Komentari na vest

Filip Đuričić: Lučić i Cvetković su igrači za Seriju A, ako Samardžić potpiše za Staru damu navijam za Juventus!

M

Makks

pre 6 meseci

Nije Luča za Seriju A nego za Real. Luča kapiten.
c

cipar

pre 6 meseci

Šta hvalite tog Lučića, ja kažem da je lik prevara. Koliko su se na ovom sajtu hvalili likovi kao što su Gavrić, Nikolić, Radulović (ovaj zadnji ima levu nogu kao Bejl😆). I gde su sad, igraju u još gorim klubovima nego što je Zvezda. Ja se ne sećam koji zadnji igrač je valjao iz Zvezde, da je odatle promovisan.
P

Partymaker

pre 6 meseci

Svi koji kažu za Lučića da je igračina preporučujem da odgledate neku utakmicu Bundeslige na primer ili neku ozbiljniju ligu da vidite šta rade klinci u njegovim godinama... On sem muda i zalamanja ne poseduje nista, kao ni Mitrović ili bilo koji nas nabeđeni igrač, naša deca zaostaju mnogo
V

Veljko9

pre 6 meseci

Niko ne zna zasto ovaj dobija poziv u reprezentaciju ali eto
J

JovanCZV

pre 6 meseci

On i Uros Racic ja ne znam zasto ih zove jbt..
E

Esex

pre 6 meseci

Kako mozete da pisete da je prevara neko ko igra seriju a?!?! Ok je da vam se svidja ili ne svidja,ali pisati da je prevara je van svake pameti..Ma ne,nije on fudbaler,vi ste bolji od njega sto ga pljujete,samo nemate menadzera da vas gura.
T

Ti si prevara

pre 6 meseci

Bukvar plače. Bole oči koliko si nepismen.
m

mare1414

pre 6 meseci

Nije Serija A vise kao sto je pre bila, evo poslednji primer Nikola Krstovic koji se tamo snasao, a u nasoj ligi nije znao da vodi loptu. Trenutno 2-3 kluba iz Italije valjaju, sve ostalo je mnogo ispod proseka.
d

d. g.

pre 6 meseci

U tim ispodprosečnim su VMS Ilić, Lazović, Radonjić. Sve njih bi voleo u mojoj Zvezdi. Neka bude da je i ona sa igranjem u lš ispod tvog proseka.
b

borcaac5

pre 6 meseci

Igrač sa najboljim menadzerom na svetu, neverovatno antitalentovan igrač koji kad udje napravi razliku u korist drugog tima
S

Sedorf10

pre 6 meseci

Hm... Filip Djuricic. Uvek pisem o njemu negativno u kontekstu reprezentacije. Jer je fizicki inferioran. Medjutim, gledao sam njegov intervju na Sputnjiku i moram da mu priznam da je prilicno inteligentan momak. Steta sto je slab sa fizikalijama. Veoma je vazno da je igrac inteligentan.
S

SimoSabrosa

pre 6 meseci

Cvetković pakleni igraci. Spic za A selekciju narednih 15 godina
I

Internazionale

pre 6 meseci

Samo napred navijaj...brzo ces da se usrecis.
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Veća prevara i od Fejse.
P

PedjaPFCCCC

pre 6 meseci

Jedna od najvecih prevara, malo bolji od Lazara Markovica. Mirko Ivanic za njega je Messi. Cocek je igrao u :Mainzu,Soutemptonu,Anderlehtu,Benfici,Sampdoriji,Sasuolu i nigde nije ostavio nikakav trag ! A zamislite skupio je cak 42 utakmice za Reprezetaciju. I u tih 42 utakmica secam se samo jedne dobre utakmice da je dobro odigrao kad je pokojni Miha bio Trener protiv Skotske dva gola je dao tamo neke 2012 ili 2013
I

Ivan P.

pre 6 meseci

Lol profesionalni igrac prevara. Covek celu karijeru igra u jakim ligama ili velikim klubovima. Zelim ti barem pola njegovog uspeha u tvojoj profesiji.
K

Kokaniđa

pre 6 meseci

Živa istina. Sećam ga se još od pre 10-tak godina kad je bio u Herenvenu, pa potom otišao u Benfiku koja je tada imala dosta naših igrača (Matić, L. Marković, S. Mitrović, Sulejmani). Svugde je nešto kao obećavao, veliki talenat, tehničar, bla, bla a u stvari go k...c! Ništa nigde nije konkretno uradio. Mislim svaka mu čast, dečko zaradio, obišao pola sveta ali je žešća prevara od igrača. Jedan od najprecenjenijih igrača uz Nastasića (doduše njega su i povrede sakatile).
M

Makks

pre 6 meseci

@Ivan, profesionalni igrač ne može biti prevara?
M

Mitros

pre 6 meseci

Serija A je spora liga a srpski igrači su mahom spori pa je to odličan spoj. Jedina liga gde se i dalje svira faul skoro svaki put kad igrač padne i gde igrači i dalje driblaju u mestu. Tako je i Đuričić dugo igrao tamo uprkos tome što je građen kao da je preživeo rat i što je brz kao moja baba.
A

Ab

pre 6 meseci

Lučić može u Kremonenze ili tako nešto... Menadžerski igrač, sa lažnim driblingom u mjestu koji ne pravi razliku, kakva crna Srrina A, u SLS ne može da da gol i asistira a igra svaku... Završnica užasna, završni pas još užasniji... I ovi tekstovi su samo dokaz o kakvom se guranju radi...
z

zika71

pre 6 meseci

zemo nemas pojma o fudbalu Lucke je doktor fudbala
g

gost1234

pre 6 meseci

na zalost u pravu si. zavrsnica mu je na nivou beogradske zone. igra svaku utakmicu i konstantno ne pokazuje nista. jedino sto smo videli od njega je ona povratna lopta u Lajpcigu.
L

Lik

pre 6 meseci

Lučiću treba trener koji će da ga oslobodi prevelikih zalamanja i bespotrebnih dodira lopte, da mu uprosti igru. Tada će biti igrač za solidne klubove iz Italije, tipa Lacio, Fiorentina. Momak je još uvek mlad igrač i ima prostora za napredak.
@

@gost1234

pre 6 meseci

A i tu povratnu je iz ocaja poslao, a ne zato sto je to hteo da uradi
m

milo123

pre 6 meseci

Nije baš da Lučić ne uradi ništa. Konkretan doprinos u golovima/asistencijama fali istina, ali je jedan od retkih naših igrača koji je u stanju da probije i prođe. Problem je što on to je iskoristi, nego se vrati, pa proba opet - prekombinije i na kraju ništa. Mora malo brže da razmišlja i da ne davi loptu, da poradi na završnici, na centaršutu, da kad na prvom koraku probije odmah zavrće u peterac. To može da popravi i biće top.