Filip Stojković (Reuters)
Filip Stojković (Reuters)

Filip Stojković napušta Rapid za džabe, ima poziv Radovana Vujanovića

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.04.22. | 11:54

Iskusni defanzivac bi opet mogao da zaigra sa Brankom Jovičićem

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde i bivši crnogorski reprezentativac Filip Stojković na leto će najverovatnije promeniti klub i napustiti Rapid iz Beča. Njemu na kraju sezone ističe ugovor sa Bečlijama i kako nova saradnja nije dogovorena, on će kao slobodan igrač da potraži novu sredinu.

Austrijski mediji navode da neće morati dugo da čeka na novo zaposlenje jer već ima ponude a najozbiljnija je ona koju je spremio LASK iz Linca. Rapidov rival u domaćem prvenstvu je već kontaktirao Stojkovića i pozvao ga da im se pridruži. Ključni čovek za transfer je sportski direktor crno-belih Radovan Vujanović. Ovaj Aranđelovčanin je igračku karijeru gradio u Nemačkoj i Austriji, a tri sezone je nosio dres kluba iz Linca. Od prošle godine je preuzeo ulogu sportskog direktora kluba i zadužen je za transfer politiku.

Izabrane vesti

Stojkovića poznaje odranije i sada želi da iskoristi priliku da ga dovede u LASK. Spreman je i da mu ponudi dugogodišnji ugovor što Rapid nije želeo da uradi. Mamac za prelazak u LASK bi Stojoviću mogla da bude i mogućnost igranja sa nekadašnjim saigračem iz Crvene zvezde, Brankom Jovičićem.

Da se u Rapidu polako mire sa odlaskom Stojkovića posle tri sezone, govori i vest da su već krenuli u potragu za desnim bekom i da su zvali povremengo austrijskog reprezentativca Rajnholda Ranftla.

Stojković ima 29 godina i u Rapid je došao kao slobodan igrač iz Crvene zvezde u leto 2022. godine. Za zeleno-bele iz Beča je do sada odigrao 94 meča i postigao dva gola.


tagovi

Letnji prelazni rok 2022Filip StojkovićLASK LincRapid Beč

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara