Komentari na vest

Filipe Kutinjo se vraća u Brazil: Hoće da bude deo ozbiljnog projekta i ide na Mundijal

F

FM

pre preko 2 godine

Hvala ti na Van Dajku i Alisonu! Ziv bio Kou, Kop te ceka rasirenih ruku da nosis vodu Mortonu ;)
R

RodjaknaMurinja

pre preko 2 godine

Secam se prvog intervjua kada je potpisao za Barselonu.... Zasto ste otisli iz Liverpula?? - " Zelim da osvojim Ligu Sampiona". Liverpul osvaja tu istu Ligu Sampiona ,a ti si "pun trofeja"! KARMA JE KARMA moj dragi Coutinho.I sada "kukavac" hocu nazad u Brazil :). Elem,navijaci ti se zahvaljuju za lovu koju si uneo u kasu ,pa sa tom lovom se kupilo dosta ( Alison,Salah,Van Dajk ) .HVALA TI FILIPE HAHAHHA

Mali peca

pre preko 2 godine

uzeo sa bajernom LS
G

Gostioni

pre preko 2 godine

@Mali peca Ali nije sa Barselonom u koju je otisao da bi je osvojio.
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Liverpool i BVB su bukvalno oterali za malo Barsu u stečaj. Skoro 300m samo na transfere plus plate igrača koji nisu vratili ni 10% uloženog novca. Još treba dodati da Kamp Nou je jedan od retkih stadiona u koje se ništa nije ulagalo godinama dok su svi veći Španski klubovi ili renovirali ili napravili nove stadione. Barsi se loše piše narednu deceniju.
R

Robert me Diro

pre preko 2 godine

Apsolutno ispadne tako, da ih opeljesise Dortmund i Liverpool. Ono sto je po meni problem je sto Barse ocajnicki i dalje forsira tiki taka igru, a Dortmund i Liverpool igraju eksplozivan fudbal. Kupuju igrace koji odgovaraju sistemu i treneru. I zato se brzo uklapaju i postaju zveri. Barsa forsira posed, a ne mozes forsirati posed sa timom koji nemas. U godinama kada su dominirali, izbacili su toliko igraca (pogodila se generacija), da je to strasno. Sada kada toga nema...mrka kapa. Kupujes kutinja, dembelea, grizmana itd i teras ih da pipkaju lopte... a da ne govorim o ispadima tipa anhel gomes, arda turan, pako alkaser itd i trazis da rade ono sto su radili iniesta, cavi i eto.

Mr 007

pre preko 2 godine

Jako slicna karijera kao Hamesa Rodrigeza.
P

Pa i

pre preko 2 godine

nije toliko.Sem prvenstva 2014 rodrigez nikad nije imao u nekom timu lidersku funkciju.Uz svo postovanje jamesu sezone koje je koutinjo igrao u liverpulu su neki drugi nivo bile.
З

Замисли

pre preko 2 godine

Дечко је пропао јаче од жетона и он себи дозвољава луксуз да бира за боље и није од бразилњк
2

283939939393939

pre preko 2 godine

На жалост пропао је брже од жетона, а шта је разлог вероватно никад сазнати нећемо. Али ајде, одрадио је оно што је свима нама циљ, обезбедио је себе и своју породицу, а и наредна три покољења.