Komentari na vest

Filip Kostić i Vest Hem, čin drugi

D

Dzingis kan

pre 8 meseci

Kostic u klupskom fudbalu jos zna da bude solidan. U reprezentativnom je uzas,defanzivno slab i dribling mu je bas los. Ne zna da igra pod pritiskom a to se u PL ne prasta. Ima preko 30 neka ide u manji klub gde ce da igra, PL je prejaka za njega
R

RangoNS

pre 8 meseci

Ne razumem upravu Juventusa. Kostic je bio medju tri najbolja igraca prosle sezone. Ovaj Kambiaso je smesan. Juventus uopste nije unapredio tim.
L

Lazeta

pre 8 meseci

Kostic ima brzinu i centarsut ali dribling ne, Allegri zahteva od njega da bude i u napadu ali decko nije krilo pa da dribla igrace..
E

EPP

pre 8 meseci

Ako predje u Vesthem, opet treba da snimaju onu reklamu gde se spominje gde igra.
H

Hranca

pre 8 meseci

Ali kakvi su ovi pobednici. Pa kad je on prelazio iz Franfurta kostao je po transfermarktu 24 mil a oni ga platili 13 mil. A sad kad mu cena pala na 22 mil oni traze za njega 20-25 mil funti( 25-30 mil evra).

Marko Pavlovic

pre 8 meseci

Pa djubrentus
t

trebao je da

pre 8 meseci

ostane u Frankfurtu i postane legenda kluba. Ovako na prvi poziv kluba poleteo i odmah otišao iz Frankfurta. Bolje prvi u selu nego poslednji u gradu. To je samo moje mišljenje.
H

Hammers Srbija

pre 8 meseci

Kakav Frankfurt, prezreo je on to i nemoj porediti Juventus i Frankfurt, Juventus ce uvek biti veliki klub, a Frankfurt za godinu dana moze da ispadne u cvajtu.

NemanjaKZ

pre 8 meseci

Znaci tvojom logikom, ako igras u nekom manjem klubu i dobro ti ide i trazi te neki dosta veci klub, ti ne trebas da imas zelju za dokazivanjem na vecem nivou nego treba da ostanes da budes legenda?
p

podesen

pre 8 meseci

Da u Franfurtu imao sa svim bonusima 1.2 m ,a u Juventusu 3 m evra po godini Sta pricas kakvo selo kakav grad plata veca 3 puta.Ti bi za 2000 din vece plate menjao posao.
D

DidierDrogba11

pre 8 meseci

Ima li iko da razumije potez, osim ako čisto pare nisu u pitanju dok se još može prodati?
V

Veljko9

pre 8 meseci

Super tim za njega! Igrace LE u sjajnom klubu i na sve to Premier Liga najlepsa liga za igranje.. Nadam se ovom transferu.
S

Skaut1

pre 8 meseci

Prespor je za PL. Tamo jednu ne odigras dobro i ides na klupu. Kostic ima 31 godinu nije vise u cvetu mladosti i nije da moze da bira. Da se ikada dokazao sa reprezentacijom i da smo ikada ista postigli sa niim taj interes bi bio mnogo veci. Juventus vec dugo nije sto je bio a i ne igra evropska takmicenja a ovde vidim da ga neki zovu velikim klubom. Jeste, veliki klub koji nema krsteni trofej poslednjih par sezona
2

29299293939

pre 8 meseci

Шта ти причаш личе... Костић међу најбржим крилима на свету уз то један од најуспешнијих дриблера на свету (процентуално). Биће да га ниси гледао буразеру.
S

Svasta covek procita

pre 8 meseci

Kostic i dribling? Hahahahaha Ne ide jedno sa drugim Sta ti pricas batice?
M

Molim? Hahahaha

pre 8 meseci

Pazi ovog, Kostic medju najbrzim krilima 😂😂😂 Gde to? Znas li ti sta je brzo? Vinisijus sa 38km/h, Kostic je bio brz ali nikada nije bio medju najbrzim krilima /bekovima na svetu. Njegova najveca brzina ikad bila je 32km/h, lako moze da se proveri. Brze trce najbolji stoperi, ne lupaj

Leki

pre 8 meseci

Eto ga ipak u Laciju,zapamtite sta sam vam reko..
H

Hammers Srbija

pre 8 meseci

Organizovaniji klub od Juventus, moze da bude prava sredina za njega i razumljiv potez bi bio, s obzirom na dovodjenje Kudusa vidi se kako bi WH mogao da izgleda u 3 5 2 formaciji
g

grobar32

pre 8 meseci

Jadni mi.....
r

rsczz

pre 8 meseci

Pa jaci je Vest Hem trenutno od Juvea, imaju ekipu za Evropu, ne bi se iznenadio da budu na 5. ili 6. poziciji ove sezone ako dovedu dobrog stopera, posto im je vezni red i napad jako potentan.
V

Visente Del Boske

pre 8 meseci

Vi svakako jeste,veceras opet ima da dozivite novu traumu.