standardno itd. Sjajne zaključke donosiš.
Z

Zvezdasnbgd

pre preko 1 godinu

A koji je to igrač iz naše škole opravdao poverenje koje mu je dato u zadnjih desetak godina. Meni pada na pamet samo Grujić, Jović jeste postao dobar ali tek pošto je otišao iz Zvezde, i to je sve. Dva igrača za 10 godina ali navijačka rulja i dalje horski ponavlja isto "hoćemo našu decu". Eno vam ga Veljko Nikolić "novi Modrić" kako je Terza rekao. Ne bi mogli da ga prodaju ni za vreću brašna a ne za neke pare. Taj isti Srnić je dao više za klub nego bilo koji taj ishajpovani talenat koji dva puta šutne loptu i pomisli odmah da je Mesi i treba da ide u Real za sto miliona evra. Da ne pričam i da je taj Srnić isto iz Zvezdine škole. Videćete i da će napljuvani Krstović imati vrlo solidnu karijeru možda i jaču nego već zaboravljeni umišljemi talenat Lazetić. Samo treba podržavati onoga koga navijači pljuju a biti protiv miljenika "objektivne publike" jer obično ne pogode ništa.